my account is based of hating this…
my account is based of hating this company. shows how bad they are for ruining nintendo for everyone.
Setter skyhøye priser i hele Norden fordi de har et monopol. Er billigere å ta tur-retur fly til Storbrittania eller hvilket som helst land i EU enn å kjøpe fra Norge
Jeg synes det er helt latterlig at de fortsatt får styre Nintendo Norge!
Vi har ingen MyNintendo, ingen egen Nintendo-butikk, hver gang man sender e-post til dem, får man svar at man må spørre et annet ledd innen Nintendo.
La noen andre som faktisk bryr seg om spill, spillere og kundservice ta over.
TL;DR
Enten gi oss MyNintendo eller la noen andre ta over!
Dårlig brukerservice, ingen MyNintendo, ingen online Nintendo funkjsoner som nettbutikk som alle andre land har. Nintendo Europe bør ta ansvar selv for å gi brukere bedre service.
Nintendo:
Jeg hadde problemer med mine Joy-cons, samt at jeg hadde ødelagt noe annet på den ene kontrollen som de ordnet gratis for meg. Trivelig og hjelpsom support, der de faktisk lytter til deg som kunde, og gjør alt for å hjelpe deg.
- Jeg er med andre ord veldig fornøyd! :-)