BGAFOTOBUTIKK.NO Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,3

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg var veldig spent på hvordan rammen jeg bestilte ville bli til bilde jeg hadde. Jeg ble såååå fornøyd!!!! Det ble langt ansikt på meg da jeg skulle legge bilde i rammen...jeg hadde naturligvis må... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg begynte med å kjøpe 1 lang bildebelysning til oljemaleri og etter en ukes bruk var jeg så fornøyd at jeg bestilte enda en, denne gang kortere da maleriet var mindre. Denne belysning ble vel så bra... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

God kvalitet på varene, men treg ordrebehandling Varene holdt god kvalitet og svarte til forventningene. Ordrebehandlingen var derimot treg. Nettbutikken tilbyr ekspresshåndtering mot et tillegg på... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God nettside med alle nødvendige opplysninger. Godt utvalg av skyggerammer (str., trevirke osv). Gode priser. Rask levering, rammene var usedvanlig godt pakket og inneholdt alt man trengte for lett mo... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de comercio electrónico

Escrito por la empresa

Norge største sortiment av rammer, album og posters (20 000+ produkter) - Alltid rask levering - Gode priser - Personlig kundeservice

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

393 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Raskt levert

Raskt levert, også ved reklamasjon på ramme. Som var noe av det enkleste til en høy pris!

22 de marzo de 2026

Hei, Mette,

Tusen takk for omtalen din!
Det gleder oss å høre at du er fornøyd, selv når det har gått galt 🌺
Jeg ser også at vårt kundeservice-team fikk inn gode bilder og bra underlag direkte, noe vi setter stor pris på, da det blir enkelt å finne en løsning raskt! Tusen takk for hjelpen 😊

Ønsker deg en fin dag,

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Enda ikke fått pakken

Enda ikke fått pakken. Posten har fjernet den fra appen sin. Enda jeg bestilte for 3 uker siden og betalte ekstra for express fra lageret. Dette er for dårlig på varer de sier de har på lager. Kommer ikke til og bestille noe her fra igjen

29 de marzo de 2026

Hei, Øystein!
Så leit å se at noe har gått feil underveis til deg!
Vi ser at pakken din har blitt sendt i retur fra transportøren til oss, av ukjent anledning.
 Vår kundeserviceavdeling har tatt kontakt med deg på email, og kan selvsagt sende ut varene på nytt til deg, siden det har blitt noe feil her etter utsendelsen.
Om man savner varer, anbefaler vi å ta kontakt med vår kundeservice på chat, telefon eller email så hurtig som mulig, så kan vi i de fleste tilfeller løse saken direkte.

Ønsker deg en fin dag!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

treig levering

28 de marzo de 2026

Hei, Victoria,
Takk for tilbakemeldingen din, den setter vi stor pris på.
Om du ikke har fått din levering innen 7 hverdager fra varen ble sendt fra oss (når du mottok leveringsbekreftelsen din), ta kontakt med vår kundeservice, så setter vi igang ett søk etter pakken din via transportøren.
Ønsker deg en fin dag,

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bra og riktig ramme og passepartout som…

Bra og riktig ramme og passepartout som jeg ønsker. Litt dyrt men greit

19 de marzo de 2026

Hei Bodil,
Tusen takk for din tilbakemelding! 😊 Så hyggelig å høre at du er fornøyd med rammen og passepartouten. Vi forstår at pris også spiller en rolle, og setter pris på innspillet ditt.

Vennlig hilsen

bra kvalitet på rammen.

20 de marzo de 2026

Hei Mats,

Tusen takk for din tilbakemelding 😊

Så hyggelig å høre at du er fornøyd med kvaliteten på rammen!

Velkommen tilbake til oss!

Veldig fornøyd !!!

25 de marzo de 2026

Hei Heidi,
Tusen takk for din flotte tilbakemelding! 😊 Så hyggelig å høre at du er veldig fornøyd. Det setter vi stor pris på! 💛

Vennlig hilsen

Valorada con 4 estrellas sobre 5

De varene jeg hadde bestilt ble…

De varene jeg hadde bestilt ble forholdsvis raskt levert

23 de marzo de 2026

Hei Ann Mari,

Fint å høre at varene dine kom frem forholdsvis raskt.

Håper alt stod til forventningene da du fikk pakket opp.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Rammen hadde mørkere parti og feste bak…

Rammen hadde mørkere parti og feste bak løsnet etter kort tid

7 de abril de 2026

Hei Marit,

Takk for at du deler din opplevelse, og vi er leie for at du har hatt problemer med din ramme.

Når det gjelder fargevariasjoner i eik, er dette en naturlig del av treets struktur, og kan derfor forekomme på rammer i ekte tre.

Vi ønsker også å opplyse om at det i dette tilfellet har blitt brukt wire mellom festene. Selv om dette kan virke som en praktisk løsning, anbefales det dessverre ikke. Rammene er designet for å henges direkte i de medfølgende festene, og bruk av wire kan føre til ujevn belastning. Over tid kan dette føre til at festene svekkes eller løsner.

Vi anbefaler derfor alltid å følge de opphengsløsningene som følger med produktet.

Har du spørsmål eller trenger hjelp videre, er du velkommen til å kontakte oss på info@bgafotobutikk.no

Med vennlig hilsen,
BGATeamet

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Han som jobbet i butikken brukte…

Han som jobbet i butikken brukte ekstremt lang tid på å hjelpe den ene kunden når køen begynte å bli lang og flere ventet på at han skulle bli ferdig med første kunde. Og jeg kom kun for å hente en pakke.

16 de marzo de 2026

Hei Teresa,
Takk for at du deler opplevelsen din.
I butikk hjelper vi alle kunder i tur og orden, og noen henvendelser kan dessverre ta litt lengre tid å håndtere. Vi har også noe nytt personale på plass som fortsatt er i opplæring og derfor kan bruke litt ekstra tid.
Vi beklager at du måtte vente når du kun skulle hente en pakke, og forstår godt at det oppleves frustrerende.

Anbefales!

Bestilte to rammer og en spesiallagd passepartout. Litt dyrt, kanskje, men veldig fornøyd med varene! :)

16 de marzo de 2026

Hei Nicolai,

Så hyggelig å lese tilbakemeldingen din. Det er ekstra kjekt å høre at du er fornøyd med både rammene og den spesiallagde passepartouten.

Vi skjønner godt at prisen kan merkes litt, så det betyr mye at du opplever resultatet som verdt det.

Takk for anbefalingen 🙂

Rask levering

Bestilte ramme med glass.Varen var veldig godt pakket,og kom trygt frem.Rask levering

12 de febrero de 2026

Hei Toril,

Så fint å høre at rammen kom trygt frem og at du er fornøyd med både emballeringen og leveringstiden.

Det er godt å vite at alt fungerte som det skulle hele veien.

Fornøyd!

Rask levering. Produkt som forventet.

11 de marzo de 2026

Hei Ann Christin,

Tusen takk for din tilbakemelding 😊

Så hyggelig å høre at du er fornøyd med både levering og produkt!

Velkommen tilbake til oss 🌿

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Speilet var som forventet fint og uten…

Speilet var som forventet fint og uten feil, men jeg synes det er urimelig at jeg skal betale "frakt" når jeg selv henter i butikken. Skjerp dere!

10 de marzo de 2026

Hei,

Takk for tilbakemeldingen din. Så bra å høre at du er fornøyd med speilet.

Vi forstår samtidig godt at det kan oppleves frustrerende med fraktkostnad ved henting i butikk. Frakten dekker blant annet transporten fra vårt lager til butikken, men vi tar med oss tilbakemeldingen din videre.

Er fornøyd

Er fornøyd, men synes at det er dumt at det å krysse av for å hente i butikk ligger så langt nede på siden at jeg i første omgang overså det og styrte litt med å finne ut av det; måtte ta kontakt pr telefon...

11 de marzo de 2026

Hei Tove,

Takk for at du deler opplevelsen din. Så fint å høre at du er fornøyd, men det er leit å høre at det ble vanskelig å finne alternativet for levering i butikk. Dette ligger pr nå som siste alternativ blant våre fraktmetoder i kassen.

Dette er veldig nyttig tilbakemelding for oss, og noe vi tar med oss videre i arbeidet med å gjøre siden enda mer oversiktlig.

Bra sjappa 👍🏻

Kjapp levering, rimelige priser og synes rammene holder god kvalitet.

9 de marzo de 2026

Hei Christian,

Så hyggelig å høre at du er fornøyd med både levering, priser og kvaliteten på rammene.

Setter stor pris på tilbakemeldingen din. 👍🏻

Grei ramme

Kjapt levert, produktet svarte til forventningene, og beskrivelse på nettsiden.

18 de febrero de 2026

Hei Mia,

Tusen takk for din tilbakemelding 😊

Så hyggelig å høre at du er fornøyd med både leveringstiden og at produktet svarte til forventningene og beskrivelsen på nettsiden.

Velkommen tilbake til oss!

Ønsker deg en fin da

Hurtig svar

Hurtig svar, god innpakning av rammene og bra rammer i en størrelse vi ikke lett får tak i.

5 de marzo de 2026

Hei, Anne,
Så herlig at vi kunne hjelpe deg med en uvanlig rammestørrelse, og godt å høre at du fikk hjelp raskt, og at pakken var pakket omhyggelig.
Ønsker deg en fin dag!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alltid super service hos BGA og vil…

Alltid super service hos BGA og vil handle det igjen neste gang også!

27 de febrero de 2026

Hei Knut Birger,

For en hyggelig tilbakemelding å få, den setter vi stor pris på.
 Det betyr mye for oss å høre at du opplever servicen vår som så god, selv om du mottog et skadet produkt denne gangen.

Tusen takk for at du deler! 😊🌺

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God bestillingsprosess og informasjon…

God bestillingsprosess og informasjon underveis. Godt fornøyd med varen.

20 de marzo de 2026

Hei Erik,

Det er veldig hyggelig å høre😊

Så bra at du også er fornøyd med varen du mottok. Takk for at du delte opplevelsen din med oss.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.