La empresa ha respondido
Har netop talt med dem - og ikke som den første fra vores ejendom i dag. Belfor er akutservice for vores almene boligkompleks men til trods for at det vitterlig regner ned fra loftet i vores kælderru... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg oplevede et planlagt forløb vedrørende en forsikringsskade og mit forsikringsselvskab brugte Belfor til at udbedre dette. Kloak arbejde og en mur der skulle repareres forløb fint. den eneste gr... Ver más
La empresa ha respondido
BELFOR Denmark A/S er en del af verdens største skadeservicevirksomhed, BELFOR. Skadeservice er kernen i vores forretning – både den akutte del og udbedring af alle typer følgeskader. Vi håndterer hele forløbet fra skadesmodtagelse til tilbagelevering af det renoverede indbo til kunden. Når først skaden er sket, er det altafgørende at handle hurtigt og effektivt. Vi har mere end 40 års erfaring på området, og sikrer altid professionel håndtering og udførelse.
Hovedkontor - Knapholm 4, 2730, Herlev, Dinamarca
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Har netop talt med dem - og ikke som den første fra vores ejendom i dag.
Belfor er akutservice for vores almene boligkompleks men til trods for at det vitterlig regner ned fra loftet i vores kælderrum, og der står to centimeter vand på gulvet, siger de at "de har gjort hvad de kan" og ikke vil gøre mere i dag. Det vil sige at de har været her, set skaden, og er gået igen, på en lørdag, uden at orientere nogen beboere om at deres ejendele står under vand. Det kan vitterlig ikke blive dårligere.

Respuesta de BELFOR Denmark A/S
Vi har kun haft gode oplevelser med Belfor asnæs afdeling(Lars) og nu Jørgen. Dygtige folk, gode samtaler og god vejledning og information. Behagelige folk. De ved hvad de snakker om. Vi føler os godt behandlet. Vandskade i 2025
Er nu igang med at få skiftet gulv i køkken og værelse grundet Vandskade

Respuesta de BELFOR Denmark A/S
Belfor sender en ny uskolet mand ud for at tømme kælderrum på 2 x 4 m med en vandstand på 20cm.
Der medbringes en vandstøvsuger, som efter ca, 2.1/2 t har suget 10 -20l vand,
Det gik ikke, der kommer en mand mere, og efter en tid var der suget op.
Gulvet hvor støvsugeren havde stået måtte poleret op, total mat af støvsugeren vibrationer. Jeg er slet slet ikke imponeret, en grundvandspumpe ville havde klaret arbejdet på 10 m.

Respuesta de BELFOR Denmark A/S
Meget fin service vedrørende fjernelse af isolering på loft pga sne. De gjorde rigtig grundig rent. Stor ros .

Respuesta de BELFOR Denmark A/S
Jeg har desværre haft en vandskade, og vil her dele hele forløbet – samt hvorfor jeg ikke kan anbefale Belfor.
Jeg kontaktede Topdanmark/IF Forsikring via deres akutnummer en lørdag, da der kom vand ind fra en tagrende. Jeg blev viderestillet til Viking Assistance, som derefter sendte Belfor.
Inden de ankom, havde jeg selv lavet en midlertidig løsning (en svalerede ned i en spand). Jeg fik oplyst, at Belfor ville være fremme inden for ca. 1,5 time.
Da Belfor ankom, monterede de en ca. 2 meter posenedløb (til ca. 21 kr. pr. meter) på min eksisterende løsning. Arbejdet tog cirka 30 minutter.
Nogle dage senere får jeg besked fra forsikringen om, at skaden ikke er dækket – hvilket i sig selv er fair nok.
Problemet opstår herefter:
Jeg modtager en faktura fra Belfor på 6.700 kr.
Under hele forløbet er jeg ikke blevet informeret om følgende:
- At jeg selv skulle betale, hvis skaden ikke blev dækket (fra Topdanmark/IF)
- At jeg selv skulle betale, hvis skaden ikke blev dækket (fra Viking Assistance – de påstår at have sendt en SMS, men kan ikke dokumentere det)
- At jeg selv skulle betale (fra Belfor)
Hvis man ser realistisk på opgaven:
Materiale: ca. 40–50 kr.
Arbejde: selv ved en høj timepris (1.000 kr/time) og op til 3 timer → ca. 3.000 kr.
Alligevel bliver der opkrævet 6.700 kr.
Da jeg efterfølgende tog dialogen med Belfor, fik jeg blot at vide, at jeg burde have været informeret – men ingen kan dokumentere det. Samtidig blev jeg oplyst, at jeg kunne tage sagen i retten, hvis jeg var utilfreds.
Mit råd:
Hvis du bruger Topdanmark/IF Forsikring’s akutnummer og bliver sendt videre til Viking Assistance og Belfor, så sørg for at få alt på skrift, inden arbejdet går i gang – især hvem der betaler.

Respuesta de BELFOR Denmark A/S
Jeg har så tilfreds belfor og især Jane.
Hun har virkelig været forstående og hjælpsom.
Anbefalinger her fra

Respuesta de BELFOR Denmark A/S
Menneskeligheden og kompetencen i en for andre vanskelig situation.
En gennemgående positiv oplevelse.

Respuesta de BELFOR Denmark A/S
Vi har haft en røgskade i vores nyistandsatte bryggers. Vores forsikring sendte Belfor skadeservice ud. Super godt og effektivt. Belfor Bornholm har gjort et fantastisk stykke arbejde. Søde og enormt kompetente mennesker. De har ikke bare udbedret skaden, men også fået alt til at stå virkeligt skarpt. Stor ros til de medarbejdere der har hjulpet os efter vores skade.

Respuesta de BELFOR Denmark A/S
Så har jeg fået alt mit tøj, dyner , puder , tæpper ja al textil tilbage fra skimmel vask og rens. Alt er lagt og hængt snor lige. Og er så pænt. Tak til Charlotte og Cheri.. fra løsøre teamet i Vallensbæk.

Respuesta de BELFOR Denmark A/S
Jeg kan kun tilråde, at man benytter BELFORs håndværkere, som er yderst professionelle, venlige og meget omhyggelige. Og da der endelig var givet grønt lys for omfanget af udtørringen , var der hele tiden hurtig og effektiv reaktion fra tovholder.

Respuesta de BELFOR Denmark A/S
Der kom 2 fantastiske og imødekommende mennesker midt i kaosset fra indbruddet.

Respuesta de BELFOR Denmark A/S
Havde for nylig besøg af Belfor igen, endnu engang kom deres superhelt Mohammed ud, som gjorde arbejdet til perfektion, servicen er i høj sædet, stor tilfredshed herfra, tak!

Respuesta de BELFOR Denmark A/S
God og hurtig hjælp - kom nytårsdag og tapede vinduer, så der ikke kunne ske noget - vinduerne splintres fx. Derefter blev jeg kontaktet om start og tidsplan. Særdeles venligt og kvalificeret både info og arbejde.

Respuesta de BELFOR Denmark A/S
Hej Belfor jeg har her til aften haft Jack og jannik på besøg for at få rengøring af mit tolite efter vvs har svinet det til de var fantastisk gode til deres arbejde kan varmt anbefale jer fremover
Mvh
Carrinna Raft

Respuesta de BELFOR Denmark A/S
Der blev taget godt hånd om min skade ( utæt rørforbindelse) som krævede en større affugtning. Det blev grundigt udført med en oplysende rapport om skadens omfang. Jeg er ganske tilfreds.

Respuesta de BELFOR Denmark A/S
Han var god til at fortælle hvad han foretog sig

Respuesta de BELFOR Denmark A/S
Kloak arbejde og en mur der skulle repareres forløb fint. den eneste grund til at de ikke får 5 stjerner er fordi mureren ikke ryddede ordentligt op efter sig selv. og brolæggerne ikke lagde stenene særligt flot første gang (Dette blev dog udbedret senere. Krævede dog lidt brok fra mig) Disse ting kunne sikkert have været undgået hvis håndværkeren skulle sende et billede efter endt opgave.
Alt i alt var jeg glad og tilfreds med oplevelsen. Og vil til hver en tid bruge dem igen uden tøven.

Respuesta de BELFOR Denmark A/S
Vi ringede efter hjælp ifm en vandskade i kælderen. Niklas kom hurtigt og gav superb service - han er super professionel og har en dejlig servicemindet tilgang. Det var rart at blive taget så godt hånd om, når det hele sejler og man er topstresset.

Respuesta de BELFOR Denmark A/S
En rigtig fin oplevelse af de to medarbejdere fra Belfor (Nicklas og Mathias) efter en skadesanmeldelse (indbrud).
Begge tog det meget seriøst og ydede en rigtig god service: Opkald med procesinformation, hurtig ankomst, hurtig afhjælp og god dialog uden tvivl!

Respuesta de BELFOR Denmark A/S
Más información sobre otros tipos de reseñas.