Jeg var veldig spent på hvordan rammen jeg bestilte ville bli til bilde jeg hadde. Jeg ble såååå fornøyd!!!! Det ble langt ansikt på meg da jeg skulle legge bilde i rammen...jeg hadde naturligvis må... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg begynte med å kjøpe 1 lang bildebelysning til oljemaleri og etter en ukes bruk var jeg så fornøyd at jeg bestilte enda en, denne gang kortere da maleriet var mindre. Denne belysning ble vel så bra... Ver más
God kvalitet på varene, men treg ordrebehandling Varene holdt god kvalitet og svarte til forventningene. Ordrebehandlingen var derimot treg. Nettbutikken tilbyr ekspresshåndtering mot et tillegg på... Ver más
La empresa ha respondido
God nettside med alle nødvendige opplysninger. Godt utvalg av skyggerammer (str., trevirke osv). Gode priser. Rask levering, rammene var usedvanlig godt pakket og inneholdt alt man trengte for lett mo... Ver más
La empresa ha respondido
Norge største sortiment av rammer, album og posters (20 000+ produkter) - Alltid rask levering - Gode priser - Personlig kundeservice
Vogts gate 64 , 0477, Oslo, Noruega
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Rask levering selv om det var like før jul.
Og så fulgte jeg tipset om ekspress ekspedisjon av bestillingen.
Misfornøyd med leveringstid - jeg fikk intrykk av at jeg bestilte express-håndtering, men frakt-tiden gikk likevel langt over estimert tid. Alle rammene var i god stand da de kom frem - pene. Men standard-glasset har mye refleksjon.

Respuesta de BGAFOTOBUTIKK.NO
Jeg syns billedrammen var for lite stødig

Respuesta de BGAFOTOBUTIKK.NO
Hadde feil på en vare, ordnet opp med en gang og fikk kjapt levert ny vare.
En flott opplevelse, akkurat det jeg bestilte, god pris og kjapp levering. Kjempefint.
Trekker 1 stjerne for lang leveringstid og 1 stjerne for behandling av forespørsel. Stod 1-4 virkedager levering på hjemmesiden. Bestillingen min tok 10 dager. Om dette skyldes BGAfotobutikk eller ikke, var det faktisk vanskelig å få hjelp til å finne ut av. I tillegg benytter BGA autobot (AI) for henvendelser til kundeservice. Greit med autosvar, men når AI begynner å diskutere med deg og du må gjenta spørsmålene fordi AI ikke greier å svare på faktiske spørsmål, da blir det hele greia dumt. De skal få skryt for å ha 90 dager åpent kjøp og god returordning. Så jeg fikk pengene tilbake og kjøpte samme produkt annet sted.

Respuesta de BGAFOTOBUTIKK.NO
Fin og dekorativ ramme. Lett å sette inn bilder i den. Desverre var det ene glasset i rammen knust da jeg mottok varen. Ordnet dette selv ved å bruke et glass fra en gammel ramme jeg hadde selv. Det burde vært beskyttelsesteip og bobleplast eller lignende på selve glassene i rammen slik at glassene er bedre beskyttet i transport.

Respuesta de BGAFOTOBUTIKK.NO
Solide, pene produkter uten noen feil eller mangler, brukervennlig og hyggelig priset kvalitet.
Bestillte en vare 5 desember, den er ikke dukket opp.

Respuesta de BGAFOTOBUTIKK.NO
Varen var helt som forventet etter beskrivelse i annonsen. Ble levert som avtalt👍
Rammen kom frem hel og var pakket godt inn. Var veldig grei kvalitet på den. Var litt løs på den ene siden kjente jeg, men ikke på en måte som skader rammen, så det gikk fint!
Veldig sen levering! Fortsatt ikke fått varen etter over en måneds venting. Rett og slett for dårlig 👎