All About Kids Opiniones 130

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En fantastisk lille virksomhed, som følger opgaven helt til dørs med en sød personlig hilsen skrevet i hånden. Tak for Danmarks måske bedste købsoplevelse. :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Topklasse service! En forretning med kunden i fokus =D Jeg havde bestilt en masse madkasser og nogle andre småting. Uheldigvis var der en af varerne der ikke var kommet med. Jeg kontaktede forret... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering. Lampen er fin som lovet. Kunne godt have ønsket mig at den var i original æske i stedet for bølgepap, da den skal bruges til en gave.

Información sobre la empresa

1. Juguetería
  2. Tienda infantil

Escrito por la empresa

All about Kids er en butik fyldt med skønt interiør og legetøj til børn 0-6 år. I butikken tilbydes leje af klapvogne samt mulighed for at benytte ammerum.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Fin lampe

Hurtig levering. Lampen er fin som lovet.

3 de junio de 2026

Respuesta de All About Kids

Hej Lone, tak for din fine anmeldelse :)

Lamperne kommer desværre ikke i kasser fra leverandøren af, så det er derfor, men vi ville ønske det samme :)

Hilsen Emilie

Hurtigt og effektivt.

Min bestilte varer kom meget hurtigt, og der var en sød hilsen i pakken ud over varen.

19 de mayo de 2026

Respuesta de All About Kids

Hej Lisbeth, mange tak for den søde anmeldelse :)

En fantastisk lille virksomhed

Tak for Danmarks måske bedste købsoplevelse. :)

15 de mayo de 2026

Respuesta de All About Kids

Hej Lennard, tusind tak for den meget flotte anmeldelse :) Det gør os rigtig glade at høre! Mvh. Emilie

Fem stjerner til jer

Fem stjerner til jer. Det jeg havde bestilt kom rigtig hurtigt og pakket perfekt ind. Og så har I jo bare en rigtig flot butik inde i Odense. Elsker at komme der

13 de mayo de 2026

Respuesta de All About Kids

Hej Lisbeth, tusind tak for din søde anmeldelse :) Det er vi super glade for at høre! Mvh. Emilie

Alt godt

Alt godt! 😊 fine postkort medfulgte ved køb af postkasse, gør det helt personligt

2 de mayo de 2026

Respuesta de All About Kids

Hej Thea, tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi håber der kommer masser af post i fremtiden ;) Mvh. Emilie

Det var en fin handel

Det var en fin handel - desværre var en af mine varer ikke på lager alligevel.. Dejligt, at kunne bestille varerne online og så hente dem gratis i butik. God oplevelse i butikken, masser af legende børn og mange kunder. Venlig betjening med vejledning om andre varer i stedet for den varer som ikke var på lager alligevel.

27 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Topklasse & lynhurtig service!

Topklasse service! En forretning med kunden i fokus =D

Jeg havde bestilt en masse madkasser og nogle andre småting. Uheldigvis var der en af varerne der ikke var kommet med. Jeg kontaktede forretningen, og fik eftersendt det manglende produkt med det samme! Super service :D

Menneskelig fejl kan ske. Det hvordan det løses der er afgørende. Jeg handler her bestemt igen!

31 de marzo de 2026

Respuesta de All About Kids

Hej Daniel, det er vi rigtig glade for at høre! Tusind tak for den flotte anmeldelse og de søde ord :) Vi er glade for, at vi kunne finde en løsning ☀️ Tak for din forståelse og vi glæder os til at handle med dig igen :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk produkt og hurtig service

Fantastisk produkt og hurtig service! Virker til at være gode mennesker bag virksomheden. Varen kom med en lille sød note. Kan klart anbefale!

26 de marzo de 2026

Respuesta de All About Kids

Hej Nico, det betyder rigtig meget for os at høre :) Det varmer! Tak for anbefalingen og den flotte anmeldelse ☀️

Nemt

Nemt, hurtigt og sikkert

2 de marzo de 2026

Respuesta de All About Kids

Hej Birte, tusind tak for din anmeldelse! Godt at høre, at alt var som det skulle være :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Pakken vi modtog var så fint pakket…

Pakken vi modtog var så fint pakket ind, at den kun kunne bringe glæde ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

19 de febrero de 2026

Respuesta de All About Kids

Hej Kristine, tusind tak for din flotte anmeldelse og de søde ord :) Dejligt at høre, at den kunne bringe glæde!

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.