BGAFOTOBUTIKK.NO Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,3

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg var veldig spent på hvordan rammen jeg bestilte ville bli til bilde jeg hadde. Jeg ble såååå fornøyd!!!! Det ble langt ansikt på meg da jeg skulle legge bilde i rammen...jeg hadde naturligvis må... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

God kvalitet på varene, men treg ordrebehandling Varene holdt god kvalitet og svarte til forventningene. Ordrebehandlingen var derimot treg. Nettbutikken tilbyr ekspresshåndtering mot et tillegg på... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God nettside med alle nødvendige opplysninger. Godt utvalg av skyggerammer (str., trevirke osv). Gode priser. Rask levering, rammene var usedvanlig godt pakket og inneholdt alt man trengte for lett mo... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de comercio electrónico

Escrito por la empresa

Norge største sortiment av rammer, album og posters (20 000+ produkter) - Alltid rask levering - Gode priser - Personlig kundeservice

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

393 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Magnetlist

Produktet, magnetlist til plakat fungerer bra, jeg har bestilt flere ganger.
Siste gang ble produktet sendt direkte til min private kunde, det fungerte helt topp.

10 de diciembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg begynte med å kjøpe 1 lang…

Jeg begynte med å kjøpe 1 lang bildebelysning til oljemaleri og etter en ukes bruk var jeg så fornøyd at jeg bestilte enda en, denne gang kortere da maleriet var mindre. Denne belysning ble vel så bra som spotlights som ikke ville passet i min stue! Føler at jeg kan ha belysningene lengre på uten å ødelegge disse gamle makerier!

8 de diciembre de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

De nye puslespill-rammene passet ikke…

De nye puslespill-rammene passet ikke helt til mitt puslespill slev om det var samme mål som på puslespillet

23 de diciembre de 2025
Opinión espontánea

Hei Jofrid,

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en anmeldelse på Trustpilot.

Det er leit å høre at puslespillrammene ikke passet som forventet, da rammene er ment å passe puslespill i oppgitt størrelse.

For at vi skal kunne se nærmere på dette og hjelpe deg videre, ber vi deg gjerne sende oss noen bilder som viser puslespillet i rammen, samt ramens mål.
Da kan vi undersøke hva som har skjedd og finne en god løsning.

Bildene kan sendes til oss på e-post: info@bgafotobutikk.no

Takk for at du gjør oss oppmerksomme på dette.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Knust glass og elendig kundeservice.

Først ble ramma levert med knust glass. Ok det, sånn skjer. Kundeservice sa de skulle sende erstatningsprodukt. Så gikk det lang tid uten at jeg hørte noe. Flere purringer og flere uker etterpå fikk jeg endelig svar fra dem igjen, om at de hadde sendt et erstatningsprodukt til butikken, og at jeg måtte gå opp og sjekke selv om det var der eller ikke. Helt ekstremt dårlig kundeservice.

21 de noviembre de 2025

Hei Magnus,

Det er virkelig leit å høre om opplevelsen din.

Vi ønsker å forklare hva som har skjedd fra vår side. Vi har vært i kontakt med den aktuelle butikken for å følge opp leveringen av erstatningsproduktet. Dessverre har vi ikke mottatt svar fra butikken ennå. I mellomtiden ba vi deg også om å sjekke direkte med butikken om erstatningsproduktet hadde kommet frem, for å unngå ytterligere forsinkelser i saken.

Vi forstår godt at situasjonen har vært frustrerende, og vi beklager virkelig ventetiden og mangelen på tydelighet som har oppstått.

Takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

God kvalitet på varene, men treg ordrebehandling

God kvalitet på varene, men treg ordrebehandling

Varene holdt god kvalitet og svarte til forventningene. Ordrebehandlingen var derimot treg. Nettbutikken tilbyr ekspresshåndtering mot et tillegg på 30 kr, og når meldingen om «høy pågang» har stått på nettsiden over lang tid, gir det inntrykk av at dette er en permanent løsning fremfor en midlertidig forsinkelse. Dette trekker helhetsinntrykket ned.

29 de noviembre de 2025

Hei Rønnaug,

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en anmeldelse på Trustpilot.

Vi setter stor pris på at du deler både positive og mer nøytrale inntrykk.
Det er hyggelig å høre at du opplever god kvalitet på varene våre. Samtidig tar vi med oss refleksjonene dine rundt ordrebehandling, da slike tilbakemeldinger er viktige for oss i det løpende forbedringsarbeidet.

Takk for at du delte opplevelsen din med oss.

Jeg bestilte varen den 6

Jeg bestilte varen den 6. desember i håp om å få den til jul. Det står 20-20 dager levering, men så lang tid kan det vel ikke ta. Har fremdeles ikke mottatt varen og jeg får ikke sporet den.

6 de diciembre de 2025

Hei Christine,

Takk for at du deler din opplevelse med oss. Vi beklager virkelig at leveringen ikke har levd opp til forventningene dine, spesielt siden du håpet å motta varen før jul.

Rammen du har bestilt produseres etter bestilling på vår egen rammefabrikk i tilknytning til lageret vårt. Dette gir oss mulighet til å tilby et bredere utvalg av størrelser, men innebærer også noe lengre leveringstid. For denne typen varer er oppgitt leveringstid 10–20 arbeidsdager, noe som alltid vises på produktsiden før bestilling.

I desember opplever vi i tillegg høyere pågang i produksjon og transport, noe som dessverre kan føre til at leveringen tar noe lengre tid enn ønsket. Sporingsinformasjon blir først tilgjengelig når pakken er sendt fra oss.

Vi forstår godt at ventetiden kan oppleves frustrerende, og beklager dette. Du er selvfølgelig velkommen til å kontakte kundeservice dersom du ønsker at vi ser nærmere på bestillingen din.

Vennlig hilsen
BGA-teamet

Trygge

Trygge, kjappe og utrolig stort utvalg. Kvalitet og pris stemmer overens, ville kanskje faktisk si de er litt billige for kvaliteten. Handler lett her igjen.

28 de noviembre de 2025

Dårlig kundeservice

Dårlig kundeservice

28 de noviembre de 2025

Hei, Inger Lise,
Så leit at du har opplevd kundeservicen som mangelfull!
Vi ser at du har kontaktet oss angående et "slør" over akrylglasset i den ene rammen din.

Alle våre akrylglass leveres med en beskyttelsesfilm på hver side  av glasset (med beskyttelsesfilm, mener vi ikke plastemballasjen rammen er pakket inn i fra leverandøren)

Hvis akrylglasset ditt enten ser gråaktig ut eller har riper, er det som regel fordi en eller begge beskyttelsesfilmer ikke er fjernet.
Om du ønsker å returnere ditt kjøp, kan du gjøre dette ved å bestille en returseddel på hjemmesiden vår, eller ta med rammen til vår butikk i Oslo, så hjelper de deg med en retur, og veiledning om du ønsker en annen type ramme/glass.

Ønsker deg en fin dag,
Med vennlig hilsen
BGA-teamet

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.