Jeg blev kontaktet af Bedri på LinkedIn og fik efterfølgende en samtale med Ruben, som tog sig tid til at høre om mig og min baggrund. Allerede en uge senere var jeg til min første samtale hos en virk... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg har aldrig brugt rekrutteringer partnere så jeg var skeptisk i starten, men nogle der lavet no cure no pay de må stå inde for deres eget produkt. Bedri leveret opstart møde dagen efter vi un... Ver más
Value Funds har brugt BEDRI med succes til at finde dygtige salgsfolk. Vi har indtil videres fået 1 fuldtidssælger og 2 deltid via dem - alle sælgere af højt niveau. Vi kommer helt sikkert til at brug... Ver más
Yousef var en riktigt bra rekryterare! Jag kan varmt rekommendera honom, det fanns en god dialog genom hela processen och han var väldigt trevlig och hjälpsam med att hitta de rätta jobben åt mig. Jag... Ver más
Información sobre la empresa
- Agencia de empleos
- también en la categoría
- Agencia de marketing
- Asesoría de recursos humanos
Escrito por la empresa
De seneste tre år har BEDRI haft fokus på at sælge kommercielle salgsprofiler i det nordiske marked. En startup, der på tre år har opbygget en database på over 3.000 sælgere i vores interne kartotek og arbejdet med over 61 forskellige virksomheder.
Información de contacto
Porcelænshaven 26, 1.sal, 2000, Frederiksberg, Dinamarca
- +45 53 27 60 10
- yousef@bedri.dk
- bedriconsulting.com
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Fantastisk virksomhed med passion for sit arbejdet.
Puha, hvor skal jeg starte...
Sikke et sted fyldt med passion og kvalitet! Jeg har haft kontakt med Ruben, Sebastian og Yousef, som supplerer hinanden virkelig godt. Ruben gav en masse gode råd og hjalp mig godt i gang. Sebastian var en maskine, der systematisk afdækkede mulighederne hos de forskellige steder for at finde det perfekte match til mig. Til sidst guidede Yousef mig gennem den sidste del af processen, og resultatet var, at jeg fik et fantastisk job. Det er tre seje fyre, som formår at arbejde utrolig hurtigt på relativt kort tid – uden at gå på kompromis med kvaliteten.
Professionelle og behagelige unge mænd
Yousef kontaktede mig hurtigt efter jeg opsagde mit tidligere job, og kort tid efter havde jeg Ruben i røret, der hurtigt fik sendt mig til den første jobsamtale. Udover det var Ruben bare en herlig fyr at være i dialog med. Yousef og Ruben fulgte op både før og efter jobsamtalen og sørgede for at man blev fulgt godt og velinformeret igennem processen.
Hamrende effektivt samarbejde
Både Yousef & Ruben har været vanvittig dygtige og effektive i vores rekrutteringsforløb, og fik hurtigt sendt en masse relevante kandidater vores vej. Kan varmt anbefales til alle der løbende skal ansætte skarpe sælgere, uanset ancienniteten.
Kan klart anbefale Bedri Consulting.
Jeg havde en super fed oplevelse med Bedri Consulting, samt en rigtig god dialog med Ruben. De tilbyder fantastisk rådgivning og er super løsningsorienteret. De formår at matche ens kompetencer, med fremtidige arbejdsgiver. Kan klart anbefales herfra :)

10/10!
Jeg havde for 2 uger siden et møde med Ruben og Yousef, hvor jeg blev mødt med råd og sparring ifht. min jobsøgning. Her blev jeg tilbudt et job indenfor en uge fra hvor jeg blev kvalificeret. Det er 10/10 herfra, og kan helt klart anbefales!

Respuesta de BEDRI
Fyren her har sgu styr på hvad han…
Fyren her har sgu styr på hvad han laver ingen tvivl om det, han er en skide flink fyr og forstår folk han er i kontakt med, så hvis du står og overvejer et nyt arbejde men ikk’ ved helt hvad det skulle være, så kontakt ham.. Yousef skal skam nok hjælpe dig på vej!

Yousef
Yousef tog sig virkelig tid til at forstå mine kompetencer, ønsker og mål og matchede mig med en stilling, der passede perfekt til mine kvalifikationer. Hans kommunikation var altid klar, og han var tilgængelig for spørgsmål og sparring undervejs, hvilket gav mig en stor tryghed.
5 STORE Stjerner herfra!

Tak til Bedri Consulting
Tak til Bedri Consulting
Jeg vil gerne takke jer for den fantastiske hjælp og støtte, I har givet mig. Jeres ekspertise, professionalisme og dedikation har gjort en kæmpe forskel, og jeg sætter stor pris på det arbejde, I har lagt i at hjælpe mig.
Tusind tak for jeres uvurderlige rådgivning og støtte. Kan klart anbefales til andre der vil finde et nyt job!
Med venlig hilsen,
Daniel.

Respuesta de BEDRI
Jeg havde en rigtig god oplevelse med…
Jeg havde en rigtig god oplevelse med Bedri Consulting. De var både professionelle og hurtige i deres arbejde, og det var en fornøjelse at snakke med dem. De hjalp mig hurtigt med at få en jobsamtale og var meget forklarende gennem hele processen. Selvom jobbet ikke viste sig at være det rette for mig, var alt helt fint, og jeg ville helt klart anbefale dem til andre. Bedri Consulting er et pålideligt rekrutteringsfirma, som virkelig gør en indsats for deres kandidater.

Respuesta de BEDRI
Jeg havde fornøjelsen at blive…
Jeg havde fornøjelsen at blive kontaktede af bedri Consulting, hvor de hjalp mig med at sikre en praktikplads. Stor tak skal lyde til Yousef. Så hvis der er nogle der muligvis skulle blive kontaktede af dem så det fordi, de ser en mulighed i dig og den virksomhed som de gerne vil rekruttere dig til. Men igen helt perfekt rekruttering.

Respuesta de BEDRI
Virkelig fed oplevelse og dejlig…
Virkelig fed oplevelse og dejlig kvalitet gennem hele forløbet! Han tjekker op regulært for at høre, hvordan processen går så man føler sig mest sikker, hvilket er virkelig dejligt 💪

Effektivt, ordentligt og nært
Det er sjældent at man som arbejdssøgende, føler sig i centrum for hverken arbejdsgiveren eller dem der medierer. Det er for én gangs skyld ikke således. De to skarpe gutter, har fået stablet et koncept på benene, som i den grad er bærende. Der bliver ageret på det, der bliver snakket om. Ikke en langsom mølle, hvor det ofte føles som om, at man anonymt ryger i bunken. De rykker!
Jeg tænker ikke at det er normalt, at få et job med kontrakt indenfor 24 timer - som jeg gjorde. Men jeg tror heller ikke det er langt fra den generelle virkelighed. Min nye boss og jeg var meget glade. Det tror jeg også Ruben(medstifter af Bedri Consulting) var.
Ærgerligt det gamle 13-tal er forsvundet. Det havde I, om nogen, gjort jer fortjent til. I må "nøjes" med 5 stjerner.
Tak for alt og for denne gang drenge!
Tillykke til jer, der er kommet i kontakt med dem!

Respuesta de BEDRI
2 super professionelle gutter!
2 super professionelle gutter!
Yousef kontaktede mig på LinkedIn. Han er super flink og min oplevelse er at han virkelig har styr på tingene og ved hvad han snakker om.
Jeg har været helt tryg fra starten af.
Vi har haft en rigtig god dialog omkring hvilke forventninger og ønsker jeg har til mit nye job.
Derefter bliver jeg ringet op af Ruben, jeg oplever at han er meget venlig, og en som også har styr på hvordan man finder det bedste match, - Ruben er meget professionel og forklarer processen, og om hvordan vi sammen finder drømmejobbet til mig - jeg er helt sikker på at vi sammen lykkedes med det.

De bedste gutter…
De bedste gutter…
De kontaktede mig på linkdin og gav mig muligheden for at komme til en samtale med en potentielt arbejdsgiver.
De er så super rare og flinke og kan finde ud af at matche medarbejder med arbejdsgiver

skarp og menneske kender
skarp og menneske kender. Super vejledning og skaffede mig et job på ingen tid

Respuesta de BEDRI
Den varmeste anbefaling herfra!
Først og fremmest en yderst professionel service fra Yousef og Ruben. De har fulgt mig siden begyndelsen til jeg fik jobbet. Jeg har skabt mig en god relation til dem og jeg er evig taknemmelig for deres støtte og hjælp.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Effektivt, ærligt og godt
Havde et rigtig godt forløb med Yousef fra Bedri Consulting, som jeg klart kan anbefale. Der var god kommunikation over telefonen hvor der var plads til at være ærlig omkring ens ønsker. Så gør det hellere ikke noget at jeg hurtigt fik et rigtig godt job. Tak for hjælpen.

Fed proces
Yousef tager sagen i egen hånd og guider/opfølger helt indtil jobbet er landet. Han er meget professionel og nærværende gennem hele processen, samt går han meget op i at finde de rigtige match. Kæmpe anbefaling herfra til Yousef!

En god oplevelse!
Tak, Yousef - Tak for den gode behandling, nærværet og ærligheden. Hele processen har været glidende, overskuelig og ikke mindst givende. Jeg er ikke andet end tilfreds.

Respuesta de BEDRI
Yousef “den jobsøgendes Wingman”
Yousef er super professionel og har en stor viden omkring det danske erhvervsliv. Han satte mig i forbindelse med en virksomhed og en stilling der matchede mit CV og mine kompentencer perfekt.
Derefter “sparrede ” han med mig inden min jobsamtale hvor han gav mig en masse baggrundsviden omkring den pågældende virksomhed.
Han var en god wingman for mig ift. at lande jobbet og var i dialog med mig hele vejen fra første samtale til min faste ansættelse.
Super flink og hjælpsom fyr og en ægte guldklump at have liggende i sit netværk, da han har et stort netværk at trække på og fordi han er ekspert i at finde et job der matcher ens kompentencer.

La experiencia Trustpilot