Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben 84 jaar en niet zo technisch meer begaafd , het technisch probleem die ik had is me op de meest vriendelijke en korekte manier aangereikt in de kortst mogelijke tijd !!! Proficiat voor de tech... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na de aankoop van mijn camera's en installatie werkte deze perfect. Na een foutieve behandeling van mezelf was één camera plots uitgeschakeld. Ik kreeg deze zelf op 16/07/2026 nietmeer in werking. Ik... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Uitstekende service van begin tot einde ! Bij eerste contact om inlichtingen heel veel uitleg gekregen. Ook de hulp/begeleiding bij het installeren van recorder en camera's tot en met het configurer... Ver más

Información sobre la empresa

1. Proveedor de sistemas de seguridad

Escrito por la empresa

Bascom ontwikkelt en levert professionele bewakingscamera’s voor kmo-bedrijven en particulieren met een groter terrein of pand. De systemen zijn ontworpen om zelf aan te sluiten: de camera’s verbinden via het stroomnet (Bascom® POWER) of een netwerkkabel (PoE) met een recorder, die de beelden lokaal bewaart, zonder abonnement.

4,9

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

4,9

Todas las opiniones

70 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij hebben reeds 13 camera's gedurende…

Wij hebben reeds 13 camera's gedurende 4 jaren in gebruik. We zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de camera's en van de beelden. De service is super!
U stuurt een mail en dezelfde dag krijgt u antwoord!
Heel sterk aan te bevelen!
Robert Goris

20 de julio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Klantenservice zoals het hoort.

Ik ben sinds 2021 klant bij Bascom en ben tot nu toe steeds belangeloos geholpen wanneer er vragen waren. Vandaag is een aanslepend probleem door de vastberadenheid van Rogier en Mark eindelijk opgelost. Bleek dus bij mijn internet provider te zitten en niet bij Bascom zelf. Dikke pluim voor Bascom en als dank heb ik nog een extra bestelling geplaatst.

1 de junio de 2026

Top firma

Ik had mijn bestelling foutief doorgegeven en dacht dat er zaken ontbraken. contact opgenomen met de firma Bascom en onmiddellijk vriendelijk voortgeholpen waarbij zij alle gegevens doorgaven om de bestelling te vervolmaken. Ben 100% tevreden over deze firma alsook over de werking van hun camera systeem. Zeker aan te raden aan andere. Ook mijn dank aan Bpost voor de snelle levering zonder de minste problemen. Waarvoor dank aan beiden.

1 de junio de 2026

Zeer goede service!

Zeer goede service!

De responsiviteit is zeer goed bij dienst na verkoop.
Men is zeer behulpzaam en de adviezen zijn onmiddellijk to the point om problemen op te lossen.

28 de abril de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Super helpdesk

Super helpdesk! Geduldig, behulpzaam en geen moeite teveel om een probleem met de decoder te herstellen. Zelfs tot 2x toe opnieuw door de helpdesk gecontacteerd! Waarom geen 5/5? Omdat het probleem uiteindelijk niet kon opgelost worden en ik dus een nieuwe decoder moet aankopen. Verder niets dan positief!

17 de marzo de 2026

Uitstekend!

Uitstekend!
Ik had problemen met mijn camera's. De persoon van de klantenservices heeft mij telefonisch zo goed geholpen dat het probleem opgelost is. Hij had echt geduld en was heel duidelijk in wat ik moest doen.Een dikke 10 op 10.

11 de marzo de 2026

Bascom 2-dome-systeem…

Ik heb sinds 2 jaar een Bascom 2-dome-systeem waar ik heel tevreden mee ben. Laatst belde ik voor een technische ondersteuning ivm inlogsysteem. Ik kreeg onmiddellijk antwoord aan de telefoon en werd op een perfecte manier geholpen: duidelijk, vriendelijk en efficiënt. Prima service!

2 de marzo de 2026

Probleem met het beeld van 2de camera

Probleem met het beeld van 2de camera. Werd telefonisch zoals altijd op de korst mogelijke tijd opgelost. Het probleem zat niet bij Bascom maar met een slecht stopcontact waar de adapter van de recorder was op aangesloten.

23 de febrero de 2026
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.