Je n'ai jamais commandé sur ce site mais je reçois des mails avec des promotions qui sont très intéressantes. Ce qui me dérange un peu c'est le paiement en crypto si ils pouvaient rajouter virement ou... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Betere kwaliteit t.o.v. andere online shops, levering bijna altijd binnen de 48u, vaak zelfs binnen de 24u. Problemen met je verzending worden steeds opgelost door een klantendienst die vrijwel mete... Ver más
Twee keer heb ik bij Bestwiet een bestelling gedaan en dat was goed bevallen. Levering was snel en betrouwbaar, binnen twee dagen kwam het aan in discrete verpakking. Er was een klein probleempje met... Ver más
J'ai commandé pour la première fois, étonné de la qualité et le professionnalisme. Large choix de produits, paiement en crypto pour rester anonyme, livraison rapide même en dehors des Pays-Bas. Le paq... Ver más
Snelle levertijd
Snelle levertijd, uiterst goed materiaal. Zeer vriendelijk, behulpzaam. Super tevreden!!
Niets op aan te merken
Top website! Top kwaliteit! Top klantenservice! Ik ben al enkele jaren klant, ik kan dit bedrijf alleen maar aanraden. Altijd tip top in orde.
Nog steeds de beste prijs/kwaliteit verhouding tegenover "vergelijkbare" website's.
Top communicatie via e-mail(altijd oplossingsgericht).
Regelmatig een extraatje bij de bestelling.
Tot snel
Bon site
Good shop !!! Very good products .... Not Always on Time but Always arrived !!!!
Thank you !!
Ik heb hier al meerdere keren besteld…
Ik heb hier al meerdere keren besteld en altijd een snelle levering zonder problemen ! , Heb wel eens gehad dat POSTNL mijn pakketje kwijt was , heb dit laten weten en ze hebben het de volgende dag gratis opnieuw verstuurd!
Zeer mooie smaakjes beschikbaar voor…
Zeer mooie smaakjes beschikbaar voor mooie prijzen. Bestellingen komen altijd aan
5 ans que j'utilise ce site
5 ans que j'utilise ce site. Jamais déçu
Great and awsome weed always nice and…
Great and awsome weed always nice and fast delivered!!
Amazing support
I encountered a small issue, but the BestWiet team handled it perfecly. Thanks to them and for their efforts we are able to get great quality product.
Top!
Er zijn altijd wel leuke deals te vinden als ik op de website kijk en de kwaliteit is gewoonweg top. Ga zelf eens een kijkje nemen en dan kan je het zelf zien. Ook te klantenservice is goed bereikbaar. Ik bestel al jaren en kan hun ten zeerste aanbevelen. 10/10
Top team
Ik bestel al 4j hier. Steeds top kwaliteit en klantvriendelijk. Ook als het keer misgaat word het nodige gedaan.
Thx
pakketje weer aangekregen goed verpakt
pakketje weer aangekregen goed verpakt
altijd correcte afhandeling
always the best good service
You get what you expect
Quality on point, clean packaging, fast delivery and often generous 🙂.
5 sterren over de hele lijn
5 sterren over de hele lijn:
- kwaliteit
- prijs
- service
- klantvriendelijkheid
Als chronisch zieke al jaren vaste en heel tevreden klant.
Ja, er kan wel eens iets mislopen met de levering, maar dat ligt altijd aan de transporteur. Toen dat bij ons het geval was, kregen we onze bestelling nogmaals (gratis) nageleverd. Top!!
Al jaren tevreden klant in Belgie
Al jaren tevreden klant in Belgie.
De shop veranderde even terug van naam maar de uitstekende service blijft: Een enkele keer kwam het pakket niet toe. Na een mailtje het werd gewoon opnieuw verzonden met track and trace (verzekerde zending). Een enkele keer was er een deeltje van de bestelling vergeten en na het sturen van een foto werd het onmiddellijk nagezonden. Steeds discreet verpakt.
Ik bestelde eens op twee andere sites maar de kwaliteit bij bestwiet vind ik het beste. Uitstekende White Widow en andere soorten.
Ik kan de shop oprecht aanraden.
Grts,
Altef4
Ik koop hier al een goede jaar ..zeer…
Ik koop hier al een goede jaar ..zeer betrouwbaar ..zeer snelle levering ..en super goede kwaliteit !Kortom top kwaliteit!
Bestellingen worden snel afgehandeld en…
Bestellingen worden snel afgehandeld en snel in huis! Nooit problemen tot nog toe ik ben zeer tevreden! Doe zo verder!!!
Zoals altijd topservice voor top…
Zoals altijd topservice voor top producten!
1 van mijn bestellingen was niet aangekomen, maar gelukkig wel verzekerd.
Nadat de wacht periode afgelopen was heb ik een nalevering aangevraagd, dewelke dezelfde dag nog terug naar mij is verzonden.
En ik ben blij om te melden dat deze de volgende dag reeds bij mij was aangekomen!
Bestwiet heeft echt de beste service die we maar kunnen wensen!
Hartelijk dank voor jullie goede zorgen en ik blijf hier zeker bestellen.
Toppie
Fijn dat ze weer terug zijn! Altijd top wiet en een snelle levering!
Más información sobre otros tipos de reseñas.