Bedrijvenpagina.nl Opiniones

TrustScore: 1 sobre 5

Valorada con 1 estrellas sobre 5

12-5-25 gebeld door deze oplichters of ik m'n gegevens op deze pagina weer wil geven, nooit eerder opdracht voor gegeven en nu dus ook volmondig nee gezegd, echter de geluidsopname hiervan is gemanipu... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ben op 26-05-25 gebeld met een verhaal dat ik op de website van MKB-bedrijvenpagina.nl staat en het loopt tot eind van het jaar en of ik er van af wilt. Direct ja gezegd want ik hoef geen werk via het... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Opletten. Dit zijn oplichters. ik kreeg vandaag een man aan de lijn (Ruud Venema, incassobedrijf). Hij wil mij bij 3.000 euro in rekening gaan brengen omdat ik twee facturen niet zou hebben betaald. I... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Laatst overeengekomen met telefonist om per direct samenwerking te beëindigen. Kreeg ik 2 weken later toch een factuur van boven de 400 euro in de bus(voor periode van paar maanden!!! Wou met ze co... Ver más

Información sobre la empresa

1. Empresa de motores de búsqueda

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Bedrijvenpagina.nl is dé Bedrijvengids. Vind direct bedrijven bij u in de buurt. Vraag offertes aan, plan uw route en plaats beoordelingen over bedrijven.

Muy malo

TrustScore: 1 sobre 5

82 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

pure oplichting

pure oplichting: ze bellen om te zeggen dat je er in staat en vragen dan of je er voor het komende jaar ook weer in wil. terwijl je er niet instaat en niet in wil. Ze zeggen dat je voor basis erin staat en of je uitgebreid erin wil terwijl je ook niet voor basis erin staat/wil.

opzouten dus

27 de febrero de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Geen enkele reactie meer via deze…

Geen enkele reactie meer via deze website, ik heb inmiddels dringend verzocht dat de bedrijfsgegevens van mijn zoon worden verwijderd van hun pagina. Zo te zien heeft bedrijfspagina ook geen enkele interesse in de reviews die hier via trustpilot worden geplaatst. Vandaag weer een brief van hun favoriete incassobureau ontvangen

10 de febrero de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Komen overeenkomst niet na!

Laatst overeengekomen met telefonist om per direct samenwerking te beëindigen.
Wou met ze contact opnemen voor uitleg. Maar noch via mail, noch via telefoon kreeg ik iemand van het bedrijf vast/antwoord. Wel incassobureau brief binnen met dreigen met deurwaarder indien niet betalen.

13 de diciembre de 2022

Geen zorgen!

Niet mee in zee gaan. Waarschijnlijk ben je al gebeld door ze en heb je ja gezegd voor abbonement.(Dit vragen ze heel geniepig tussen neus en lippen door) Later krijg je in 1x een factuur.
Deze niet betalen. Ze hebben namelijk geen poot om op te staan. Sinds 1 juli 2021 is het namelijk verboden om consumenten en kleine zelfstandigen te bellen waarmee geen eerder klantcontact was. Bovendien is een 'ja' aan de telefoon niet meer voldoende om een abonnement af te sluiten. Hier is een contract met handtekening voor nodig.

1 de diciembre de 2022

Geachte heer / mevrouw

Vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over Bedrijvenpagina, juist omdat wij graag een hoge klanttevredenheid nastreven. Helaas kan ik u niet vinden in ons systeem als klant. Zou u zo vriendelijk willen zijn contact met mij op te nemen middels 088 66 55 444? Ik help u graag verder!

Pure oplichting,

Pure oplichting,
Bellen vroeg in de morgen en vlot sprekende dame doet eerst voorkomen dat dit een ¨service¨ is van de KVK is.
Daarna volgt je toestemming die uiteraard opgenomen is en je bent genaaid.
Uiteindelijk mijn eigen schuld, ik had geen idee dat dit nu in Nederland zomaar mogelijk is na 20 jaar afwezigheid.
Ik had na even vluchtig checken online dat dit oplichting was en binnen 15 minuten geptobeerd te annuleren, de nu niet zo vriendelijke dame hangt gewoon de telefoon op.
Scam!! be aware!

29 de agosto de 2022

Geachte heer Vonk,

Boeven zijn het!!

Boeven zijn het!!
Net begonnen als zzp er wordt je gebeld mooi verhaal opgehangen 200 euro per jaar.
Nou misschien toch goede reclame doe maar.je zit er aan vast!! Je moet betalen omdat je akkoord hebt gegeven aan een band opname waar je akkoord geeft.
Heb het afgekocht.
Volgende jaar weer gebeld dat ik weer moest betalen. Omdat ik nog lid was.
Heb ze eindeloos laten bellen
Uiteindelijk nooit meer wat gehoord.
Walgelijke praktijken helemaal voor startende mensen

29 de junio de 2022

Geachte heer Jan Siebring,

Vraagje?

Zijn er mensen die niet hebben betaald?
Waar ze zijn gestopt met lastig vallen na bepaalde tijd?

20 de mayo de 2022

Oplichting!

Ik ben gebeld door hun met aanbod voor vermelding op hun website. Ik heb gezegd stuur mij via de mail maar een offerte dan kan ik er over na denken.

Vervolgens krijg ik een factuur van bijna 600 euro??? Ze dreigen nu met een incassobureau

Ik heb meerdere keren gebeld en gemaild met het bedrijf. Ze deden erg onbeschoft en onvriendelijk. Ik heb gezegd dat ik geen contract heb afgesloten en dus ook niet ga betalen. Alleen ik blijf de factuur binnen krijgen..

Wie kan me hierbij helpen wat ik nu moet doen?

Het is pure oplichting

19 de mayo de 2022

Slechtste bedrijf ooit.

Slechtste bedrijf ooit.
Heb al meerdere keren opgezegd, maar zeggen nu dat dat mondeling niet geldig is. Ik heb nooit een contact gezien en ben ook zeker niet van plan om te betalen.

23 de marzo de 2022

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Waardeloos en waarde loos.

Direct na het inschrijven bij KVK werd ik gebeld door dit bedrijf. Leek een leuke manier voor een kickstart. Na het telefoontje bekeek ik de google reviews en besefte ik me dat ik een fout gemaakt had.

Direct hierna heb ik ze terug gebeld om te zeggen dat ik toch niet er mee door wil gaan. Natuurlijk beroepen ze zich dan op alle rechten en plichten van een onderneming en hoe dit verschilt met een particuliere klant. Heel sluw allemaal.
Ik zou als ik na een jaar niet tevreden zou zijn geweest alleen als "goedmaker" een extra jaar gratis krijgen....

Nou nu 2 jaar verder en ik weet 100% zeker dat ik geen enkele klant via deze website heb gekregen. Mijn eigen website zonder SEO optimalisatie leverde mij wel klanten op. Dat geeft wel aan hoe waardevol dit bedrijf is..

11 de marzo de 2022

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Op aanraden van vrienden een Veloci…

Op aanraden van vrienden een Veloci fiets gekocht. Had al enige jaren een e-bike van een ander merk.
Nadat ik een proefrit had gemaakt, heb ik nog dezelfde dag een Veloci fiets besteld. We hebben hem op afspraak opgehaald in Utrecht waar wij netjes werden geholpen. Ook de latere service beurt aan huis was goed. Een "tikkend geluid tijdens het fietsen werd verholpen en alles nagekeken, klasse.
Fiets wordt bijna dagelijks gebruikt naar volle tevredenheid.
Ik raad ook iedereen een Veloci e-bike aan
Ik vind het een goede fiets en ben er erg blij mee.

23 de febrero de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Het zijn GROTE OPLICHTERS!!!!!!!

Het zijn GROTE OPLICHTERS!!!!!!!
Het kost je klauwen vol geld, en ze doen GEEN ENE DONDER voor je.
Ze maken alleen een link naar je eigen website.

23 de febrero de 2022

VUILE OPLICHTERS

VUILE SMERIGE OPLICHTERS, VIA TELEFOON HET CONTRACT BEEINDIGD EN TOCH NOG EEN FACTUUR STUREN.

Want ja,,, het is toch even net niet per mail / post gegaan.

ik snap niet dat dit soort bedrijven legaal mogen bestaan.........

15 de febrero de 2022

Onrechtmatige facturen van Bedrijvenpagina.nl

Ik ben na mijn inschrijving als zzp-er bij de KvK benaderd door een verkoper van Bedrijvenpagina.nl. En simpel door blijkbaar ergens ‘ja’ op te beantwoorden heb ik nu een langlopend contract voor promotie via Bedrijvenpagina.nl. Ik heb nooit een schriftelijke overeenkomst ontvangen of een contract getekend en wil dit ook helemaal niet. Ik heb daarom wel de facturen betaald omdat ik eerder niet wist dat het niet rechtsgeldig is en geen problemen wilde. Ook ben ik van Iranese afkomst en ken ik dit soort dingen helemaal niet en dus ook de regels omtrent dit soort zaken niet.
Ik ben er achteraan gegaan, maar kreeg telefonisch niet echt iets voor elkaar. Volgens Bedrijvenpagina.nl is mondeling ook geldig. Ik heb na juridisch advies begrepen dat dit echter helemaal niet waar is.
Ik wil in ieder geval de factuur van 2022 niet betalen maar ze sturen gelijk incassobureaus op je af. En ik wil ook dat dit allemaal stop wordt gezet en dat eerder betaalde facturen worden terugbetaald. Ik hoop dat ze dit lezen. Wie heeft ook dit soort dingen meegemaakt en hoe heb je het opgelost met ze?

30 de enero de 2022

OPLICHTERS

OPLICHTERS! Pas op met bedrijvenpagina, waarschijnlijk ben je als je dit leest al te laat aangezien ze startende ondernemers bellen en laten denken dat zij van de kvk zijn en gegevens nodig hebben. Waarna je vervolgens een dikke rekening krijgt.. en waar voor? Je gegevens op een website waar geen hond naar kijkt. PAS OP! Is het al te laat, zeg dan meteen op via een mail. Telefonisch kan volgens hen niet en sturen ze je een jaar later gewoon weer een factuur. Ik heb aangifte gedaan, doe dat ook

3 de enero de 2022

Niet intrappen!

Als ik alle berichten hier lees is er dus niets veranderd sinds 2017! Vraag me af of er niet via hogere hand ingegrepen moet worden om dit soort bedrijven aan te pakken.

31 de diciembre de 2021

Deze mensen sporen niet

Deze mensen sporen niet.
Blijf maar facturen krijgen.

3 de diciembre de 2021

ongevraagd verlengen

(helaas) akkoord gezegd voor een jaar, met de notitie dat ze met bellen voor ze het verlengen.
nu hebben ze een factuur gestuurd voor het tweede jaar, terwijl ze mij niet hebben gebeld.
Terugdraaien kan niet meer zeggen ze, het is mijn eigen schuld

15 de noviembre de 2021

Jeannie de Jong

8 consejos para escribir buenas reseñas.