La empresa ha respondido
Hadde ikke hørt om butikken før, men ble anbefalt dem i forbindelse med tilleggsutstyr til Tesla. Jeg bestilte en USB hub som gir 3 USB-A og 1 micro-SD til hanskerommet, og 2 spillkontrollere som kan... Ver más
La empresa ha respondido
Rask levering ! Bestilte typ 1 eller 2 dager før påske fikk den ganske kjapt og før påsken. Jeg var nesten sikker på at det ikke ville komme frem før etter påsken. (Dette er første gangen jeg har be... Ver más
La empresa ha respondido
Gode produkter som virker å være av høy kvalitet.👍 Rask levering! Godt utvalg til Tesla. Gleder meg til å ta produktene i bruk når bilen kommer! 🤗
100% norsk nettbutikk med tilbehør til elbil. Vi har lager på Skui like utenfor Oslo. Kun 5 minutter fra Sandvika. Alle våre bestillinger sendes herfra. Varer kan også hentes på vårt Pick Up Point. Velkommen til en trygg handel på nett. Rask levering og gratis frakt på ordre over 500.
Escrito por la empresa

Vi samarbeider med Postnord, Bring og Posten.
Økrisletta 15, 1340, Skui, Noruega
Ha contestado el 91% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Fremstår som lite kyndige på Tesla og har useriøs kundebehandling.

Respuesta de Begood
Veldig kjapp leveranse, pruduktet levde opp til forventningene

Respuesta de Begood
Topp betjening !! og Randi er en knupp !!
Kjempe service !!

Respuesta de Begood
God kundeservice, bra hjelp av chat, gode produkter, rask leveringstid

Respuesta de Begood
Fikk det jeg bestilte oss dere eneste var at pakken blei sent til feil adresse men kom til slutt til min adresse så alt ok no veldig fornøyd med vare jeg kjøpte oss dere🙂👌

Respuesta de Begood
Bestilte Senterkopp og bolter til min Jupiter, når pakken kom så hadde ene koppen blitt ødelagt/knekt, ser det er litt Temu kvalitet på de her, men de var ingen problem sendte bilde og viste skaden så sendte de en ny samme dag. Veldig bra og raske levering

Bestilte 2x borrelås til skilt, men fikk bare 1, men de fiksa raskt opp i det 😄

Respuesta de Begood
Filtrene jeg kjøpte har dårlig passform - noen millimeter større en originalen.
Ellers raskt og effektivt.

Respuesta de Begood
Veldig rask til å sende varen. Kundeservice er upåklagelig

Respuesta de Begood
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.