Información sobre la empresa

1. Institución educativa

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Study Abroad at DIS | Study Abroad Programs in Europe. Make Denmark your study abroad home: 120+ Study Abroad courses and 14 Study Abroad programs. Study Abroad scholarship info

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

VÆLG IKKE DETTE FIRMA.

VÆLG IKKE DETTE FIRMA.
Værste firma jeg nogensinde har været i forbindelse med...
Vi havde vandskade i kælderen, (lejligheds kompleks) så hele blokkens kælder blev tømt. Så de kunne tørre og gøre deres arbejde... en del af deres arbejde var at tømme rummene, putte tingene i nummeret kasser og vurder skaderne.
Min kælder var "heldigvis" ikke ramt så slemt.
De "vælger" (uheldigvis) at smadre et af mine spejle. Og står ikke til regnskab for det. Jeg siger til dem, at jeg stadig gerne vil have det igen, men de vælger nu at ignorer mig, og slette mig fra systemet.
VÆLG IKKE DETTE FIRMA

17 de septiembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Forfærdelig skadeservice og skimmel håndtering

Igennem 8 år har jeg været desværre været ramt af dårlig håndtering fra ende til anden, men er desværre tvunget til at bruge dem.
Fuldstændig vandvittig håndtering af skimmelsag med kloakvand. Intet i det ramte rum blev udbedret, kun de omkringliggende rum, kloakvand, nice. Dernæst fusk med kørsel, i stedet for 1 gang kørsel bonger de på hver regning, selv om husene er nabohuset. Skimmelprøver tages fra pletter uden fugt osv osv.

9 de abril de 2025

God oplevelse

Vi har lige haft DIS til at forvalte vores forsikringssag, og det har været en rigtig god oplevelse.
Der er blevet sørget for alt, og alle aftaler er blevet overholdt til punkt og prikke.

27 de marzo de 2025
Opinión espontánea

Trustpilot está evaluando esta opinión de acuerdo con nuestro protocolo de denuncia.

Dårlig service

Dårlig service.
Ringede på vegne af min ukrainsk nabo, der bor sammen med sin gamle mor.
Deres gammelt toilet vil ikke skylde ud, da der ikke løber vand ind. De skal vente til på mandag, fik de at vide.

18 de noviembre de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Uprofessionel service og ingen information

Aldrig har jeg oplevet så uprofessionel service. Der bliver ikke overholdt aftaler, hvis der er tidsfrister der skrider bliver dette ikke kommunikeret, og der er ingen kommunikation mellem deres interne afdelinger eller medarbejdere. Så hvis du beder, om en besked skal gives videre til dem der faktisk kommer ud på opgaven, så er det ikke sikkert de får det af vide. Hvis de siger de starter mandag, så starter de onsdag ved frokosttid. Hvis siger de kommer onsdag, så ringer de tirsdag ugen efter, og siger de står ved din hoveddør. Dem der bare planlægger opgaven henviser så til deres chef, som ikke svarer på henvendelser. Absolut ikke tilfredsstillende.

9 de septiembre de 2022

Det er flot håndværk

Det er flot håndværk. Flinke mennesker der er meget effektive. Tidsplanen overholdes og man er ikke i tvivl om at det er kvalitet de har lavet. Vi har fået renoveret et værelse i vores lejebolig, hvor der har været skimmel, og vi har endelig fået et værelse med et godt indeklima, og vi kommer til at spare en masse i varme. Jeg kan varmt anbefale at bruge DIS.

17 de noviembre de 2020

Mine varmeste anbefalinger herfra

Efter en vandskade i kælderen, har vi haft Dansk Industri og Skadeservice ude af 2 omgange. Først for damage control og 2. gang for udbedring af skade. Det er sjældent jeg har mødt flinkere, mere kompetente og venlige mennesker, til præcis det fag de har dygtiggjort sig indenfor. Mine varmeste anbefalinger herfra.

6 de noviembre de 2020

Rigtig dårlig oplevelse

I forbindelse med den første storm i efteråret havde jeg en stormskade på mit hus. Zink taget på min kvist blæste af, og et en del af mit udhæng røg af. Jeg fik RF skadeservice (nu DIS)til at foretage sikring af kvisten.
Forsikringen godkendte dækning af skaderne, og jeg udbad mig et tilbud fra RF skadeservice.
Jeg måtte rykke adskillige gange for at få det lovede tilbud. Da det kom fremgik det, at der ville gå min. 3 uger før skade kunne udbedres.
Tilbuddet indeholdt punktet: "udskiftning af stern/udhæng"
Det var ved udgangen af november 2013.
Først efter mere end 3 MÅNEDER lykkedes det at få reparationen udbedret - i marts 2014.
Da jeg fik fakturaen var den del af udhænget på huset ikke udskiftet.
Jeg gjorde opmærksom på dette.
I første omgang fik jeg en bemærkning om, at det jo nok ikke var en stormskade, men blot dårlig vedligeholdelse.
Jeg henviste til at det efter min opfattelse var en del af aftalen, og at jeg mente at det var omfattet af tilbuddet.
De ville herefter undersøge og vende tilbage.
Jeg har nu talt med firmaet, og de kan ikke huske at husets udhæng skulle være en del af aftalen - og når det stod i tilbuddet var det tænkt som en del af kvistens udhæng.
Jeg har fået en rigtig dårlig oplevelse - og kan på ingen måder anbefale firmaet.

22 de abril de 2014

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.