Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Absoluut tevreden over de aangename samenwerking met Besox en onze dossierbeheerder. Je voelt je er nooit een nummer, alles wordt duidelijk uitgelegd in mensentaal. Vragen worden snel en accuraat opg... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

De lonen worden heel snel uitgerekend en doorgestuurd. Das heel positief. Maartijdens de corona crisis zijn er heel wat onduidelijkheden qua in te vullen formulieren voor het personeel, zodat ze op... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de nóminas
  2. Asesoría de recursos humanos

Escrito por la empresa

Besox is een duizendpoot die alles in huis heeft om uw bedrijf vlot te laten draaien en groeien. Als sociaal secretariaat en specialist in personeelszaken, verzekeringen en financiën kunnen we u een totaalpakket van diensten aanbieden.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Professionele begeleiding!

We worden altijd snel, persoonlijk en professioneel verder geholpen. Onze contactpersoon Emily is steeds vlot bereikbaar voor vragen en Besox in het algemeen levert steeds een vlotte service. Geen weken wachten op een antwoord zoals bij sommige anderen.

7 de mayo de 2026

Respuesta de Besox

Hey Xavier, heel erg bedankt voor deze mooie woorden. Wat een plezier om jullie als klant te hebben! Groetjes

Betrouwbaar en zeer toegankelijk

Wij werken samen met BESOX en zijn bijzonder tevreden over de dienstverlening. Onze dossierbeheerder is zeer deskundig en steeds gemakkelijk te bereiken voor alle vragen inzake personeelsbeleid. Dit geldt zowel voor eenvoudige als voor meer complexe dossiers. De ondersteuning is correct, duidelijk en betrouwbaar.

4 de mayo de 2026

Respuesta de Besox

Hey Charlotte, heel erg bedankt voor deze mooie woorden. Wat een plezier om jullie als klant te hebben! Groetjes

Waar HR gemoedsrust wordt

Je voelt je er nooit een nummer, alles wordt duidelijk uitgelegd in mensentaal. Vragen worden snel en accuraat opgevolgd. Zij regelen de cijfers maar zorgen vooral voor gemoedsrust. Heel belangrijk als het om personeelsinformatie en loonverwerking gaat.

4 de mayo de 2026

Respuesta de Besox

Hey Isabelle, heel erg bedankt voor deze mooie woorden. Wat een plezier om jullie als klant te hebben! Groetjes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle vriendelijk service bij iedere…

Snelle vriendelijk service bij iedere vraag. Goede persoonlijke communicatie in een duidelijke en verstaanbare taal. Ontzorging zoals we het graag willen.

28 de abril de 2026

Respuesta de Besox

Hey, heel erg bedankt voor deze mooie woorden! Groetjes

Top service

Top service

9 de febrero de 2026

Respuesta de Besox

Hey Charissa, heel erg bedankt voor deze mooie woorden. Wat een plezier om jullie als klant te hebben! Groetjes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vlotte communicatie en gebruiksvriendelijk platform

Zoveel beter dan mijn vorige sociaal secretariaat. Eindelijk een vast contact dat altijd snel reageert en me eenvoudige antwoorden en adviezen geeft. Het HR platform is ook super handig!

2 de febrero de 2026

Respuesta de Besox

Hey Caroline, heel erg bedankt voor deze mooie woorden. Wat een plezier om jullie als klant te hebben! Groetjes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Je bent geen nummer bij Besox

Besox is toegankelijk. We kwamen van 1 van de grote partijen en het verschil is dat je bij Besox geen nummer bent. Als je van persoonlijke, snelle service houdt, dan kan ik ze ten zeerste aanraden.

Het by default werken met Officient vind ik ook een troef. Snel, digitaal. Exact wat het zou moeten zijn in 2026.

Respuesta de Besox

Hey Pieter, heel erg bedankt voor deze mooie woorden. Wat een plezier om jullie als klant te hebben! Groetjes

Uitstekend sociaal secretariaat!

Als HR officer ben ik uiterst tevreden over de samenwerking met Besox als sociaal secretariaat. De dienstverlening is steeds correct, snel en accuraat, met duidelijke en betrouwbare antwoorden op onze vragen. Wat ik vooral waardeer, is de meedenkendheid en de bereikbaarheid bij vragen. We werken al meer dan zes jaar samen met onze vaste dossierbeheerster en zijn nog steeds supertevreden. Kortom, een professionele partner die ik alleen maar kan aanbevelen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goed en correct sociaal secretariaat

Goed en correct sociaal secretariaat. Mijn dossierbeheerder helpt me altijd snel verder en de lonen worden correct verwerkt!

1 de mayo de 2025

Respuesta de Besox

Hey Elise, heel erg bedankt voor deze mooie woorden. Wat een plezier om jullie als klant te hebben! Groetjes

Zeer tevreden.

Zeer tevreden.
Loonverwerking verloopt steeds correct

Respuesta de Besox

Hey Sofie, heel erg bedankt voor deze mooie woorden. Wat een plezier om jullie als klant te hebben! Groetjes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb een zeer negatieve ervaring met…

Ik heb een zeer negatieve ervaring met Besox.

Er werden in mijn dossier structureel te hoge kosten aangerekend voor loonadministratie en bijkomende diensten, zonder duidelijke of transparante uitleg. Bij navraag kreeg ik geen concrete onderbouwing van de facturen, wat het vertrouwen volledig heeft ondermijnd.

Wat voor mij het grootste probleem is, is het gebrek aan transparantie en communicatie. Als ondernemer verwacht je correcte en duidelijke afrekeningen — zeker bij financiële dienstverlening.

Ik raad andere ondernemers aan om hun facturen hier zeer grondig te controleren.

Verbeterpunt: werk met duidelijke prijsstructuren, correcte facturatie en proactieve communicatie naar klanten.

24 de diciembre de 2025

Beste Lamine,
Jammer om deze reactie te lezen, we hebben steeds alles gedetailleerd uitgelegd aan u, maar u protesteerde alle kosten die contractueel overeengekomen waren keer op keer.
Jammer dat u niet in ging op ons voorstel om deze problematiek aan te pakken.
Met vriendelijke groeten
Christophe Morbee

Vakantieattest aangevraagd

Vakantieattest aangevraagd en binnen het uur gekregen. Dit noem ik nog eens een uitstekende service. Hartelijk dank Besox!

24 de enero de 2025

Hey Munia, heel erg bedankt voor deze mooie woorden. Groetjes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Rampzalig.

Rampzalig.
Foutief ingevulde Dimona's. Weigert aanpassingen te doen op verzoek van de werknemer, neemt zelf geen contact op werkgever nadat fouten gemeld werden. Constant moeten aan je vakbond en de VDAB uitleggen dat de Dimona foutief is en dat je niet met een maandcontract zit maar af en toe en extra doet ....

3 de septiembre de 2024

Respuesta de Besox

Beste Dave, wat jammer om te horen dat er wat misloopt. Als sociaal secretariaat verwerken we enkel de informatie die we doorkrijgen van jouw werkgever, onze klant. We zijn echter niet verantwoordelijk voor het invullen van Dimona's want die vult jouw werkgever zelf in. Contractueel gezien mogen we ook niet communiceren met werknemers van onze klanten. Hopelijk is het probleem ondertussen opgelost. We wensen je veel succes verder. Groetjes Besox

Top service👍

16 de diciembre de 2021

Respuesta de Besox

Bedankt Naoufal voor je leuke review en de 5 sterren! Groetjes!

To the point!

To the point, zeer klantvriendelijk en interessante tools. Echt een aanrader.

11 de febrero de 2021

Respuesta de Besox

Bedankt Dirk voor je leuke review!

Hart onder de riem

Goeden dag , wij vinden de samenwerking met besox top , zeeeer behulpzame mensen
En om bij naam te noemen Christa, karien , Patricia en Frederick

Gr Roelof Meun

23 de junio de 2020

Respuesta de Besox

Roelof, bedankt voor je 5 sterren review, ons team zeevisserij bedankt je!

Sociaal secretariaat op mensenmaat

Sociaal secretariaat op mensenmaat. Goed persoonlijk contact, vaste ervaren dossierbeheerders. Prijs kwaliteit van de beste op de markt. Zeer goed duidelijk en eenvoudig online systeem. Kortom top.

1 de junio de 2020

Respuesta de Besox

Super bedankt voor je positieve feedback!

UITSTEKEND

vlotte service, steeds bereid tot geven van informatie , vriendelijk personeel in de afdeling Oostende.

14 de mayo de 2020

Respuesta de Besox

Hartelijk dank voor deze mooie review, we doen altijd ons uiterste best om jullie zo goed als mogelijk te servicen!

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.