Beroepspolis Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Website ging moeilijk. Persoonlijke ondersteuning prettig en product lijkt heel fijn en goed.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prettig contact gehad met desk accountmanager vanwege aantal vragen. Waren bereid om mee te denken en proces snel te doorlopen. Binnen 24 uur polis geregeld. Chapeau.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn bedrijf(je) wilde ik eigenlijk laten uitschrijven bij de KvK, tot er een mooie opdracht binnen kwam. Wel moest verzekering etc. dan weer op orde. Via beroepspolis snel in orde. Gunstig tarief ook... Ver más

Información sobre la empresa

1. Corredor de seguros
  2. también en la categoría
  3. Aseguradora
  4. Seguros de responsabilidad civil
  5. Seguros para empresas

Sobre Beroepspolis

Escrito por la empresa

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor ondernemers, professionals en zzp'ers.

Met de Beroepsaansprakelijkheidsverzekering bent u als ondernemer, zzp'er en vrije beroepsbeoefenaar gedekt tegen vermogensschade van derden als gevolg van een door u gemaakte beroepsfout. Op Beroepspolis.nl sluit u snel en eenvoudig deze verzekering af.

✔️ Gratis en direct uw premie berekenen
✔️ Uitgebreide dekking & scherpe premie
✔️ Verzekerd in 3 eenvoudige stappen
✔️ Vast aanspreekpunt voor al uw vragen
✔️ 14 dagen bedenktijd

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

De snelheid van het accepteren van de…

De snelheid van het accepteren van de polis en het proces die er aan ter grondslag ligt.

21 de febrero de 2023

Respuesta de Beroepspolis

We zijn blij dat u een positieve ervaring heeft gehad op Beroepspolis.nl. Bedankt voor de beoordeling!

Zeer gebruiksvriendelijke website

Zeer gebruiksvriendelijke website. Herkend direct mijn beroep (bij andere tussenpersonen/verzekeraars is lastig om een financieel beroep te selecteren). Verder is de klantenservice goed bereikbaar voor vragen.

23 de noviembre de 2022

Respuesta de Beroepspolis

Goed om te horen dat u zo'n positieve ervaring heeft gehad op Beroepspolis.nl. Bedankt voor de 5-sterren beoordeling!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prima service en directe hulp bij…

Prima service en directe hulp bij versnellen van het beoordelen van de aanvraag. Zoals beloofd is de polis verstuurd voor het einde van de dag.

14 de noviembre de 2022

Respuesta de Beroepspolis

Wij zijn blij dat wij u hebben kunnen helpen bij dit proces, Jeroen. Bedankt voor de 5-sterren beoordeling!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fijn contact gehad. Voelde direct goed.

7 de septiembre de 2022

Respuesta de Beroepspolis

Bedankt voor uw 5-sterren beoordeling en fijn om te horen dat u zo'n prettige ervaring heeft gehad!

Snel en duidelijk

Snel en duidelijk. Goede terugkoppeling

8 de agosto de 2022

Respuesta de Beroepspolis

Wij zijn blij te vernemen dat alles snel en duidelijk is verlopen, en u goede terugkoppeling heeft gehad. Bedankt voor de 5-sterren beoordeling!

Professioneel en snel

Zoals altijd professioneel en snel geholpen met advies en dienstverlening!

5 de agosto de 2022

Respuesta de Beroepspolis

Fijn om te horen dat u zo'n prettige ervaring heeft gehad. Bedankt voor de mooie 5-sterren beoordeling!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Heldere site en aanvraagproces

Heldere site en aanvraagproces. Het vervolgproces was ook erg soepel. Verbeterpunt is dat aanpassingen doorvoeren in de aanvraag klantvriendelijker kan. Ik heb namelijk nu de aanvraag compleet 2 keer moeten invullen omdat ik de hoogte van omzet wilde aanpassen.

3 de agosto de 2022

Respuesta de Beroepspolis

Bedankt voor uw positieve beoordeling en feedback! Wij doen er alles aan om het aanvraagproces voor onze klanten zo soepel mogelijk te laten verlopen en waarderen uw input.

Snel in orde

2 de agosto de 2022

Respuesta de Beroepspolis

Goed om te horen dat alles rondom uw Beroepsaansprakelijkheidsverzekering snel was geregeld. Veel succes met de nieuwe opdracht Leen!

Ik ben vol lof

Ik ben vol lof. Vragen werden helder beantwoord. Duidelijk werd aangegeven hoe en wat. Ik had weinig zicht op dit soort materie. Met behulp van de medewerkers kreeg ik het door mij gewenste beeld. De vraag was ga ik voor een bankgarantie of voor een beroepspolis. Ik koos overtuigend voor het laatste en kon mijn opdrachtgever ook over de streep krijgen.
Ja ik ben dus voor lof.

19 de abril de 2022

Respuesta de Beroepspolis

Wij zijn blij dat we u hebben kunnen helpen bij het maken van de juiste beslissing. Bedankt voor deze mooie beoordeling!

Super snelle service

Super snelle service. Ben zeer tevreden.

28 de marzo de 2022

Respuesta de Beroepspolis

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent en uw ervaring met 5-sterren bekroond, bedankt!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prettig contact gehad met desk…

Binnen 24 uur polis geregeld. Chapeau.

24 de marzo de 2022

Respuesta de Beroepspolis

Bedankt voor uw positieve beoordeling en fijne woorden! Wij zijn enorm blij om te horen dat u zo'n prettige ervaring heeft gehad.

Team Beroepspolis.nl

8 consejos para escribir buenas reseñas.