Geweldig de service,slaapkamer kasten gekocht in 2021 en de spiegels zakte wat af,deuren opgehaald en gerepareerd na bijna 5 jaar,en alles onder service,van ons krijgt de Firma Berden en pluimpje.Mark... Ver más
La empresa ha respondido
La empresa ha respondido
Endlich geschmackvolle Möbel. Preisgefüge ist eher hoch aber zum Teil nachvollziehbar. Beratung auf hohem Niveau. Ich kaufe hier gerne weil viele Möbel meinen Geschmack treffen. Vielleicht manchmal ei... Ver más
Wij (man en vrouw) shoppen al véle jaren regelmatig bij Berden mode in Roermond. Wat ons opvalt is dat de dames welke ons daar helpen geduldig, terzakekundig en zéker niet opdringerig zijn om ons kled... Ver más
Meer dan prima begeleiding tijdens het aankoopproces. Bijv.: Meubels die niet in Alphen a/d Rijn stonden, werden vanuit andere filialen gehaald. Zo konden wij onze keuze veel makkelijker maken. Ook... Ver más
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Mooie winkel in Sittard en perfect geholpen…
fijne en kundige verkopers en goede , nette bezorgers.
Verkoopster op afdeling design meubilair was zeer kundig, vriendelijk en behulpzaam. Prachtige winkel.
Bij elke aankoop tot nu toe ben ik uitstekend geholpen. Personeel is vriendelijk, behulpzaam en betrouwbaar. En ook nog mooie producten.
Goed advies
Veel mogelijkheden maar samen tot uiteindelijke combinatie gekomen
We kochten een jaar geleden een dure bank. De stof van Montis zou lichtecht zijn. Na een jaar is de stof ernstig verschoten. Blauw is grijs geworden. Het winkelpersoneel vond de verkleuring ook heel heftig en Berden is langsgekomen. Montis vindt dat de verkleuring normaal is en daarom doet Berden niks. Dit had ik echt niet verwacht van een dergelijke dure winkel.
Goede service en klantvriendelijk
Ook de bezorging en plaatsing verliepen soepel en professioneel, hulde!
Daarnaast nog een pluim voor de afdeling planning en logistiek. Zeer behulpzaam en bijzonder klantgericht.
Soepel met veranderen van aanvankelijke keuze van een showroommodel, goed advies en zorgvuldige assistentie bij het zoeken van het best passende model feauteuil.
Vriendelijke ontvangst, goede hulp en advies, denken mee, mooie toonzaal, kop koffie…
Het advies voorafgaand aan onze aankoop was prima.
Ik ben in korte tijd meermaals in de winkel geweest en ben telkens weer uitstekend en heel deskundig geholpen. Binnenkort worden de nieuwe meubels geleverd en daar kijk ik erg naar uit.
Top service, ben uitstekend geholpen bij Berden wonen en meer in Heerlen. Ik vond heel moeilijk om een juiste keuze maken bij de aankoop van een nieuwe bank en 2 fauteuils. Ik ben 3 keer naar Berden Heerlen geweest en al 3 keren ben ik goed geholpen door Armand van Soest. Hij naam alle geduld, aandacht en tijd om op al mijn vragen en opmerkingen te beantwoorden. Plezierig en warm advies, goede communicatie, professionaliteit en deskundigheid, dat wat ik heb ervaart tijdens mijn bezoek in Berden Heerlen wonen en meer.
Na derde bezoek in Berden heb ik mijn keuze definitief kunnen maken en heb ook een mooie korting gekregen. Ben zeer tevreden.
Top zak.
Dank u Armand
Mooie zaak met makkelijk parkeren en deskundige en klantvriendelijk personeel.
Goede begeleiding. Persoonlijk deskundig advies en zeer behulpzaam met het uitzoeken van combinatie mogelijkheden
Nette service, eerlijk advies en fijne mensen!

Respuesta de Berden Mode & Wonen
Tamara heeft ons heel fijn geholpen en oprecht haar best gedaan om tot een goede keuze te kunnen maken.

Respuesta de Berden Mode & Wonen
De bezorgers gingen heel zorgvuldig met de door ons gekochte spullen om.
Geen haastwerk!
Onze tafel is keurig in elkaar gezet!
Verpakkingsmateriaal werd ook weer meegenomen!
Fijne winkel! Oplevering van onze woning was vertraagd maar voor Berden geen enkel probleem om onze gekochte spullen iets langer in het magazijn te laten staan

Respuesta de Berden Mode & Wonen
Deskundige medewerkster. Prima uitleg en afhandeling van de bestelling.