Betty Boo Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid hurtig og god betjening. Super kvalitet. Er søde til hurtigt returnering hvis nødvendigt omkring størrelse. Kan varmt anbefales. Handler faktisk kun hos jer når det er online

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har købt online hos Betty Boo mange gange og har altid været tilfreds med størrelse og beskrivelser. Skal aldrig vente mere end et par dage på at pakken kommer til min adresse. 👌🏼

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lækkert tøj og den fineste levering med en hilsen i pakken❤️. Nem returnering hvis tøjet ikke passer. Mine største anbefalinger.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra hemsida och kläderna är i bra kvalitet. Att leveransen var snabb, jag valde inte det, gör inte mitt omdöme till det sämre👌 Kan varmt rekommendera Betty Boo 😊

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa

Escrito por la empresa

Betty Boo er din nye modeshop på nettet. Her kan du finde et bredt udvalg af eksklusivt design fra populære mærker som: Mos Mosh, Saint Tropez, Culture, Co Couture, Superdry, Shoe the Bear, Bæltekompagniet, Pernille Corydon, Neo Noir, Jacqueline de Yong, Billil Bi, Vila, Pieces, Nunoo, Odd Molly, Steve Madden, Continue m.fl. samt skønne tasker, bælter, sko, støvler, smykker, parfumer, strømpebukser , brugskunst osv. Vi er Charlotte og Daniella og vi har over 15 års erfaring med modebranchen. I april 2016 åbnede vi sammen butikken Betty Boo i Vordingborg og byder jer nu velkommen i webshoppen. Vi håber at videreføre vores erfaring og ekspertise på webshoppen for at give dig en unik shopping oplevelse, hvor kvalitet og god service er i højsædet. Vi bestræber os på at give dig samme gode service, som hvis du fysisk var i butikken. Er du i tvivl om størrelsen, eller har spørgsmål til en kvalitet, så ring endelig til os. Det er det vi er her for. Vi ønsker at give dig den bedste service.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

484 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Rigtig fin oplevelse

Rigtig fin oplevelse, hurtig levering

2 de abril de 2026

Hurtigt

Altid hurtig levering

7 de abril de 2026

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helt klart de bedste anbefalinger herfra😍

Det er en dejligt sted at handle👌 altid lækre varer i god kvalitet🤩 og så sender de med det samme, så man får sine varer hurtigt🤩 helt klart de bedste anbefalinger herfra😍

3 de abril de 2026

Glade og posetive

Glade og posetive, godt humør og god servic.
Hurtig levering 💗

3 de abril de 2026

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er altid godt at handle hos Betty…

Det er altid godt at handle hos Betty Boo,når man bestiller noget kommer pakken hurtigt frem og hvis noget skal returneres går det hurtigt og aldrig nogle problemer.Elsker at følge jer, I er altid glade,ville ønske jeg boede tættere på jeres butik 😊

28 de marzo de 2026

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super fine ting super service hurtig levering

Nu har jeg handlet hos Betty Boo nogen gange, og jeg kan virkelig anbefale denne foretning. Nem website og hurtig levering og det er virkelig fine ting de har, de lever fint op til forventningen.

22 de marzo de 2026

Respuesta de Betty Boo

1000 tak for de søde ord Maybritt, det er vi super glade for :O)

KH
Daniella
Betty Boo

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Rabatkode der ikke virker

Fik en rabatkode tilsendt på 10% og jeg startede med at lægge et par jeans i kurven og det virkede, senere fandt jeg en skjortekjole som jeg så ikke kunne tilføje samme kurv og herfra gik det galt og jeg fik beskeden ‘rabatkoden er allerede brugt’ men jeg havde ikke købt jeansene endnu jo 😱 jeg kontaktede kundeservice og fik en sludder for en sladder og intet andet ingen brugbar hjælp, jeg købte varerne alligevel. Siden har jeg modtaget flere mails ‘brug din rabatkode før den udløber’ men den virker jo ikke 😱. Jeg beholder mine vare, men jeg tænker 🤔 jeg handler et andet sted næste gang, da jeg finder kundeservicen en anelse uprofessionel, hvilket jeg har skrevet til dem. Ærgerlig oplevelse 😟

23 de marzo de 2026

Hej Charlotte,

Tusind tak for din anmeldelse – og vi er kede af, at du har haft en frustrerende oplevelse.

Vi vil gerne præcisere, at rabatkoden kun kan anvendes én gang pr. kunde. Som vi også har forklaret i vores mails, har koden allerede været brugt på et tidligere køb, og derfor er den desværre ikke længere aktiv.

Vi vil også gerne høre, om du har anvendt samme e-mailadresse ved dit køb, som den du modtager påmindelser om rabatkoden på? Det kan have betydning i forhold til, hvordan koden registreres.

Vi forstår godt, at det kan skabe forvirring – især når du samtidig modtager påmindelser om at bruge koden, og det beklager vi.

Tak fordi du alligevel valgte at gennemføre dit køb – vi håber, at du bliver glad for dine varer.

Betty Boo

Hurtig levering - fine varer

20 de marzo de 2026

Respuesta de Betty Boo

Tusind tak for din skønne anmeldelse 🥰 Vi glæder os til at byde dig velkommen igen 🌸

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har bare det fedeste tøj og de laver…

Har bare det fedeste tøj og de laver bare de bedste og skøreste videoer for deres tøj og butik . Ville ønske at de os solgte klædeskabe for jeg kan ikke lade være med at shoppe

24 de marzo de 2026

Respuesta de Betty Boo

Tusind tak for din skønne anmeldelse 🥰 Så dejligt at høre, at vores skøre videoer inspirerer dig 🌸
🤣🤣🤣 Vi udvider straks vores sortiment til at indeholde klædeskabe også 🩷

Mega fed tøjstil

Mega fed tøjstil, super service, nemt at bestille og returnere.

24 de marzo de 2026

Perfekt oplevelse

Helt klart 5 🌟 stjerner super varer og hurtig service.
Yderst tilfreds med de vare jeg har modtaget og skoene passet perfekt 👌 Det er ikke sidste gang jeg bestiller hos jer ❤️👍

17 de marzo de 2026

Respuesta de Betty Boo

Tusind tak for din flotte anmeldelse ⭐️ Dejligt at høre, at alt er gået godt med din ordre 🥰

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Pudsig returpolitik…

Pudsig returpolitik…

Min mand køber en bluse til mig som jeg synes er top lækker! Der kommer et par bluser mere i indkøbskurven. Desværre modtager jeg blusen i en forkert farve og får at vide at der er sket en fejl. Blusen i ønskefarven er desværre udsolgt nu, og jeg bliver tilbudt en returlabel (fin service selvom jeg meget hellere ville have haft blusen i den rigtige farve). Jeg tjekker på nettet om jeg kan finde den et andet sted, men ØV ØV.
Jeg beslutter derfor at beholde ‘den forkerte’ bluse, da jeg er vild med skriften på ryggen. Jeg vil derfor returnere en af de andre bluse i samme mærke, samme farve og med samme farve skrift, da jeg synes de minder for meget om hinanden. Nu skal jeg så selv betale returportoen, altså fordi jeg vil returnere en forkert bluse.
Det synes jeg er lidt pudsigt.
Forstår godt princippet, men tænker alligevel at i kunne have tilbudt returportoen når fejlen var jeres. Min ordre var ikke lavet fra starten hvis ikke den rigtige bluse var på lager (den står dog stadig ‘på lager’ på hjemmesiden).

23 de marzo de 2026

Hej Birgitte,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi vil meget gerne blive klogere på, hvad du mener med vores returpolitik.
Har du oplevet noget konkret i forbindelse med en returnering, som ikke fungerede for dig? Din feedback er meget vigtig for os, så vi kan forbedre os.

Du er også meget velkommen til at kontakte os direkte, på telefon eller mail 😊

Hej Birgitte,

Tusind tak for din uddybning – det giver rigtig god mening, og vi forstår godt din frustration i situationen.

Du har helt ret i, at det hele starter med en fejl fra vores side, og det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give. Vi er kede af, at du modtog blusen i forkert farve, og at din ønskede variant efterfølgende var udsolgt.

-Vi kan godt se den nu er på hjemmesiden igen, det skyldes dog at en anden kunde har returneret blusen efterfølgende 😊

Hvis du havde valgt at returnere blusen, som du modtog i forkert farve, sammen med de andre varer, ville vi selvfølgelig have dækket returfragten for den – da fejlen ligger hos os.

Men når man vælger at beholde den forkerte bluse og i stedet returnere nogle af de andre varer fra ordren, så følger det vores almindelige returpolitik, hvor man selv betaler returfragten.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.