Bedrijvenpagina.nl Opiniones

TrustScore: 1 sobre 5

1,2

Consulta las opiniones de los clientes

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Laatst overeengekomen met telefonist om per direct samenwerking te beëindigen. Kreeg ik 2 weken later toch een factuur van boven de 400 euro in de bus(voor periode van paar maanden!!! Wou met ze co... Ver más

Información sobre la empresa

1. Empresa de motores de búsqueda

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Bedrijvenpagina.nl is dé Bedrijvengids. Vind direct bedrijven bij u in de buurt. Vraag offertes aan, plan uw route en plaats beoordelingen over bedrijven.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

MKB-bedrijvenpagina oplichters

Ben op 26-05-25 gebeld met een verhaal dat ik op de website van MKB-bedrijvenpagina.nl staat en het loopt tot eind van het jaar en of ik er van af wilt. Direct ja gezegd want ik hoef geen werk via het internet. Na wat vragen te beantwoorden voor het beëindigen van op het site. Werd er opgehangen. 2 dagen later een factuur in de bus voor 550€. Blijk dat ik zelf akkoord hebt gegeven voor het contract. Hun hebben een geluidsopname waarbij ik akkoord ga voor dat contract. Terwijl ik cker weet dat het gesprek niet zo is gegaan. Nu dat ik ze gebeld hebt krijg ik iedere keer de zelfde jongen aan de lijn. Enigste wat ze kunnen doen is dat ik 225€ betaal dan ben ik er van af. Want er zijn al kosten gemaakt. Zou graag in contact willen komen met mensen die hetzelfde hebben meegemaakt.

26 de mayo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

12-5-25 gebeld door deze oplichters of…

12-5-25 gebeld door deze oplichters of ik m'n gegevens op deze pagina weer wil geven, nooit eerder opdracht voor gegeven en nu dus ook volmondig nee gezegd, echter de geluidsopname hiervan is gemanipuleerd en nu lijkt t net of ik akkoord ben gegaan, hierdoor krijg ik nu een factuur van € 665.50. Deze ga ik dus nooit betalen....wees gewaarschuwd, ik ben normaal erg alert, maar zo zie je maat weer....

12 de mayo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

dit is de grootste form van oplichting…

dit is de grootste form van oplichting !!!!!!
stel amateurs die je een contract in de maag splitsen door middel van een opname bandje en die vervolgens bewerken !!!! kan iemand mij vertellen hoe ik hier weer van af kom ? ik ga er ook aangifte van doen .
mvg pieter h

18 de abril de 2025

Kan ik ook 0 sterren geven

Kan ik ook 0 sterren geven. Dit zijn oplichters. Sturen spookfacturen. Als je reageert proberen ze met een truc je toch nog wat te laten betalen. NIET OP REAGEREN!

19 de marzo de 2025

Opletten

Opletten. Dit zijn oplichters. ik kreeg vandaag een man aan de lijn (Ruud Venema, incassobedrijf). Hij wil mij bij 3.000 euro in rekening gaan brengen omdat ik twee facturen niet zou hebben betaald. Ik heb twee jaar geleden telefonisch aangegeven niet geinteresseeerd te zijn in het register. De deurwaarder beweert een opname te hebben van het gesprek waarin ik verwezen ben naar de algemene voorwaarden. Hierin zou staan dat ik schriftelijk moet opzeggen. Ik ben echter nooit een abonnement aangegaan. De deurwaarder dreigt nu met met conservatoir beslag. Ik heb Rechtstelefoon ingeschakeld.

23 de diciembre de 2024
Logotipo de Bedrijvenpagina.nl

Respuesta de Bedrijvenpagina.nl

U heeft uw review nu geplaatst onder onze website bedrijvenpagina.nl, terwijl uw klacht een andere site betreft, t.w. de website mkb-bedrijvenpagina.nl. Genoemde site zorgt door de vrijwel gelijkluidende naam voor veel verwarring. Graag uw review hier verwijderen en plaatsen onder de juiste Trustpilot pagina: https://nl.trustpilot.com/review/mkb-bedrijvenpagina.nl

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Een ster is al veelste veel voor die…

Een ster is al veelste veel voor die idioten! Stelletjes amateurs/oplichters.

Vieze oplichters! Ze bellen en meteen vertellen ze GEFELICITEERD MET JE BEDRIJF EN KOMEN STEEDS DIE MOOIE PRAATJES! En gaan ze je steeds overtuigen om lid te worden.

29 de noviembre de 2024

vieze oplichters!!!

1 ster is nog te veel voor deze oplichters. Ze bellen op om te zeggen dat je weergave op hun site binnen 2 maanden afloopt. Als je dat wilt beëindigen moet je even iets tekenen.
Daarin staat dat je een contract aangaat voor 2 kwartaal (i.p.v. kwartalen) a € 495,- per kwartaal en een setup fee van € 465,-.
Natuurlijk niet ondertekend, maar werd daarna boos opgebeld dat ze nog niks retour hebben gekregen.
Ze staan ook helemaal niet ingeschreven bij de KVK.

3 de octubre de 2024

Je wordt inderdaad belazerd

Je wordt inderdaad belazerd. Ze doen het voorkomen dat je al klant bent (toevallig zijn de getallen en gegevens bijna identiek als mijn contract bij mijn adverteerder) en geven ter controle je bedrijfsgegevens. Als je akkoord geeft dat de bedrijfsgegevens kloppen zit je vast aan een contract.
Dit lijkt erop dat ze data gestolen hebben.
Opgepast en niet akkoord geven, ik zal het gelukkig op tijd en vertrouwde het niet.

22 de agosto de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Please make your research before you agree on anything with them!

What a scam!
People please be aware and do not cooperate with these monsters. I have never experienced people threatening me and using this language before on a email.
I wish I could give 0 stars but I cannot.

In case of being scammed like I was and many others please call police and report them. I have opened a case with them and my lawyer is very happy to help.

9 de agosto de 2024

Je wordt belazerd

Je wordt belazerd. Ze doen het voorkomen dat je al klant bent en geven ter controle je bedrijfsgegevens. Als je akkoord geeft dat de bedrijfsgegevens kloppen zit je vast aan een contract. Kosten €450,- ex BTW. Niet intrappen niet mee in zee gaan. De persoon opzoeken die je het aangesmeerd heeft en zijn beide benen breken. )-:

18 de julio de 2024

Oplichters

Oplichters. Gaven aan dat ons bedrijf al klant was en dat de advertentie nog maar tot augustus geplaats zal worden. Sturen daarna een mailtje met een voorbeeld van een advertentie. En als we akkoord zouden gaan, staat er in kleine lettertjes onder dat we dan € 495,- verschuldigd zijn. Hierop geen akkoord gegeven en toen belde ze boos terug.

15 de julio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zijn simpelweg gewoon oplichters.

Zijn simpelweg gewoon oplichters. Ze bellen om de twee maanden ongeveer en zeggen altijd dat je bedrijf nog maar twee maanden op de website staat en dat je daarom moet gaan verlengen.

Als je dan tegen het licht houdt dat ze oplichters zijn, worden ze boos en gaan ze dreigen met telefoonopnames en facturen.

10 de julio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dit bedrijf is een oplichter

Dit bedrijf is een oplichter! Ik ben gister gebeld door ene Jamella.
Ze hebben een hele verkoop praatje gedaan.
Als je net nieuw als ZZp werkt is het zo makelijk om in dit soort praatje te gaan geloven!! Maar iedereen behoed je zelf!
Na dat ik telefonisch deal had gemaakt had ik toch een onderbuik gevoel! Ik ben trust pilot gaan lezen en schrok. Ik heb KVK gebeld en ze gaven aan dat zei de gegevens niet mogen delen! Ik heb ze net opgebeld en gemaild dat ik de factuur zeker niet ga betalen. Ik heb het gesprek met Jannie opgenomen en zal dit zeker tonen als ik de aangifte ga doen tegen dit neppe bedrijf.

Mensen hou rekening met dit soort telefoontjes en zeg gwn altijd nee , hoe mooi het verkoop praatje is !!

3 de mayo de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

ik ben sinds kort begonnen met eigenaar

ik ben sinds kort begonnen met eigen onderneming, ik werd gebeld door mevrouw Jeannie de Jong zij vertelde dat ze samen werkt met kvk en kwam met een voorstel aan het contract af te sluiten bij mij, alleen ik ben slechthorend en hoorde het niet precies goed wat ze precies zei. helaas is het haar gelukt om mij met stiekeme woorden te overhalen het contract te afsluiten waardoor ik te snel ja zei.. week later kreeg ik een factuur binnen van 360 euro die ik moest betalen. volgende dag gebeld naar het zelfde mevrouw om het contract te ontbinden, maar tevergeefs moest ik het bedrag gewoon betalen. geen bedenktijd niks en als ik niet betaalde stuurde ze dan incassobrief of een deurwaarder. dus kijk aub uit met zulk vieze mensen die mensen graag oplicht als je gebeld word door zulke mensen hang t gelijk op. ik kan niks anders dan 360 euro betalen voor niks dus kijk aub uit!!

22 de abril de 2024

Heel erg misleidend

Heel erg misleidend. Mijn zoon heeft zich net ingeschreven als ZZP en had geen idee wat dit inhield en daar ging de verkooopster handig mee om en heeft hem een duur contract aangesmeerd. Deze jongen heeft nog een euro verdiend en nu dit. Hij kan dit niet betalen. Ik vind het echt heel sneu. ik heb net gebeld en werd keihard afgesnauwd door de dame aan de telefoon. Ongelofelijk dat dit kan. Mijn zoon gaat de factuur niet betalen dus bij deze hebben ze een opstartende zzpèr van 20 jaar zijn toekomst vergald. En bedankt

9 de abril de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Oplichters en betaal hun niet ookal dreigen ze

Lieve mensen. Deze praktijk is een van de slinkste oplichterij ooit. Betaal ze niet ook al komen ze dreigen met incasso en deurwaarders. Doe aangifte bij de politie hoe meer hoe beter. Mij hadden ze ook heel sluw opgelicht helaas en wilde jullie daarom waarschuwen.

11 de octubre de 2023

Wees gewaarschuwd

Zwambach bestrating heeft mijn terras opgehoogd. Organisatie was slecht waardoor ze in het donker dr klus geklaard hebben.De volgende dag zagen wij pas hoe slecht het was afgerond. Scheve tegels , randen die niet op elkaar aansloten, zand liep weg
Gebeld en we kregen te horen dat het goed moest zijn en hij kwam terug. Verscheidene afspraken gemaakt maar niet nagekomen en als ik nu probeer in contact te komen lukt dat niet. Onbetrouwbaar dus.

4 de mayo de 2023
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.