Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ging om een oude samsung tablet, waarop de Bascom app niet meer werkte. Laurens heeft een link gestuurd met een oude versie. Deze geïnstalleerd en alles werkt weer. Let op: Updaten van app wel uitgez... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top bedrijf, helpt je jaren na aanschaf camera’s nog om de problemen van je camera te helpen oplossen. Komen afspraken na. Personeel is zeer correct en vriendelijk, hèt zijn toppers!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Voor 2e keer sinds aanschaf een issue prima opgelost. Netjes teruggebeld bij drukte, dus geen lange wachttijden aan telefoon. Vriendelijk en adequaat geholpen.

Información sobre la empresa

1. Proveedor de sistemas de seguridad

Escrito por la empresa

Bascom ontwikkelt en levert professionele bewakingscamera’s voor mkb-bedrijven en particulieren met een groter terrein of pand. De systemen zijn ontworpen om zelf aan te sluiten: de camera’s verbinden via het stroomnet (Bascom® POWER) of een netwerkkabel (PoE) met een recorder, die de beelden lokaal bewaart, zonder abonnement.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

4,9

Todas las opiniones

302 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Klantenservice

Komen afspraken na.
Personeel is zeer correct en vriendelijk, hèt zijn toppers!

22 de septiembre de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Betrouwbare apparatuur en een snelle en vakkundige service

Ik heb al jaren de beveiligingscamera's van Bascom in gebruik in onze eigen woning, maar ook in onze vakantiewoning in Portugal. De apparatuur is erg betrouwbaar, maar desondanks kan er een storing optreden. Het is dan fijn dat je snel en vakkundig wordt geholpen en ook nog op een vriendelijke manier te woord wordt gestaan.

21 de septiembre de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

App werkte niet meer op een oude samsung tablet

Ging om een oude samsung tablet, waarop de Bascom app niet meer werkte. Laurens heeft een link gestuurd met een oude versie. Deze geïnstalleerd en alles werkt weer. Let op: Updaten van app wel uitgezet..
Helemaal blij en wederom prettige geholpen.

15 de septiembre de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Camera was snel geleverd.

Camera was snel geleverd.
Het monteren van de camera was nog het meeste werk maar ook erg simpel.
Recorder en camera verbonden op het stroomnet en alles werkte meteen zonder toestanden.
Camerabeelden ook erg duidelijk dus ik ben meer dan tevreden.

11 de septiembre de 2026

Uitstekende service!

Uitstekende service!
Ze nemen de tijd om het probleem op te lossen.
Pro-actief, oplossingsgericht en klantvriendelijk.

4 de septiembre de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Aan de voorzijde wordt de tijd genomen…

Aan de voorzijde wordt de tijd genomen voor een passend advies, waar bij aftersales en/of technische ondersteuning wederom altijd iemand beschikbaar is om met kennis van zaken en geduld alle instellingen te doorlopen.
Deze vorm van tijd en aandacht voor de klant is uniek!

7 de septiembre de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

we hebben nauw zo ongeveer 10 jaar…

we hebben nauw zo ongeveer 10 jaar camera's en voor een paar weken terug is er een update in onze laptop niet goed gegaan de laptop kon de beelden niet laden en veder deed de laptop gewoon goed.
Bascon heeft heel veel onderzoek gedaan maar niets hielp toen heb ben we een andere laptop bij ons thuis geprobeerd en die deed het wel. Toen bascom weer gebeld en hebben alles weer onderzocht en hun advies de laptop leeg maken en op nieuw beginnen met instaleren dit kan ik zelf niet dus laten doen .
en mijn laptop doet weer met de bascom app wat die moet doen
dus Bascom bedank ze hebben er echt veel tijd en aandacht aan besteed en dat na 10 jaar super.

1 de septiembre de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bascom service is zeer goed en ze leveren hoge kwaliteit.

Bascom geeft goed advies. Contact gehad via mail en ook telefonisch. Ze weten echt waar ze het over hebben. Zowel van het voorstel voor bewakingscamera opstelling, tot advies bij een vraag over de werking van de camera en recorder.
Maar de meeste indruk heb ik van de zeer hoge kwaliteit van de camera met behuizing, en de recorder. Nachtzicht van de camera is ongelogelijk goed.
Professioneel spul! Echt een aanrader. Je krijgt waar voor je geld. En installeren is heel eenvoudig.

28 de agosto de 2026
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.