Hogerop 18, 2711 BV Zoetermeer, Zuid Holland, NL
La empresa ha respondido
Uitstekend geholpen. Na eerste proefperiode was ik niet tevreden. Kreeg een ander apparaat opnieuw met een proefperiode. Nu wel tevreden
Hogerop 18, 2711 BV, Zoetermeer, Zuid Holland, Holanda
Invita a los clientes a opinar

Respuesta de Beter Horen - Zoetermeer
Audicien uiterst vriendelijk, nam alle tijd om dingen uit te leggen, gaf alle ruimte om de juiste keuze te maken. Legde uit, maar drong niet op. Op afgesproken tijd ook daadwerkelijk aan de beurt (hooguit 5 minuutjes later). Goede koffie ook :)

Respuesta de Beter Horen - Zoetermeer
Goede begeleiding, Duidelijk uitleg, Deskundig en Professioneel. Klantvriendelijk.

Respuesta de Beter Horen - Zoetermeer
Goede informatie. Goede begeleiding. Daarop konden we samen de juiste keuze maken voor de juiste hoortoestellen.

Respuesta de Beter Horen - Zoetermeer
Vriendelijke uitleg en zeer duidelijk betreft het gebruik van de hoor toestellen ook de service als je nog vragen heb of toch nog iets wil veranderen mogelijk op de inloopdagen

Respuesta de Beter Horen - Zoetermeer
De audiciens van Beter Horen hebben mij prima geholpen. Dat doen zij nog steeds als ik vragen heb. Ik kon en kan altijd met mijn vragen bij hun terecht. Ze zijn geduldig en vriendelijk.

Respuesta de Beter Horen - Zoetermeer
Ben enorm goed geholpen met uitzoeken gehoorapp en de uitleg was prettig.Ook t personeel was erg behulpzaam en vriendelijk.

Respuesta de Beter Horen - Zoetermeer
Top 👌🏽..echte geweldig geluid mooi geen last van ik allang vaak bij beterhoren gewend

Respuesta de Beter Horen - Zoetermeer
De persoonlijke aandacht en uitleg van de mogelijkheden was erg goed.

Respuesta de Beter Horen - Zoetermeer
Onderzoek in de winkel werd prima gedaan, voorlichting apparaten ook. Sommige vragen werden niet goed opgelost omdat de kennis ontbrak, m.n. over het app gebruik en technische vragen. Jammer, een gemiste kans. Kwam wat knullig over...Wel heel blij met de apparaten die ik nu heb! De algemene klantenservice van Beter horen was ronduit slecht. Hier kan nog wel e.e.a. verbeterd worden.

Respuesta de Beter Horen - Zoetermeer
Voor het eerst een gehoorapparaat moet aanschaffen. Afspraak gemaakt. Binnen bij winkel gelijk iemand naar mij toe om mijn naam te vragen. Daarna kwam de medewerker die mij verder hielp. Veel dingen uitgelegd. Proefversie meer naar huis en na 14 dagen terug. E.e. a. gevraagd en besloten om de apparaten aan te schaffen.

Respuesta de Beter Horen - Zoetermeer
Vooraf alle test die ik heb gehad en goede uit leg voor welke gehoor apperaten in aanmerking kwam .Daarna 2 weken de tijd gehad om ze uit te testen met tussen door nog een gesprek of er nog vragen waren.

Respuesta de Beter Horen - Zoetermeer
Er werd veel aandacht besteed aan het zoeken naar de juiste oplossing. Al die reclame-filmpjes zijn zwaar overdreven. Maar bij Beter Horen Zoetermeer werd echt gezocht naar maatwerk. De audicien was niet tevreden met de standaard-oplossing. Het was een lastig proces, maar ik ben nu toch heel tevreden met de hoorapparaten.

Respuesta de Beter Horen - Zoetermeer
Más información sobre otros tipos de reseñas.