Super hurtig udrykning til pudsning inde & ude efter en lang vinter - perfekt arbejde, så solen stråler nu kan stå ind gennem vinduerne
Consulta las opiniones de los clientes
Skinnende blanke ruder. Vi har fået vasket vinduer af Berg & Quist hver anden måned i mange år efterhånden. Det er dejlige behagelige mennesker, som yder en fantastisk service. Vi er meget tilfredse.
Vi “overtog” Berg & Quist fra dem vi købte huset af. Altid smukt arbejde. Ordentlige og venlige folk. Vi får vaket hver anden måned, og ruderne står spejlblanke hver gang. Tak!
Quick & friendly window cleaner. If he wiped the drips so they didn't dry on the windows I would give 5 stars!
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Vores virksomhed bygger på fundamentet af ordentlighed og respekt, hvilket guider alle vores handlinger og beslutninger. Vi værdsætter vores ansatte højt og sikrer, at deres løn er i overensstemmelse med gældende overenskomst. Vi er stolte af at levere god service, som er kendetegnet ved professionalisme og imødekommenhed.
Información de contacto
Dinamarca
- bergogquist.com
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Super hurtig udrykning til pudsning…
Quick & friendly window cleaner
Imødekommende
Imødekommende, venlig og dygtige til deres arbejde. Kommer til aftalt tid. Kan anbefales.
Helt tilfredsstillende 😊
Perfekt vinduespudsning
Perfekt vinduespudsning og en meget venlig medarbejder
Flot arbejde
Tak!
Fantastisk service og…
Fantastisk service og højkvalitetsarbejde, vil bestille igen og kan klart anbefales
Hej Berg&Quist Aps.
Hej Berg&Quist Aps.
Fik jer anbefalet af en genbo. GLÆDER OS ALLEREDE til at få pudset igen. TAK TAK TAK .
Mvh Jeanette Leander
Vinduespudser venlig og effektiv
Vinduespudser venlig og effektiv. Til en rimelig pris (uden abonnement!)
Nemt at lave aftalen. Og pudseren kom til aftalt tid.
Fin og behagelig oplevelse.
Altid rene vinduer
Har haft Berg&Quist til at pudse mine vinduer i flere år og er yderst tilfreds 😊
Pålidelig og grundig vinduespudsning
Pålidelig og grundig vinduespudsning
Jeg er fuldt tilfreds
Vi har brugt Henning og hans venlige…
Vi har brugt Henning og hans venlige staff i årevis. De kommer altid som aftalt og ruderne skinner efter deres gode arbejde ☀️
Super god service og flot arbejde
Super god service og flot arbejde
Pålidelig
Min varmeste anbefaling. Pålideligt firma og godt arbejde.
Super god service og venlig…
Super god service og venlig vinduespudser. Vi fortsætter med at bruge Berg & Quist.
Virkelig god service til en god pris
Virkelig god service til en god pris
Superflot vinduespudsning
Superflot arbejde. Jeg er virkelig godt tilfreds
Rene vinduer
Hurtig effektiv og rene vinduer god oplevelse
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.