Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Website ging moeilijk. Persoonlijke ondersteuning prettig en product lijkt heel fijn en goed.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prettig contact gehad met desk accountmanager vanwege aantal vragen. Waren bereid om mee te denken en proces snel te doorlopen. Binnen 24 uur polis geregeld. Chapeau.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben vol lof. Vragen werden helder beantwoord. Duidelijk werd aangegeven hoe en wat. Ik had weinig zicht op dit soort materie. Met behulp van de medewerkers kreeg ik het door mij gewenste beeld. De... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn bedrijf(je) wilde ik eigenlijk laten uitschrijven bij de KvK, tot er een mooie opdracht binnen kwam. Wel moest verzekering etc. dan weer op orde. Via beroepspolis snel in orde. Gunstig tarief ook... Ver más

Información sobre la empresa

1. Corredor de seguros
  2. Seguros para empresas
  3. Aseguradora
  4. Seguros de responsabilidad civil

Acerca de Beroepspolis

Escrito por la empresa

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor ondernemers, professionals en zzp'ers.

Met de Beroepsaansprakelijkheidsverzekering bent u als ondernemer, zzp'er en vrije beroepsbeoefenaar gedekt tegen vermogensschade van derden als gevolg van een door u gemaakte beroepsfout. Op Beroepspolis.nl sluit u snel en eenvoudig deze verzekering af.

✔️ Gratis en direct uw premie berekenen
✔️ Uitgebreide dekking & scherpe premie
✔️ Verzekerd in 3 eenvoudige stappen
✔️ Vast aanspreekpunt voor al uw vragen
✔️ 14 dagen bedenktijd

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Uiteindelijk wel tevreden

19 de diciembre de 2024

Beste Oscar,

Vervelend dat u problemen had met het aanvragen van de verzekering via onze website. We vinden een goede gebruikservaring belangrijk. Helaas zijn we gebonden aan bepaalde verplichtingen en processen die nodig zijn voor het afsluiten van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Bedankt voor uw feedback, we gebruiken deze om onze producten en diensten continu te verbeteren!

Beste Lisette,

Fijn dat u tevreden bent over onze dienstverlening en advies via beroepspolis.nl! Bedankt voor de mooie beoordeling!

het was goed

7 de octubre de 2024

Beste Guillaume,

Bedankt voor de 5-sterrenbeoordeling!🤩

Goed proces, snelle beoording

Superfijn dat hier, na veel contacten met verzekeraars, (wel) de mogelijkheid was om mijn beroeps aansprakelijksverzekering te kunnen afsluiten. Er werd behulpzaam meegedacht (Klap Verzekeringsmakelaar). Duidelijk proces, handige website en snelle beoordeling en acceptatie. Heel fijn.

9 de octubre de 2024

Beste Annemarie,

Bedankt voor uw mooie woorden en de beoordeling! We zijn blij dat we u hierbij hebben kunnen helpen. Mocht er nog iets zijn, laat het ons dan vooral weten!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alles ging heel soepel en snel

20 de septiembre de 2024

Respuesta de Beroepspolis

Fijn dat u een goede ervaring heeft gehad op Beroepspolis.nl. Bedankt voor de 5-sterrenbeoordeling!

Niet alleen online

Niet alleen online, maar ook telefonisch goed geholpen!

3 de enero de 2024

Respuesta de Beroepspolis

Fijn om u geholpen te kunnen hebben, Philip! Bedankt voor de mooie review!

Telefonisch prettig contact

Telefonisch prettig contact en vriendelijk geholpen

27 de diciembre de 2023

Respuesta de Beroepspolis

Wij zijn blij uw positieve worden te lezen. Bedankt voor het achterlaten van een 5-sterren review!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Beroepspolis geeft snelle respons en…

Beroepspolis geeft snelle respons en concrete oplossingen, waarna een acceptabele offerte is gerealiseerd.

15 de diciembre de 2023

Respuesta de Beroepspolis

Bedankt voor de complimenten en het achterlaten van een 5-sterren review! Wij zijn blij u zo geholpen te kunnen hebben.

Snel en goed geregeld

17 de octubre de 2023

Respuesta de Beroepspolis

Fijn om te vernemen dat alles snel en goed geregeld was. Bedankt voor de 5-sterren beoordeling!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snel geregeld

2 de octubre de 2023

Respuesta de Beroepspolis

We zijn blij dat u een goede ervaring heeft gehad op beroepspolis.nl! Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede toegankelijkheid en snelle…

Goede toegankelijkheid en snelle afhandeling

20 de septiembre de 2023

Respuesta de Beroepspolis

Fijn dat u een prettige ervaring heeft gehad met onze diensten via Beroepspolis.nl! Bedankt voor de 5-sterren beoordeling!

Makkelijk en snel

Makkelijk aan te vragen en snelle afhandeling van de aanvraag

10 de septiembre de 2023

Respuesta de Beroepspolis

Bedankt voor de 5-sterren beoordeling Bert!

Goed en snel geregeld.

24 de julio de 2023

Respuesta de Beroepspolis

Fijn om te vernemen dat u zo'n positieve ervaring met ons heeft gehad. Bedankt voor de 5-sterren beoordeling Meindert!

Snel geholpen

Goed en snel geholpen, zeer deskundig, en duidelijk, en binnen twee dagen akkoord! En zeer betaalbaar!

Respuesta de Beroepspolis

Wij zijn zeer enthousiast om over uw positieve ervaring met ons te vernemen. Bedankt voor de 5-sterren beoordeling!

eenvoudig en snel

Respuesta de Beroepspolis

Wij zijn blij te vernemen dat u zo tevreden bent met uw ervaring. Bedankt voor de mooie review!

Geweldige service

Respuesta de Beroepspolis

Wat fijn om te horen dat u zo enthousiast bent over onze service, een prachtig compliment. Bedankt voor de 5-sterren beoordeling!

Vlot en duidelijk

26 de febrero de 2023

Respuesta de Beroepspolis

Fijn om te vernemen dat alles vlot is verlopen en duidelijk was. Bedankt voor de 5-sterren beoordeling!

Team Beroepspolis.nl

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.