Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fedeste webshop! Varerne er nostalgiske og i flot stand. Elsker at sidde og kigge webshoppen igennem og se om der er noget man ikke kan leve uden :-) Pakken kom også hurtigt frem så helt klart de... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg faldt over Bedstefars hus ved et tilfælde. Vi samler på Tintin figurer og faldt over en fin retrofigur af Tintin og Jerry. Vi fik bestilt omkring jul og vidste at der kunne være lidt længere lever... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg fandt en figur på hjemmesiden, hvor der stod, at den var udsolgt - jeg lavede en forespørgelse på, om de måske havde den alligevel og 30 min. efter blev jeg ringet op og de havde fundet den til mi... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,8

Todas las opiniones

55 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Alletiders koncept

Rigtig god præsentation og beskrivelse af produktet.
Ordrebekræftelse kom straks - 2 dage efter fra DAO og 4 dage efter havde jeg pakken.
Alt fungerede fuldstændig som annonceret.

26 de octubre de 2025

Super handel.

Stort udvalg med mange sjove ting og rimelige priser.
Er selv meget tilfreds med køb af et Bosch ur.
Her vil jeg handle igen.

Jeg vil anbefale

Jeg har handlet flere gange med Dan og Bedstefars hus, både fra adressen og på web
Det er altid god kvalitet og levering til tiden
Vil helt klart anbefale

13 de enero de 2026

Er temmelig vild med Bedstefars Hus

Der er altid, i tilfælde af tvivl el lign., en god
Kommunikation og service fra ejers side.
Jeg har virkelig gjort mange gode fund!
Er der noget specielt jeg søger, så går han “jagt”!
Har købt alt for meget af Bedstefars Hus, og det bliver jeg helt sikkert ved med 🤣
Er temmelig vild med Bedstefars Hus!!!!!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er godt tilfreds med den service…

Jeg er godt tilfreds med den service jeg har fået ved Dan/bestesfarshus en ting jeg har i kuven var udsolgt,men har skrev Dan om jeg vil ha’ en næsten tilsvarende olie kanden eller de penge retur og jeg fik pengene på mobilpay for den ene og rasten kom og jeg er godt tilfreds har lige købt noget mere unikt pynt til garagen

Servicen

Her kan alle handle uden , at få ondt i maven eller blive snydt.
Ville ønske alle web shops var lige så seriøse

18 de diciembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super spændende showroom og hjemmeside

Super spændende showroom og hjemmeside. Har købt et spejl hos Dan som jeg hentede i Odense. Og ellers sender han det man bestiller. Kan kun give min anbefaling herfra og kommer helt sikkert til at handle igen. Varm anbefaling.

21 de diciembre de 2025

Flotte vare

Flotte vare, som passer overens med de billeder som vises på shoppen. Hurtig levering. God og ærlig kommunikation med firmaet.

Lars
Jeanne d arc Living.

1 de diciembre de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.