Begin maart de beslissing genomen om met Belisol Breda in zee te gaan. Belisol is zeker niet de goedkoopste, maar het verhaal en de adviezen van Niek deden mij besluiten om voor Beli Breda te kiezen.... Ver más
La empresa ha respondido
We zijn heel tevreden over Belisol Breda. Allereerst heeft Joost met ons alles goed doorgenomen en de mogelijkheden laten zien. Na een aantal maanden wachten was het dan zover en hebben Bjorn en Igor... Ver más
La empresa ha respondido
Ons avontuur begon al in de showroom, waar we vakkundig werden geadviseerd door Niek. De beslissing was snel genomen en het grote wachten kon beginnen. ( die tijdsduur zou wel wat minder mogen) In... Ver más
La empresa ha respondido
Enkele weken geleden nieuwe kunststof kozijnen en dubbelglas gekregen. De mannen van Belisol hebben hieraan keihard gewerkt. Het hele huis, beneden/ boven/ zolder, voor en achter, in 3 dagen prachtig... Ver más
La empresa ha respondido
Belisol kozijnen en deuren, opgericht in 1977, telt meer dan 80 showrooms en ruim 1.000 medewerkers in België, Nederland en Frankrijk. Belisol is een op-en-top Belgisch familiebedrijf dat inzet op service, kwaliteit en innovatie.
Neerloopweg 2, 4811, Breda, Holanda
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Goede voorlichting en uitleg in de showroom.
Fijn contact met medewerkers.
Netjes werkende monteurs

Respuesta de Belisol - Kozijnen en Deuren - Breda
Ik ben bijzonder tevreden met mijn nieuwe kozijnen en erker. Er is vakmanschap geleverd door zeer deskundige monteurs.

Respuesta de Belisol - Kozijnen en Deuren - Breda
Medewerkers waren heel vriendelijk.
Het plaatsen van het kozijn leverde wat moeilijkheden op,maar de monteurs hebben dit keurig opgelost.
Goed overleg geweest bij bovenstaande probleem.
Kortom alles was heel goed.

Respuesta de Belisol - Kozijnen en Deuren - Breda
Bedrijf en team was vriendelijk en kundig. Ze werkte hard door en een het foutje wat gemaakt was (iets niet geleverd) hadden ze in dezelfde week nog opgelost zodat alles in de oorspronkelijke planning opgeleverd kon worden. Het fijne vond ik dat ze alles compleet afwerken, vensterbanken, latten enz. Dus niet daarna zelf nog moeten klussen. Top! Ik zou ze zeker aanraden bij anderen.

Respuesta de Belisol - Kozijnen en Deuren - Breda
Bij het bestellen van onze nieuwe kozijnen zijn we prettig geholpen en deskundig geadviseerd door Niek Brouwers. Wat wel mogenlijk was en wat we niet moesten doen. We kregen optijd te horen wanneer ze zouden komen. De plaatsing van de kozijnen is naar volle tevredenheid verlopen. De monteurs Herman en Bjorn waren vriendelijk en werkten hard Ze hebben'liefde voor het vak' en dat is te zien. Als er iets was dan dachten hun in oplossingen. Het resultaat voldoet volledig aan onze verwachtingen. Ik raad Belisol daarom aan iedereen aan.

Respuesta de Belisol - Kozijnen en Deuren - Breda
Gaan snel en deskundig te werk.
Ben prima tevreden met mijn kozijnen en deuren
Heb nu al een aantal jaren kunststof kozijnen en ben heel tevreden

Respuesta de Belisol - Kozijnen en Deuren - Breda
Gehele traject is zeer netjes verlopen. Van de eerste kennismaking, bestelproces tot het laatste moment waarop er service benodigd was. Communicatie gaat soepel en als er iets aan de hand is wordt er alles aan gedaan om het netjes op te lossen.
Montage is zeer professioneel gezet. Ook de binnenkant is netjes afgewerkt.
We zijn erg blij met onze moderne kozijnen.

Respuesta de Belisol - Kozijnen en Deuren - Breda
Aart Joosen. Zeer sympathiek. Gaf alle aandacht en denkt mee in oplossingen, waar wij nog niet aan gedacht hadden. Wij waren heel erg blij met deze adviseur. Een betere hadden wij niet kunnen treffen.
M.vr. Groet Frans en Erna van Galen

Respuesta de Belisol - Kozijnen en Deuren - Breda
Veel beschadigingen bij verwijderen oude kozijnen. Nieuwe kozijnen slecht gemonteerd en gekit. Klachten worden niet of nauwelijks behandeld. Medewerkers van het bedrijf kunnen aangebrachte schade niet herstellen zonder risico op verdere beschadiging. Bedrijf reageert nu niet meer. Voor belangstellenden, ik heb alle mailberichten bewaard...

Respuesta de Belisol - Kozijnen en Deuren - Breda
De (service)monteurs zijn vriendelijk en professioneel. Bij vragen hebben ze een helder antwoord. De service vanuit de vestiging omtrent een wijziging van plaatsingsdatum van kozijnen is ook geen probleem geweest. Het personeel denkt mee en komt met een passende oplossing

Respuesta de Belisol - Kozijnen en Deuren - Breda
Wij zijn zeer blij met onze mooie kozijnen en achterdeur,
Er is mooi werk verricht, keurig afgewerkt en alles netjes opgeruimd.De mannen hebben hard gewerkt.
Onze complimenten .

Respuesta de Belisol - Kozijnen en Deuren - Breda
Más información sobre otros tipos de reseñas.