Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg blev kontaktet af Bedri på LinkedIn og fik efterfølgende en samtale med Ruben, som tog sig tid til at høre om mig og min baggrund. Allerede en uge senere var jeg til min første samtale hos en virk... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har aldrig brugt rekrutteringer partnere så jeg var skeptisk i starten, men nogle der lavet no cure no pay de må stå inde for deres eget produkt. Bedri leveret opstart møde dagen efter vi un... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Value Funds har brugt BEDRI med succes til at finde dygtige salgsfolk. Vi har indtil videres fået 1 fuldtidssælger og 2 deltid via dem - alle sælgere af højt niveau. Vi kommer helt sikkert til at brug... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Yousef var en riktigt bra rekryterare! Jag kan varmt rekommendera honom, det fanns en god dialog genom hela processen och han var väldigt trevlig och hjälpsam med att hitta de rätta jobben åt mig. Jag... Ver más

Información sobre la empresa

1. Agencia de empleos
  2. también en la categoría
  3. Agencia de marketing
  4. Asesoría de recursos humanos

Escrito por la empresa

De seneste tre år har BEDRI haft fokus på at sælge kommercielle salgsprofiler i det nordiske marked. En startup, der på tre år har opbygget en database på over 3.000 sælgere i vores interne kartotek og arbejdet med over 61 forskellige virksomheder.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,8

Todas las opiniones

30 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Varmeste Anbefalinger!

Varmeste Anbefalinger!

Jeg har haft en rigtig god oplevelse i samarbejde med Bedri. Han giver god sparring, og støtter en hele vejen gennem processen. Jeg anbefaler kandidater og virksomheder at benytte sig af hans ydelser.

Venlige hilsner,
Magnus Lynge Teichmann

9 de abril de 2024

Respuesta de BEDRI

Tusind tak, Magnus! 😊 Jeg er glad for at høre, at du har haft en god oplevelse med os, og jeg sætter stor pris på din anbefaling. Det betyder meget for os at kunne støtte både kandidater og virksomheder i deres rejse.

Meget flink medarbejder

Blev rekrutteret hos en fra dette firma en meget flink mand der var nem at snakke med han gør sit arbejde rigtig godt

11 de febrero de 2024

Respuesta de BEDRI

Mange tak, Storm! 😊 Jeg er glad for at høre, at du havde en god oplevelse med rekrutteringen. Vi sætter stor pris på din feedback!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg blev kontaktet af Yousef fra Bedri…

Jeg blev kontaktet af Yousef fra Bedri Consulting, vi havde en super samtale vedr. en mulig stilling.

Super flink og engageret fyr, med en venlig og lyttende tilgang 😊

2 de abril de 2024

Respuesta de BEDRI

Tusind tak, Simon! 😊 Jeg er glad for, at du havde en positiv oplevelse, og jeg ser frem til at hjælpe dig videre i din jobsøgning.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg blev kontaktet af Yousef vedrørende…

Jeg blev kontaktet af Yousef vedrørende er job, vi havde en rigtig god dialog, han var meget professionel og imødekommende.

Kæmpe anbefaling herfra

25 de marzo de 2024

Respuesta de BEDRI

Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Det glæder mig at høre, at du havde en god dialog med mig, og at du fandt mig professionel og imødekommende. Din anbefaling betyder meget! 🙌🌟

Perfekt

Yousef kontaktede mig på LinkedIn. Vi havde et par gode samtaler, hvor han lyttede til mine behov.
Han tog mig i hånden gennem hele forløbet og fandt et perfekt match til mig.

Klar anbefaling herfra

8 de marzo de 2024

Respuesta de BEDRI

Tusind tak, Mikkel! 🙌 Jeg er glad for at høre, at du havde en positiv oplevelse, og at vi fandt det perfekte match. Din anbefaling betyder meget for mig! 🌟

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bedri Consulting kontaktede mig via…

Bedri Consulting kontaktede mig via LinkedIn ift. en mulig stilling. Vi havde nogle fine samtaler omkring mulige stillinger.

4 de marzo de 2024

Respuesta de BEDRI

Tak for din anmeldelse, Magnus! 😊 Jeg er glad for, at vi kunne have nogle gode samtaler om mulige stillinger. Jeg ser frem til at hjælpe dig med dine karrieremuligheder! 🌟

Jeg blev kontaktet af Yousef

Jeg blev kontaktet af Yousef, som der var faldet over mit CV. Yousef tog straks chancen for at linke mig up med en virksomhed.

Gennem forløbet har jeg oplevet Yousef som respektfuld, imødekommende og yderst professionel.

Yousef kan varmt anbefales!

28 de febrero de 2024

Respuesta de BEDRI

Tusind tak, Malthe! 🙏 Jeg er glad for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med mig. Din anbefaling betyder meget, og jeg ser frem til at se, hvor din rejse fører dig hen! 🌟

Inspirerende og givende møde med Bedri Consulting

Jeg havde et skønt møde med Yousef (CEO i Bedri Consulting). Det var tydeligt at mærke den massive viden, som Yousef har inde for branchen, hvorfor det blev til en inspirerende og givende snak. Der er, for mig, ingen tvivl om, at han kommer til at hjælpe en masse kandidater samt virksomheder fremadrettet!

11 de marzo de 2024

Respuesta de BEDRI

Tusind tak, Frederik! 🌟 Det var skønt og lære mere om jeres virksomhed :)

Fantastisk oplevelse med Bedri Consulting

Jeg blev kontaktet af Yousef fra Bedri Consulting. Super professionel tilgang til rekruttering, og efter en meget læring samtale og løbende dialog med ham, er vi blevet enige om hvordan jeg udvikler mig professionelt og hvilke muligheder jeg har i fremtiden.

Han fremlagde en spændende mulighed for mig, og gjorde det på meget professionel og forstående manér.

Kan kun sige gode ting om min oplevelse.

10 de marzo de 2024

Respuesta de BEDRI

Tusind tak, Alexander! 🌟 Jeg er glad for at høre, at du har haft en fantastisk oplevelse med mig. Det er vigtigt for mig at støtte dig i din professionelle udvikling, og jeg ser frem til at følge din rejse fremover! 👏

Professionel og effektiv.

Jeg vil anbefale Bedri Consulting på det varmeste til den person som står og søger nye udfordringer i deres arbejdsliv.

Det er en professionel og empatisk fyr som virkelig lytter og matcher dine ønsker til dit næste step. Efter min dialog med Yousef, blev jeg ringer op 1,5 time efter af en arbejdsgiver som havde kigget på mit CV og syntes jeg var en spændende profil til deres setup. Og kom allerede til samtale dagen efter. Det kunne ikke være gået bedre! Nu står jeg med et spændende job som jeg ikke kan vente med at starte i.

Kæmpe cadeau for godt arbejde!
Kæmpe anbefaling herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

1 de marzo de 2024

Respuesta de BEDRI

Tusind tak, Mads! 🌟 Det er fantastisk at høre, at vores samarbejde har ført til en så hurtig og positiv udvikling for dig. Jeg sætter stor pris på din anbefaling og er glad for, at du har fundet et spændende job. Held og lykke med det nye eventyr! 👏

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ærlig og god samtale jeg har haft med…

Ærlig og god samtale jeg har haft med Yousef!!

Jobbet passede ikke til mig i denne omgang, men Yousef virker til af være den helt rette til dette job💪

1 de enero de 2024

Respuesta de BEDRI

Tak, Hansen! 🙏 Jeg er glad for at høre, at du havde en ærlig og god samtale. Det er vigtigt for mig at finde det rigtige match, og jeg ønsker dig alt det bedste i dine fremtidige søgninger! 💪😊

Yderst behagelige Yousef!

Yousef er en ung, men enormt dygtig og empatisk fyr!

Jeg blev kontaktet af Yousef, da han kunne se, at jeg var trådt ind i salgsbranchen.
Yousef gør det på den fineste måde, ingen pres, men lader dig styre hvilken vej det skal gå☺️

Vi har haft både en stille og rolig snak over telefonen, og en screeningsamtale via google meet, begge meget begahelige!

Søger du nye udfordringer i salgsbranchen, så kontakt Yousef, det bliver du glad for!

2 de febrero de 2024

Respuesta de BEDRI

Tusind tak, Morten! 😊 Det er skønt at høre, at du har haft en behagelig oplevelse med vores samtaler. Jeg sætter stor pris på din anbefaling, og jeg ser frem til at hjælpe dig med dine fremtidige udfordringer! 🌟

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Value-creating process and very efficient

I would like to express great gratitude. We were in a process where a sales profile needed to be recruited to book meetings for a digital agency. Yousef is not only results-oriented, positive, humorous, and genuinely honest but also a fantastic sparring partner throughout the entire process. In the first initial meeting, we were presented with benchmarks, KPI goals, and the bar was set high. While we always had a set of intelligent questions, Bedri Consulting challenged us significantly, and we still have our team member attached. THANK YOU!

13 de enero de 2024

Respuesta de BEDRI

Thank you so much! We’re thrilled to hear that our process was valuable and efficient for you. It’s great to know that we could challenge you positively and help you find the right team member. We appreciate your kind words! 🙌😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kan klart anbefale Yousef!

Jeg blev kontaktet af Yousef, der hjalp mig med at finde jobbet, da han mente, at min profil passede perfekt til den stilling, jeg blev tilbudt! Det var en fornøjelse at være under hans vinger i den korte periode. Alt forløb glat fra start til slut, og jeg kan klart anbefale hans assistance til andre!

31 de enero de 2024

Respuesta de BEDRI

Min observation af dig i ansøgningsprocessen beskriver en ung, entreprenant og velformuleret person, der bærer på et spændende salgstalent. Det talent skal der gøres noget ved!

Processen forløb glidende og effektivt, primært på grund af dit initiativ, da jeg tog kontakt. Jeg ser frem til at følge med i, hvor dit drive fører dig hen.🙌

Super Service

Fremragende hjælp til jobsøgning uden at løfte en finger. Yousef kontaktede mig med henblik på en jobsøgning og gav det sidste gode skub, som landede mig en stilling.

24 de enero de 2024

Respuesta de BEDRI

Fed energi undervejs i hele processen! Glæder mig til at se dig rulle nogle salg ind. 😉

Hurtig og effektiv!

Hurtig og effektiv!
Yousef kontaktede mig angående et job han mente jeg ville passe godt til, tilfældigvis lige da jeg stod og søgte nyt. Jeg talte med Yousef, og han pitchede et job til mig, og en uge efter havde jeg første dag i mit nye, fede job.
Kan varmt anbefales!

12 de enero de 2024

Respuesta de BEDRI

Det blev en glidende og effektiv proces, fordi du tog skeen i egen hånd, da jeg kontaktede dig. Held og lykke med det nye kapitel! 🙌

Jeg blev kontaktet af Yousef

Jeg blev kontaktet af Yousef, der var faldet over mit CV og straks kastede sig over muligheden for at linke mig op med en virksomhed, der kunne bruge mine kompetencer.

Jeg har gennem hele forløbet oplevet Yousef som respektfuld, venlig og imødekommende samt yderst stærk i kommunikation og koordination af forskellige opgaver.

Jeg kan kun anbefale at gribe muligheden og tage en snak med Yousef, hvis den kommer!

22 de enero de 2024

Respuesta de BEDRI

Jeg bemærkede dit CV på LinkedIn, og rakte ud d. 28. december. Vi snuppede kort efter en screeningssamtale vedrørende en potentiel jobmulighed, hvor jeg straks bemærkede, at du var en sympatisk og committet person, der tydeligt lagde sit hjerte i sit arbejde. Jeg ønsker dig al mulig held og lykke i fremtiden! 🫶

God oplevelse

God oplevelse, kan anbefales

18 de enero de 2024

Respuesta de BEDRI

Tak Naimo - du er velkommen til at prikke til mig igen i fremtiden!

Fremragende hjælp

Selvom det ikke gav et job i sidste ende denne gang, har hjælpen og forsøger fra Yousef været virkelig værdsat

18 de enero de 2024

Respuesta de BEDRI

Hvem ved - måske dukker der en anden relevant stilling op i fremtiden. Jeg har øremærket dig, og vil hive fat! 👌

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.