Je n'ai jamais commandé sur ce site mais je reçois des mails avec des promotions qui sont très intéressantes. Ce qui me dérange un peu c'est le paiement en crypto si ils pouvaient rajouter virement ou... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Betere kwaliteit t.o.v. andere online shops, levering bijna altijd binnen de 48u, vaak zelfs binnen de 24u. Problemen met je verzending worden steeds opgelost door een klantendienst die vrijwel mete... Ver más
Twee keer heb ik bij Bestwiet een bestelling gedaan en dat was goed bevallen. Levering was snel en betrouwbaar, binnen twee dagen kwam het aan in discrete verpakking. Er was een klein probleempje met... Ver más
J'ai commandé pour la première fois, étonné de la qualité et le professionnalisme. Large choix de produits, paiement en crypto pour rester anonyme, livraison rapide même en dehors des Pays-Bas. Le paq... Ver más
Ik ben iemand die veel online shops…
Ik ben iemand die veel online shops heeft geprobeert maar hoe mooie deze website zich ook presenteert de producten zijn totaal niet smaakvol en mooi. En als je er wat van zegt wordt je gewoon genergeerd. Voor mij niet nog een keer!
De tabak was veel te oud
De tabak was veel te oud, en er zat amper wiet in de voor gedraaide joints. 1 keer en nooit weer. Wel een ster voor de reden dat het wel bezorgt werd maar daar is ook alles mee gezegd.
Ik bestel al een tijdje
Ik bestel al een tijdje bij bestwiet.com en ik ben echt super tevreden. Als Belg krijg ik mijn bestellingen altijd netjes en snel geleverd — nog nooit een probleem gehad met de verzending. De klantenservice is bovendien top: heel vriendelijk, correct en altijd bereid om te helpen of extra uitleg te geven.
De producten zijn telkens van uitstekende kwaliteit en worden discreet en goed verpakt verzonden. Je merkt dat ze weten waar ze mee bezig zijn en dat ze hun klanten belangrijk vinden.
Kortom: betrouwbaar, professioneel en klantgericht — precies wat je wil van een webshop als deze. Een absolute aanrader! 🌿💚
Product nooit gekreegen
Top!
Soms wat duur, maar je betaalt voor TOPKWALITEIT
Leveringen in orde na 2 dagen, quasi altijd, met uitzondering van PostNL problemen soms
Maar ook dan krijg je heel snel een correct antwoord via mail
Ik ben enorm tevreden
Ik ben enorm tevreden! De klantenservice is super goed: altijd snel met een antwoord, heel vriendelijk en eerlijk in hun communicatie. Je merkt echt dat ze hun klanten op de eerste plaats zetten.
De producten zijn van topkwaliteit en precies zoals beloofd. Alles verloopt vlot en betrouwbaar. Echt een aanrader !
Same People, Same Quality, Absolutely Legit
I’ve been a customer for years and can confirm these are the same people from the previous website. When they lost all their old data and couldn’t verify my missing order, they still took the risk of resending €250 worth of products to prove their trust and reliability — no other company would do that!
Amazing quality, rare and classic strains, always correctly weighed, sometimes even with a little extra. Definitely choose insured shipping, it really makes a difference if anything goes wrong.
Ga vooral zo door
Omdat het vooral de laatste tijd, vooral de cali's van zeer hoge kwaliteit zijn. En daar ga ik voor! Zeer goed!
Steeds goeie service
Steeds goeie service,
Snelle verzending en afhandeling levering al altijd in orde geweest. Meestal binnen 3 werkdagen met verzekerde verzending.
Keep on going!
Dit is eerste klasse …
Dit is eerste klasse klantgericht.altijd verse en dikwijls leuke aanbiedingen allemaal voor een mooi prijsje!!de ene soort na de andere is even vers en lekker.hier krijg je echt kwaliteit voor de prijs en dat geld ook voor de cali soorten.ik heb in 30 jaar blowen nog nooit zo een variatie van lekkere soortjes gepaft!!!!
Geweldige service
Geweldige service, altijd mijn orders ontvangen en snelle reactie op de mail. Ronduit top!!
Super voor 1sts keer ga er zeker nog…
Super voor 1sts keer ga er zeker nog van nemen die northern light en kosher kush
Tiptop in orde
Donderdag besteld, maandag in huis 🥳(Belgie) . Alles in orde, bestel sowieso opnieuw 😎🪇
Geweldige store en betrouwbaar
Veel aanbod, met nu en dan korting en optie voor goedkopere producten.
Had enkele keren last met de verzendingsdienst en de store heeft door mijn track & trace verzekering telkens correct nagestuurd!
Heel tevreden
1 of a kind
Ik bestel hier nu al jaren. Komt eigenlijk altijd na 1-2 dagen binnen. Vaak nieuwe strains dus altijd genoeg keuze!
Always on time baby
Altijd goede kwaliteit & perfecte klantenservice!
Altijd goede kwaliteit. Perfecte klantenservice (indien het nodig is). Een enorme aanrader!
Más información sobre otros tipos de reseñas.