La empresa ha respondido
Super god service, rigtig god hjælp og rådgivning fra first party, når man står og skal booke telt under alt den usikkerhed covid19 medførte. Det personale der kom og satte telt op og ned var meget... Ver más
La empresa ha respondido
Endnu engang levede First Party op til forventningerne. Konfirmation nr. 2. er veloverstået og med festpakken fra First Party bliver det ikke nemmere. Telt, borde, stole, duge og service var som det s... Ver más
La empresa ha respondido
Service og kvalitet igennem flere generationer Siden 1934 har vi leveret ’Premium praktik til arrangementer med deltagere’, for nu at sige det i et moderne sprog. Det er ’one stop shopping’ af ’know-how’, ’hardware’ og et komplet serviceteam, der kan planlægge og afvikle ethvert arrangement - også de mere komplekse. Vi har materiel til at lave de største fester, få logistikken til at glide og oplevelsen til at imponere. Fordi vi samtidig har fokus på kunden og den enkelte gæst, kan vi også lave mindre og små arrangementer - med den samme høje leverings-servicegrad. First Party er nemlig en familieejet virksomhed, der i dag er ledet af tredje generation. ”Det er en del af mit DNA. Jeg er vokset op i virksomheden, hvor det altid har været vigtigt at levere høj kvalitet og service.”, siger Kasper Kennedy, der er direktør i First Party - og som samtidig ikke lægger skjul på ambitioner om udvikling, når han fortsætter: ”Kunderne udvikler sig, så det gør vi også. Vi har udviklet virksomheden i generationer. Det bliver vi ved med.”
Escrito por la empresa

Rugvænget 44, 2630, Taastrup, Dinamarca
Gigantisk oplevelse - alt stemte til punkt og prikke - Kasper er en verdens klasse leverandør - alle aftaler blev over holdt - og hans staff - hjalp med alt - ville have givet First Party 10 points - hvis dette havde været en mulighed - Med venlig hilsen - SELSKABER I LUNDEN - Henrik Vilhelm Nielsen

Respuesta de First Party A/S
Fantastisk oplevelse med First Party! Professionel service, høj kvalitet og en virkelig god kommunikation hele vejen igennem. Man føler sig i trygge hænder, og der bliver leveret præcis som lovet – og lidt til. Kan varmt anbefales! Vi bruger dem hele tiden.

Respuesta de First Party A/S
Vi har brugt First Party mange gange og vi er altid yderst tilfreds med deres service.

Respuesta de First Party A/S
Jeg har været kunde i rigtig mange år, og service og betjening er altid i top.

Respuesta de First Party A/S
Super service og Kasper er super behjælpelig. Absolut ikke sidste gang vi bruger First Party. Top karakter herfra👏🏻

Respuesta de First Party A/S
Nemt at bestille - og ændre/tilføje i ordren. God kommunikation og hurtig svartid. Levering og afhentning til tiden. Så kun varme anbefalinger herfra…

Respuesta de First Party A/S
Et fortrinligt udvalg af service, med kundeservice der udstråler venlighed, professionalisme og forståelse. 10/10.
De får en klar anbefaling herfra.

Respuesta de First Party A/S
Firstparty har igennem 10 år været vores leverandør på tværs af vores virksomheder, og vi kan ikke andet end at sige at der aldrig sker fejl og at vi er yderst tilfredse med samarbejdet.

Respuesta de First Party A/S
Vi brugt First Party til vores julefrokost. Vi havde en rigtig god dialog, og hjælp os med at vælge de rigtig løsninger. Alt blev leveret som aftalt.

Respuesta de First Party A/S
Vi benytter First Party, da vi altid får en god og stabil service. Tingene leveres til tiden og er der udfordringer, så bliver det løst.
Vi har fundet den rette partner, når vi skal bruge møbler, service mm.

Respuesta de First Party A/S
Altid nemt at handle med Kasper! Fleksibel i forhold til transport & levering/afhentning, gode produkter og alt i alt altid en god oplevelse.

Respuesta de First Party A/S
Lejede 13 Deluxe-duge i forskellige størrelser til en fest i september. Ordren kunne ændre indtil 1 uge før. Jeg hentede dugene direkte hos firmaet og afleverede dem der igen.
Dugene var af fin kvalitet og prisen var rimelig.

Respuesta de First Party A/S
Más información sobre otros tipos de reseñas.