Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Skøn skøn lille butik, som absolut er værd at slå et smut omkring både fysisk og online. Venlig og personlig betjening og meget fleksible muligheder for at modtage eller afhente købte varer under coro... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg elsker Best Behavior og har gjort det i mange mange år. Lækre bæredygtige kvaliteter der holder og holder, smukke grafiske beklædningsgenstande der er konstrueret helt perfekt. OG god service i bå... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har købt en cardigan og en kjole. Pakken blev leveret hurtigt og materialerne fra begge dele føles godt. Kjolen er præcis som forventet og cardigan ser faktisk bedre ud end på billedet.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god kundeservice og rigtig dejlige produkter. Jeg har netop prøvet for første gang at bestille varar fra BB over nettet. Den cape, jeg fik, kom hurtigt, men den var desværre ikke helt dét, jeg h... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa

Escrito por la empresa

Best Behavior is a Danish brand, that creates sustainable fashion for women (unisex) and children aged 0-6 years.   We aim to design clothes that have a long life in design and fabric quality and to be mindful in everything we do. Visit our store in Copenhagen, Blågårdsgade 18.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan varmt anbefale denne…

Jeg kan varmt anbefale denne onlinebutik! Fra start til slut var alt i topklasse. Udvalget af produkter var imponerende, og kvaliteten overgik mine forventninger. Kundeserviceteamet var også utroligt hjælpsomt og lydhørt. En klar 5-stjernet oplevelse!

22 de febrero de 2024
Opinión espontánea

friendly contact & fast delivery

Im super content with both the friendly contact and my original leggings, which to my surprise were very generous in size. fast delivery. happy me

21 de octubre de 2022

Respuesta de best behavior

Happy us to have such amazing customers! Thank you for the review!

Elsker denne butik

Elsker denne butik. Savner allerede den fysiske butik på blågårdsgade, det var en helt særlig oplevelse at gå rundt derinde. Men webshoppen fungerer også, og med fin leveringstid 😊😊

18 de mayo de 2022

Respuesta de best behavior

Hej Jeanette! TAK! Vi savner også butikken! Og i særdeleshed- jer- vores søde kunder! Glad for at du handler online. Kom til én af vores pop up shops en dag, det er også hyggeligt.
Hilsen Malene og team Best Behavior

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Simpelthen så imødekommende og god…

Simpelthen så imødekommende og god kundeservice, da jeg havde brug for at bytte et par bukser, der viste sig at være for store. Hurtigt svar og fabelagtig service :)

9 de mayo de 2022

Respuesta de best behavior

Ihh, tusind tak Loa! Dejlig anmeldelse og tak fordi du tog dig tid:)
Håber du bliver glad for bukserne
Mvh Malene

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Best behavior er bare en rigtig fed…

Best behavior er bare en rigtig fed forretning. Elsker deres design og focus på bæredygtighed. Kan kun anbefale at støtte op om deres projekt. Tak.

4 de marzo de 2022
Opinión espontánea

Respuesta de best behavior

Tusind, tusind tak! Du kan tro det varmer at høre det! Betyder så meget . Hilsen Malene & Marie

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Igen et godt produkt fra Best behavior…

Igen et godt produkt fra Best behavior . Forsinket grundet corona, men med en sød hilsen for min tålmodighed.
Tak endnu engang til den lille butik med fair Trade mode.
Mvh. Y Laursen

4 de febrero de 2022

Tusind tak for din support og fine anmeldelse ! Mvh Malene

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.