Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Købte en XL pose plus en startpakke. De er fantastiske at pakke madvarer ind i. Dog synes jeg ikke man kan skifte brødposen rundt med andre madvarer da krummerne ligesom klistrer sig fast. Så man må h... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Et virkelig godt produkt! Har købt bagepakken men et klæde til at dække dejen med og en pose til at opbevare bollerne når de er bagt. Bollerne holder sig langt bedre en i alternativ opbevaring. Og... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Hvis du handler fra Norge: De angitte fraktprisene inneholder IKKE moms og servicegebyr. Pakken ble adskillig dyrere enn forventet.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Poserne er super gode til brød. Glæder mig til at bruge de enkelte stof klæder, men skal nok have fat i nogle store størrelser.

Información sobre la empresa

1. Paquete de alimentos básicos

Escrito por la empresa

Miljøvenlig bomuldsindpakning imprægneret med økologisk bivoks, der holder maden frisk i lang tid, og gør stoffet vaskbart og genanvendeligt. ♻️

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,3

Todas las opiniones

7 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering af gode varer.

Hurtig levering af gode varer.
En ting manglede i forsendelsen. Modtog den dagen efter.

28 de octubre de 2022

Respuesta de Bevar det Vel

Godt alt nåede frem😊tusind tak for den fine anmeldelse selvom der var en mindre pakkefejl.

Vegansk Madklædepose XL

Jeg er meget glad for min brødpose og for udsigten til ikke at skulle bruge så mange plasticposer fremover. Brødet holder sig friskt i lang tid i posen.

9 de septiembre de 2022

Respuesta de Bevar det Vel

Det glæder mig rigtig meget, når Madklædeposen får så fin en anmeldelse, tusind tak.

GODT produkt

Hurtig forsendelse.
Bæredygtig emballage.
GODT produkt.

7 de octubre de 2022
Opinión espontánea

Respuesta de Bevar det Vel

Mange tak. Virkelig dejligt, når mine kunder er tilfredse😊

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Poserne er super gode til brød

2 de octubre de 2022

Respuesta de Bevar det Vel

Mange tak for anmeldelse. Poserne er nemlig super til brød. størrelsen 33x33 er den næststørste størrelse, så den kan bruges til meget. 20x20 stykkerne, som er med i startpakken, kan godt være lidt små til f.eks. en stor ost. Her er 25x25 mere anvendelig.

Fint at bruge

Fint at bruge. Lækkert design

1 de septiembre de 2022

Respuesta de Bevar det Vel

Glæder mig-dejligt at der bliver sat pris på både brug og design, tak for det.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Produktet i vegansk version fungerer…

Produktet i vegansk version fungerer fint.
Brødposen er dog langt fra lang nok til mine rugbrød og alt for bred.

11 de septiembre de 2022

Respuesta de Bevar det Vel

Glæder mig at du syntes de veganske Madklæder fungerer godt. Det kan være, der skulle være en poseversion, der var lidt længere og smallere…det er taget til efterretning😊tak for anmeldelsen

Supergodt produkt

Supergodt produkt. Kvik levering oven i købet. Men behøver varerne at være så dyre?

2 de septiembre de 2022

Respuesta de Bevar det Vel

Tak for fin anmeldelse, dejligt at du kan lide produkterne. Der er brugt virkelig gode råmaterialer i madklæderne, og det koster. Derudover er det håndlavet, hvilket både kræver tid og erfaring -det koster også😊

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Gode produkter dog lidt for små

Gode produkter dog måtte enhederne gerne være lidt større

20 de agosto de 2022

Respuesta de Bevar det Vel

Dejligt du syntes det er gode produkter, tak for det. Der er bestemt også pænt store enheder f.eks. et ark på 40x50 cm. eller en XL pose på 8,8 L

Spegepølsen og brød.

Spegepølsen er rullet ind madklædet og jeg fryser brød ned i poserne. Optøning oså i madklæde. Det er super.

5 de septiembre de 2022

Tak Holger -dejligt at høre de er i brug😊

Superfine produkter

Poser og ark virker efter hensigten, godt produkt og fantastisk at modtage en pakke med en lille håndskreven note :)

5 de septiembre de 2022

Respuesta de Bevar det Vel

Jeg bliver så glad, når mine små kort bliver værdsat - tak. Og tak for fin anmeldelse😊

Fine og nyttige poser

Fine og nyttige poser, der bliver brugt med stor fornøjelse.
Overvejer at anskaffe mig et par stykker mere.

2 de septiembre de 2022

Respuesta de Bevar det Vel

Det glæder mig du er tilfreds. Tak for fin anmeldelse😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering. Personlig hilsen og et meget skønt produkt - mine bivoksposer og -stykker. Tak

9 de agosto de 2022

Respuesta de Bevar det Vel

Mange tak for fin anmeldelse, det betyder virkelig noget, når jeg får så positive tilbagemeldinger.

Virkelig godt produkt

Virkelig godt produkt! Jeg var en smule betænkelig ved det med voks - frygtede at brødet ville tage smag af posen, men det skete slet ikke! Posen holder brødet frisk længere end plasticposer gør. Kan klart anbefales👏

12 de julio de 2022

Respuesta de Bevar det Vel

Dejligt at du kan lide posen, det glæder mig😊

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.