Información sobre la empresa
Frankrijklei 5, 2000, Antwerpen, Bélgica
- 03 393 06 83
- klantendienst@belvus.be
- belvus.be
Zeer duidelijke informatie gekregen v Lucas
Zeer duidelijke informatie gekregen van Lucas, zowel qua huidige toestand leverancier als de toegestuurde offerte en mogelijke overgang naar hen als elektriciteit- en gasleverancier. Alle info zeer geduldig en vriendelijk verkregen.
Positieve feedback
Duidelijke en eerlijke info, nemen ook de tijd om naar mijn vragen te luisteren. De communicatie met Lukas en ook Martin is steeds correct verlopen. Dank hiervoor.
Heel goed me service en heels nemen…
Heel goede service en heel snel afgehandeld, aanvraag vandaag gedaan en vandaag nog opgelost en wordt nog persoonlijk gebeld om te melden dat alles in orde is dat vind ik geweldig.
Doet zo voort!
Uitstekende klantenservice
De klantenservice van Belvus vind ik uitstekend. De telefonische wachttijden zijn kort.
Je krijgt een echte persoon aan de lijn (geen AI) die ook echt helpt.
Ik heb Belvus verschillende keren gebeld omwille van een probleem bij mijn vorige provider. De man bij Belvus denkt proactief mee om problemen op te lossen, en legt ook goed uit wat de volgende stappen zijn. Belvus reageert snel ('s avonds mail verstuurd, de volgende voormiddag antwoord via mail/telefoon)
Super service!
Klantenservice is top
Klantenservice is top, mijn foutje is in no time weer goed geregeld.
Ik zou Lukas promoveren hij doet zijn job uitstekend !
De klantenservice is hier top
De klantenservice is hier top. Is de lijn bezet, geen vervelende muziekjes en wachttijden. Hun bellen je binnen een uur op.
Ze doen enorm veel moeite om je te helpen waar kan, luisteren naar het probleem en tonen begrip.
Super
Very helpful and very supportive
Very helpful and very supportive. I had clear answers on all my questions.
Ik had wat problemen met mijn vorig…
Ik had wat problemen met mijn vorig adres. Ze zijn er meteen mee aan de slag gegaan om het zo vlot mogelijk te laten verlopen. Bedankt Lucas om ons zo goed te helpen!
ik werd heel goed geholpen door de persoon aan de lijn
ik werd heel goed geholpen door de persoon aan de lijn en ben daarvoor heel tevreden. top werk.
Heel snel en effectief geholpen
Heel snel en effectief geholpen. Goede opvolging.
Hele vriendelijke medewerker
Hele vriendelijke medewerker, duidelijk en heel behulpzaam
Klantvriendelijk en persoonlijk contact via telefoon goed mogelijk
Duidelijke website en vooral: telefonisch goed bereikbaar en adequate hulp.
Más información sobre otros tipos de reseñas.