Super hurtig udrykning til pudsning inde & ude efter en lang vinter - perfekt arbejde, så solen stråler nu kan stå ind gennem vinduerne
Consulta las opiniones de los clientes
Skinnende blanke ruder. Vi har fået vasket vinduer af Berg & Quist hver anden måned i mange år efterhånden. Det er dejlige behagelige mennesker, som yder en fantastisk service. Vi er meget tilfredse.
Vi “overtog” Berg & Quist fra dem vi købte huset af. Altid smukt arbejde. Ordentlige og venlige folk. Vi får vaket hver anden måned, og ruderne står spejlblanke hver gang. Tak!
Quick & friendly window cleaner. If he wiped the drips so they didn't dry on the windows I would give 5 stars!
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Vores virksomhed bygger på fundamentet af ordentlighed og respekt, hvilket guider alle vores handlinger og beslutninger. Vi værdsætter vores ansatte højt og sikrer, at deres løn er i overensstemmelse med gældende overenskomst. Vi er stolte af at levere god service, som er kendetegnet ved professionalisme og imødekommenhed.
Información de contacto
Dinamarca
- bergogquist.com
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Kom til tiden og udførte professionelt…
Kom til tiden og udførte professionelt arbejde med et smil. Tak
Altid veludført arbejde og super flinke…
Altid veludført arbejde og super flinke mennesker. Vi har brugt jer i mange år og altid været super tilfredse
Professionel og imødekommende
Altid professionel og særdeles imødekommende.
Jeg har brugt Berg & Quist som vinduespudser siden jeg flyttede ind i 2017 og kan kun give dem min allerbedste anbefalinger.
Dygtig Vinduespudser
Jeg er rigtig tilfreds med vinduespudseren Lukas, meget grundig, og sød fyr.
Skinnende blanke ruder
Jeg fakturereringhar forgæves forsøgt at betale en…
Jeg har forgæves forsøgt at betale en faktura, men forgæves.
Jeg har henvend mig til firmaets dresse
Pæstemosvej 1 i Fredesborg 3480, men det er en privat adresse som ikke var åben
Har haft et andet firma5 stjerner helt klart. på i flere år
Har haft et andet firma på i flere år, men må sige at pudsningen fra Berg og Quist var ekstraordinær flot! Kan varmt anbefales. De var også meget smidige mht at finde et tidspunkt som passede.
Har brugt Berg & Quist i flere år og er…
Har brugt Berg & Quist i flere år og er meget tilfreds. Det fungerer uden problemer, godt arbejde, aftaler overholdes, god medarbejder.
Kan anbefales.
Kommer som aftalt
Kommer som aftalt. Faktura samme dag. Arbejdet udført fagligt tilfredssstillende.
Så fine rude og altid pålidelige.
Så fine rude og altid pålidelige.
Dygtige vinduespudsere
Har en fast aftale med Berg og Quist hver anden måned.De er dygtige og overholder aftaler.
Vinduerne er virkelig flotte efter besøget.
Kan anbefales.
Effektiv og venlig
Vi har igennem flere år fået pudset vinduer af Berg og Quist, til vores store tilfredshed. Altid venlig og effektiv.
Vi laver aftaler fra gang til gang og får alligevel en hurtig aftale.
God og stabil aftale
Jeg har haft en fast månedlig aftale med B&Q i en lang årrække. Det fungerer perfekt og skal jeg have pudset indvendig er altid nemt at få en aftale.
I øvrigt synes jeg det er rart, at der altid hilses når vi er hjemme og nogle gange plads til at veksle et par ord.
Super arbejde med at rense tagrende…
Super arbejde med at rense tagrende højt oppe og til en fornuftig pris
Smart metode til at puste vinduer gør…
Smart metode til at puste vinduer gør vinduespudsning sikkert og effektivt. Det er en stor fordel både for vinduespudseren og for os som kunder, når det ikke er farligt at pudse vinduer.
Vinduespolering
I kommer altid som planlagt og vinduerne er pænt poleret!
I kommer altid med godt humør 😀
Glade mennesker der kommer og flotte…
Glade mennesker der kommer og flotte vinduer bagefter
Pæne pæne ruder 😊 Overholder aftaler.
Tak for god service
Tak for god service - får altid besked i god tid om hvornår de kommer - medarbejderen er grundig, meget imødekommende og behagelig at tale med.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.