Valorada con 5 estrellas sobre 5

We worden altijd snel, persoonlijk en professioneel verder geholpen. Onze contactpersoon Emily is steeds vlot bereikbaar voor vragen en Besox in het algemeen levert steeds een vlotte service. Geen wek... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Absoluut tevreden over de aangename samenwerking met Besox en onze dossierbeheerder. Je voelt je er nooit een nummer, alles wordt duidelijk uitgelegd in mensentaal. Vragen worden snel en accuraat opg... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij werken samen met BESOX en zijn bijzonder tevreden over de dienstverlening. Onze dossierbeheerder is zeer deskundig en steeds gemakkelijk te bereiken voor alle vragen inzake personeelsbeleid. Dit g... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

De lonen worden heel snel uitgerekend en doorgestuurd. Das heel positief. Maartijdens de corona crisis zijn er heel wat onduidelijkheden qua in te vullen formulieren voor het personeel, zodat ze op... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de nóminas
  2. Asesoría de recursos humanos

Escrito por la empresa

Besox is een duizendpoot die alles in huis heeft om uw bedrijf vlot te laten draaien en groeien. Als sociaal secretariaat en specialist in personeelszaken, verzekeringen en financiën kunnen we u een totaalpakket van diensten aanbieden.

4,6

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

4,6

Todas las opiniones

12 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Adequate en direct reactie

Adequate en direct reactie , to the point en gevat. Zeer aangename samenwerking

9 de mayo de 2020

Respuesta de Besox

Hartelijk dank voor deze mooie woorden over onze service!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij zijn heel tevreden van de…

Wij zijn heel tevreden van de samenwerking met jullie. Steeds goed bereikbaar, snel geholpen en zeer goede communicatie.Persoonlijk contact is een must.

Respuesta de Besox

Bedankt voor deze mooie review, onze persoonlijke service is waarvoor we gekend zijn!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Loon berekening totaal verkeerd

Loon berekening totaal verkeerd. Geen intake met nieuwe klant.

Respuesta de Besox

Jammer om dit te vernemen, we bekijken wat hier precies misgelopen is en nemen contact met u op.

Voor zover we kunnen zien kwamen de gegevens om uw loon te berekenen binnen via uw boekhouder.

Onze dossierbeheerder

Onze dossierbeheerder, Andy,volgt ons dossier zeer goed op, de loonberekeningen worden steeds snel teruggestuurd en ook qua ondersteuning doet hij het prima. Dikke pluim.

Respuesta de Besox

Beste Christel, ik geef dit door aan Andy dat zal hem veel plezier doen om dit te lezen! Bedankt voor uw review.

toppie

dikke pluim voor charlotte en c°

Respuesta de Besox

Beste Luc, ik geef de complimenten door aan Charlotte - ze zal blij zijn! Bedankt voor de review.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

perfecte dienstverlening voor kleine ondernemingen

als kleine onderneming (zaakvoerder + 1 medewerker) een persoonlijk aanspreekpunt, makkelijk bereikbaar, en snel antwoord op al je vragen, ook van de payroll beheerder... meer moet dat niet zijn.

Respuesta de Besox

Hartelijk dank voor deze (h)eerlijke review!

Uitstekende, snelle service!

Ook tijdens de hele omschakeling naar thuiswerken, stond Besox altijd klaar om me rustig van alle informatie te voorzien. Top-service!

Respuesta de Besox

Beste Cynthia, hartelijk dank voor deze warme woorden, doet ons deugd!

Zeer betrouwbaar kantoor

Zeer betrouwbaar kantoor. En heel vriendelijke mensen.
Oprecht.

Respuesta de Besox

Hartelijk dank om tijd te maken om onze service 5 sterren te geven!

Besox, een betrouwbare partner

Besox stond ook tijdens de voorbije periode steeds voor ons klaar. Ik heb een zeer goed contact met onze dossierbeheerder en ik word snel en correct geholpen. Dat schept vertrouwen.

Respuesta de Besox

Een snelle en persoonlijke dienstverlening is waar we voor gekend zijn, blij dat u dit ook zo ervaart! Bedankt voor de review.

vlotte en duidelijke info

Ook in deze moeilijke en onzekere tijden steeds vlug correcte en duidelijke informatie gekregen. Onze dossierbeheerder was altijd bereikbaar met een oplossing voor onze problemen. Uitstekende service met een glimlach.
Saskia .. Super bedankt !

Respuesta de Besox

Beste Serge, hartelijk dank voor deze (h)eerlijke 5 sterren review!

10 op 10

Tijdens de lockdown heel goed geholpen door Emma, die van thuis uit bleef doorwerken.

Respuesta de Besox

Beste Alain, we geven de positieve feedback zeker door aan Emma! Bedankt voor deze mooie review.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Duidelijke info en begeleiding in deze…

Duidelijke info en begeleiding in deze moeilijke tijd.
Prima werk!

Respuesta de Besox

Beste Ann, we deden in deze lockdown periode ons uiterste best om iedereen zo snel & duidelijk mogelijk te informeren, blij dat jullie dit dan ook zo ervaren. Bedankt voor de mooie review!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vanaf dag 1 ben ik bij jullie nooit…

Vanaf dag 1 ben ik bij jullie nooit ontgocheld geweest jullie zijn niet de grootste.
Maar wel de beste
Respect

Respuesta de Besox

Beste Mathias, bedankt voor deze mooie 5 sterren review! Doet ons heel veel deugd om te horen dat jullie onze service ervaren zoals we hem willen geven.

Super Service!!!

We kregen telkens een update van de situatie/veranderingen/enz...ook waren jullie telkens bereikbaar. En stonden jullie telkens voor ons klaar om onze vragen te beantwoorden en hulp bij te staan. Dankjewel hiervoor!!!

Respuesta de Besox

Lisbeth, bedankt voor deze mooie review! We deden er alles aan om onze klanten zo goed mogelijk te informeren omtrent de wijzigingen nav corona en blijkbaar viel dit ook bij jullie in de smaak!

veel informatie

veel informatie, snelle respons
staan altijd tot je dienst

Respuesta de Besox

Beste Sonia, hartelijk dank voor uw review - we doen ons best! :)

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.