Wij hebben een aluminium overkapping gekocht en laten plaatsen. Alles top en snel geregeld. We komen zeker terug bij Thies voor glazen schuifwanden!
Consulta las opiniones de los clientes
De hub van onze buitenverlichting vertoonde kleine gebreken. Heb deze op kunnen sturen (binnen garantie) en kreeg per omgaande een volledig nieuwe hub. Zonder ingewikkelde vragen of proberen je va... Ver más
La empresa ha respondido
Ik ben erg tevreden over bestrating.nl. De reactie via de mail is snel en duidelijk. Ook het inplannen van de bezorging verliep erg spoedig en volgens afspraak. Enkele weken nadat de bestelling gelev... Ver más
Información sobre la empresa
- Proveedor de materiales de pavimentación
- Tienda de materiales para la construcción
- Mayorista de material de construcción
- Vivero
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Alles voor uw complete tuin
Información de contacto
Korenmaat 18, 9405 TJ, Assen, Holanda
- 0592315108
- info@bestrating.nl
- bestrating.nl
Overkapping
Wij zijn ontzettend blij met de tuin.
Wij zijn ontzettend blij met de prachtige aanleg van onze tuin door Koopman Bestrating & Grondwerk. Vanaf het eerste contact was de communicatie duidelijk en professioneel. Ze dachten goed mee over het ontwerp en gaven waardevol advies over de materialen en indeling.
Het resultaat is boven verwachting! De bestrating ligt er strak in, de afwerking is tot in de puntjes verzorgd en onze tuin ziet er fantastisch uit. De vakmensen werkten snel, netjes en met oog voor detail.
Wij raden Koopman Bestrating & Grondwerk absoluut aan voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar en kundig bedrijf voor tuin- en bestratingswerk.
Nogmaals bedankt voor het prachtige werk!
Er werd bij mij in Haren een partij…
Er werd bij mij in Haren een partij stenen en speelzand afgeleverd. De chauffeur dacht fijn mee en zorgde dat ik makkelijk het zand kon opscheppen, door de big bags op de kop te gooien op verzoek. Nogmaals dank
Mooie materialen, goede service, snelle levering en scherpe prijs
Enkele weken nadat de bestelling geleverd was, kwamen we er achter dat we een foutje hadden gemaakt in de aantallen, ook dit werd netjes opgelost. Super service! Zou bestrating.nl aan iedereen aanraden.
Geen reactie
Op zich ging het goed, tot ik erachter kwam dat ik bij een ander bedrijf 20 euro per m2 minder betaalde voor mijn stenen.
Dat kwam neer op 700 euro in totaal en dat vond ik best veel.
Zij zelf vonden dat ook en op het moment dat ik vroeg om het verschil te delen reageerde zij niet meer op meerdere mails.
Nee is ook een antwoord, maar totaal niet reageren vind ik asociaal.
Nooit meer Bestrating.nl
Zeer, zéér goede service!
Zonder ingewikkelde vragen of proberen je van het kastje naar de muur te sturen. Gewoon goed service.
Echt heel erg prettig!!
En... bij aankoop ook nog eens de beste prijs gehad.

Respuesta de Bestrating.nl
Niets op aan te merken
Niets op aan te merken, makkelijk bestellen, snel geleverd en nette verzendkosten (in tegenstelling tot ....) ;-)
Makkelijk besteld met normale…
Makkelijk besteld met normale verzendkosten.
Het was snel binnen een het geleverde product was dik in orde.
Goede website, snelle levering, prima!
Goede website, makkelijk bestellen en snel geleverd. Prima!
Vlotte levering zoals afgesproken.
Slimline goot van 5 meter
Slimline goot van 5 meter
Advies online via chat, snel geleverd en mooie prijs ook.
Aco drainagegoten
Aco drainagegoten bestelt, snel geleverd en goedkoper dan bij de concurent! Mij zie je zeker vaker terug!
Snelle en correcte levering
Zeer tevreden!
Positieve ervaring!
Goed product, goede prijs en snelle levering (direct de dag na het bestellen).
Más información sobre otros tipos de reseñas.