Jestem bardzo mile i pozytywnie zaskoczony obsługą klienta i bardzo szybkim procesem reklamacyjnym. W trzy dni po zgłoszeniu reklamacji dotyczącej pompy basenu, nowa stała już przy basenie. Pompa padł... Ver más

Consulta las opiniones de los clientes
Wszystko od momentu zgłoszenia reklamacji aż po dostanie paczki od kuriera z nowym silniczkiem przebiegło szybko i sprawnie. Odpowiedzi ma emaile były od razu, jestem zadowolona że udało się to wszyst... Ver más
Dziękuję za uznanie reklamacji,wszystko było w porządku, tylko łatwiej by było kontaktować się telefonicznie a tak niepotrzebnie musiałam kilkanaście razy wysyłać maila i tracić dwa tygodnie czasu na... Ver más
La empresa ha respondido
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Najwyższy poziom jakości usług
Kontakt z serwisem na najwyższym poziomie, sprawa załatwiona w 24 godziny od zgłoszenia, brawo brawo brawo 👍👍👍
Oby wszędzie tak to działało, polecam w 100%
Dobre podejscie do klienta
Łatwy kontakt. Wyjaśnienia wyczerpujące i pozytywne podejście do klienta i rozpatrzenie reklamacji na korzysc
Szybka dostawa wymienionej części.
Wolałbym absolutnie nic nie reklamować…
Wolałbym absolutnie nic nie reklamować ( trochę lepszy produkt warto o tym pomyśleć )ale jeśli chodzi o sam proces reklamacji brak zastrzeżeń
Spodobał mi się profesjonalizm
Spodobał mi się profesjonalizm, tak powinno prowadzić się biznes, krótko i na temat, bez zbędnych formalności, przedstawiony problem rozwiązany w ciągu jednego dnia, z pewnością po takim doświadczeniu polecę producenta.
Szybko załatwiony serwis basenu.
Wymiana poszycia
Bestway poprawia/ulepsza swoje produkty.
Wymieniono poszycie ze wzdlędu na cieknący korek spustowy. W nowym poszyciu widać, że jego mocowanie zostało poprawione.
Kontakt bardzo dobry.
Kontakt bardzo dobry.
Kompetentna i kompleksową pomoc techniczna.
Brak zastrzeżeń
Bardzo wysoki poziom obsługi.
Bardzo miła obsługa,bardzo szybka pomoc…
Bardzo miła obsługa,bardzo szybka pomoc i bardzo szybkie rozpatrzenie reklamacji.
Szybko załatwiona reklamacja.
Szybki kontakt. Szybkie załatwienie sprawy. Błyskawiczna wysyłka.
Wymiana pompy filtrującej dokładnie…
Wymiana pompy filtrującej dokładnie silnik Nie sądziłem ze tak sprawnie i szybko będzie zrealizowane dziękuję
Sprawność i szybka reakcja na wysłane…
Sprawność i szybka reakcja na wysłane zgłoszenie.
Sprawa awarii pompy basenowej szybko…
Sprawa awarii pompy basenowej szybko załatwiona online z serwisem. Nowa wysłana kurierem dotarla na następny dzień. Szkoda tylko że jakość tej pompy która uległa awarii była taka słaba skoro przestała działać po ok 6-7 h pracy. Ale może ta nowa którą otrzymałem z serwisu będzie działała długo. W każdym razie jestem w pełni zadowolony z obsługi serwisowej.
Szybkie i rzetelne załatwienie sprawy…
Szybkie i rzetelne załatwienie sprawy bez owijania w bawełnę !!!!
Bardzo szybka i profesjonalna obsługa…
Bardzo szybka i profesjonalna obsługa szybka wysyłka idealnie jak dla mnie
Reklamacja
Reklamacja załatwiona perfekcyjnie, profesjonalnie i mega szybko.
Polecam produkty tej firmy.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.