Het is werkelijk een prachtig product, wat goed te verwerken is. Onze aannemer (timmerman) was ook zeer enthousiast over het toepassen. Daarnaast is het bedrijf prettig in de communicatie en is leve... Ver más
Dit prachtige materiaal is door een handige doe-het-zelver bij ons op keurig op maat gemaakt. Ze zijn als spatschermen boven de aanrechtbladen geplaatst. Het patroon is prachtig en past heel goed bij... Ver más
Het experience center bezocht, de keuze bleek reuze, het kiezen was nog het moeilijkste. Prima (ook technische) uitleg gekregen. Panelen en profielen besteld en keurig op de afgesproken datum en tijd... Ver más
Wij willen graag onze ervaring betreft Benacci wandpanelen delen. Het eindresultaat is zelfs beter dan verwacht! De kwaliteit van het materiaal is erg goed en het is bovendien heel makkelijk te... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Benacci wilt bijdragen aan een exceptionele levensstijl middels het ontwikkelen en aanbieden van exclusieve wandpanelen. Wij zijn overtuigd van de kracht van mineralen welke de kern zijn van al onze producten. We streven daarmee volledig naar enkel hoogwaardige en duurzame creatuur.
Holanda
- info@benacci.com
- benacci.com
Fijne meedenkende medewerkers
Fijne meedenkende medewerkers. De platen zelf geplaatst en met wat instructies is alles gelukt. Door eigen schuld iets kleins verzaagd maar had snel contact en werd goed meegedacht hoe dit te verhelpen. Valt niets meer te zien.
Ik heb een prachtige badkamer.
Voor de tijd al langs geweest in het experience center en ook daar super vriendelijk ontvangst en fijne duidelijke uitleg.
Na bezoek in de showroom zijn we op een…
Na bezoek in de showroom zijn we op een zeer vriendelijke en vrijblijvende manier geholpen om de juiste keuzes te maken van onze aankoop!
Vervolgens is deze aankoop netjes en op de geplande tijd afgeleverd!
Materiaal is inmiddels verwerk in onze badkamer met een mooie eindresultaat!
klant vriendelijk en terzake kundig…
klant vriendelijk en terzake kundig personeel
Benacci bevelen wij graag aan.
Benacci levert prachtig materiaal en heeft een uitstekende service. Wij hebben ons toilet en onze badkamer gerenoveerd met Benacci platen. Top! En bij vragen of toen wij hulp nodig hadden, heeft de klantenservice ons uitstekend geholpen.
Snel transparant en mooi product
Heel tevreden over de mooie platen
Heel tevreden over de mooie platen. Fijn bedrijf. Reageren snel. Ik zou hier zo weer bestellen
Prachtig product
Prachtig product. Makkelijk verwerkbaar. Zeer goed aan te brengen over bestaande, in mijn geval, badkamertegels.
Alle materialen zeer degelijk verpakt en levering volgens afspraak.
Absolute aanrader.
Prachtige beplating
Prachtige beplating, luxe uitstraling. MAFF Apartments Den Haag. MAFF.nl
Prima uitleg grote keuze mooie showroom…
Prima uitleg grote keuze mooie showroom prima kwaliteit
Het resultaat is prachtig!
Het resultaat is prachtig!
De montage van de panelen was een secuur maar zeker geen moeilijk karwei. Zonder problemen zijn de panelen op maat te zagen en vast te kitten.
We hadden flink wat kit/montagelijm over maar dit konden we zonder pardon retour zenden.
Kortom: Alle lof voor benacci, het materiaal en het team, Bedankt!
Snelle levering mooi product en goed…
Snelle levering mooi product en goed verwerkbaar
Uitstekende ontvangst en een prima…
Uitstekende ontvangst en een prima advies gekregen. Zeer snelle levering van de bestelde producten.
goed bedrijf
Voldoende kennis
vriendelijk gesprekken
retourneren mogelijk
leverdatum is te overleggen
prima product voor onze badkamer
Goede service en snelle levering
Ziet er prachtig uit
Groot assortiment, goed te verwerken en een prachtig resultaat
Más información sobre otros tipos de reseñas.