Belisol - Kozijnen en Deuren - Tilburg Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Jules Verneweg 21-14, 5015 BE Tilburg, NL

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Zeer tevreden over Belisol Tilburg. Een paar jaar geleden hebben zij onze kozijnen en Keralit buitenafwerking verzorgd, en dat is nog steeds naar volle tevredenheid. Onlangs konden we zelfs kosteloos... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een bestelling geplaatst bij Belisol Tilburg voor een nieuw kozijn boven en 1 voor beneden in de erker met hierin een dubbele schuifdeur. We zijn SUPER tevreden met het eindresultaat. Er was go... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Afgelopen zomer kunstof kozijnen laten plaatsen door Belisol Tilburg. Wij zijn super tevreden. Complimenten aan Hassan en Mo. Uitstekend werk en superfijne gasten. Belisol Tilburg, wees blij en trots... Ver más

Información sobre la empresa

1. Proveedor de ventanas
  2. Tienda de puertas
  3. Proveedor de puertas
  4. Proveedor de ventanas de PVC

Escrito por la empresa

Belisol kozijnen en deuren, opgericht in 1977, telt meer dan 80 showrooms en ruim 1.000 medewerkers in België, Nederland en Frankrijk. Belisol is een op-en-top Belgisch familiebedrijf dat inzet op service, kwaliteit en innovatie.

• Jules Verneweg 21-14, 5015 BE, Tilburg, Holanda

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

394 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

goede kwaliteit

goede kwaliteit. Komen gemaakte afspraken na!

9 de octubre de 2022

Respuesta de Belisol - Kozijnen en Deuren - Tilburg

Dank je wel Paul voor de mooie beoordeling!

Great service

The quotation process and the delivery went well and in according to plan.

7 de noviembre de 2022

Respuesta de Belisol - Kozijnen en Deuren - Tilburg

Thank you very much for this positive feedback and your confidence in our products and service.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vanaf het begin tot het eind goed…

Vanaf het begin tot het eind goed geholpen met onze kozijnen. Afspraken zijn goed nagekomen en monteurs waren vakkundig en aardig.

27 de octubre de 2022

Respuesta de Belisol - Kozijnen en Deuren - Tilburg

Dank je wel Michael, fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen! Vriendelijke groet, Belisol Tilburg

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer tevreden over de gang van zaken

Zeer tevreden over de gang van zaken. Van offerte (Jules) tot plaatsen (Hassan en Mo) contact met kantoor (Cyntia en Fuad) een dikke tien voor deze mensen van Belisol tilburg.

14 de diciembre de 2022

Respuesta de Belisol - Kozijnen en Deuren - Tilburg

Dank je wel Leon! Fijn om te lezen!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Alles volgens afspraak en netjes optijd.…

Alles volgens afspraak en netjes optijd. Ben tevreden met de kwaliteit.

5 de septiembre de 2022

Respuesta de Belisol - Kozijnen en Deuren - Tilburg

Dag Saidullah, fijn om te lezen dat alles volgens afspraak is verlopen en dat je tevreden bent over het eindresultaat. Geniet ervan!

Uitstekende service

Zowel de verkoper als de monteurs van Belisol hebben uitstekend werk verricht. De verkoper was bereid volledig met ons mee te denken. De monteurs hebben alles netjes geplaats en opgeruimd achtergelaten.
Ik ben heel tevreden over de gehele gang van zaken.

5 de septiembre de 2022

Respuesta de Belisol - Kozijnen en Deuren - Tilburg

Hi Jelle, wij bezorgen deze uitstekende feedback dan ook graag aan ons team van Tilburg :) Dank je wel voor deze mooie review!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede dienstverlening met vakkundig personeel

Goede dienstverlening, vakkundig en vriendelijk personeel. Mooie kwalitatief houten kozijnen met draai-kiepramen laten plaatsen. Zorgvuldig geplaatst en heel netjes afgewerkt. Na afloop van de werkzaamheden mijn huis weer keurig schoon gemaakt. Ik ben zeer tevreden en zal voor toekomstige werkzaamheden zeker weer contact opnemen met Belisol.

6 de septiembre de 2022

Respuesta de Belisol - Kozijnen en Deuren - Tilburg

Dag Anne-Karien, ons team uit Tilburg werkt dan ook met veel liefde voor het vak. We staan alvast klaar voor de toekomstige werkzaamheden :) Dank je wel voor deze mooie review!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer goede service ook na plaatsing en ontzettend meegedacht met alle obstakels die horen bij een verbouwing.

Goede adviezen mogen ontvangen betreffende aankoop. Mooi resultaat en daarnaast ook betaaldbaar. Levering ging in samenspraak met aannemer. Goede samenwerking wat betreft leveringen mogelijk. Plaatsing prima verlopen volgens afspraken. In verband met klemmen deur na plaatsing en warme weer. Contact opgenomen en mogelijk hadden we geluk maar monteur is zelfde dag nog langs geweest voor opnieuw afstellen van deur.

Zeer tevreden met het eindresultaat

6 de septiembre de 2022

Top service

Bij ons zijn 2 nieuwe deuren en 3 kozijnen geplaatst. Kundig personeel - alle afspraken nagekomen- weinig tot geen vuiligheid achter gelaten. Natuurlijk waren er een paar dingen die achteraf bemerkt werden zoals een niet goed afgestelde deur of een kitrand vergeten. Toen ik dit gemeld had kwamen ze de dag erop alles in orde maken. Dus erg tevreden.

12 de agosto de 2022

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer tevreden over plaatsing voordeur…

Zeer tevreden over plaatsing voordeur met zijlicht,ook een pluim voor de monteurs die vakkundig en netjes werk geleverd hebben

19 de abril de 2022

Bedankt voor uw beoordeling!

8 consejos para escribir buenas reseñas.