BGAFOTOBUTIKK.NO Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,3

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg var veldig spent på hvordan rammen jeg bestilte ville bli til bilde jeg hadde. Jeg ble såååå fornøyd!!!! Det ble langt ansikt på meg da jeg skulle legge bilde i rammen...jeg hadde naturligvis må... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg begynte med å kjøpe 1 lang bildebelysning til oljemaleri og etter en ukes bruk var jeg så fornøyd at jeg bestilte enda en, denne gang kortere da maleriet var mindre. Denne belysning ble vel så bra... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

God kvalitet på varene, men treg ordrebehandling Varene holdt god kvalitet og svarte til forventningene. Ordrebehandlingen var derimot treg. Nettbutikken tilbyr ekspresshåndtering mot et tillegg på... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God nettside med alle nødvendige opplysninger. Godt utvalg av skyggerammer (str., trevirke osv). Gode priser. Rask levering, rammene var usedvanlig godt pakket og inneholdt alt man trengte for lett mo... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de comercio electrónico

Escrito por la empresa

Norge største sortiment av rammer, album og posters (20 000+ produkter) - Alltid rask levering - Gode priser - Personlig kundeservice

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

393 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er andre eller tredje gang jeg…Alle format til ethvert prosjekt

Det er andre eller tredje gang jeg bestiller rammer fra BGA, og de har et utrolig utvalg, til en rimelig pris, og alle størrelser. Jeg kan ikke anbefale dem nok!

17 de mayo de 2026

Hei Ibs,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen.

Vi er virkelig glade for å høre at du er fornøyd med vårt brede utvalg av rammer, tilgjengelige størrelser og rimelige priser. Det betyr mye for oss at du har valgt å bestille fra BGA igjen, og vi setter stor pris på anbefalingen din.

Hos BGA er vi fortsatt opptatt av å tilby produkter og service av høy kvalitet til hver kunde. De vennlige ordene dine settes stor pris på og motiverer oss til å fortsette å forbedre oss.

Dersom du har flere spørsmål eller trenger hjelp i fremtiden, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss. Vi hjelper deg alltid gjerne.

Vi ønsker deg en riktig fin dag!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestilte ramme 70•90 cm,

Bestilte ramme 70•90 cm,
Den var ustabil, og bildet/glasset ramlet ut av spor, når jeg prøvde å henge det opp. Klaget på dette og sendte inn video snutt av problemet. Fikk til svar at det var jeg som hadde behandlet rammen feil og ødelagt den selv så klagen ble avslått. Bestiller ikke herfra igjen og råder ikke andre til å gjøre det heller!

11 de junio de 2026
Opinión espontánea

Hei Sonja,

Takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Det er leit å høre at du sitter igjen med et så negativt inntrykk av både produktet og behandlingen av saken din.
Da vi behandlet reklamasjonen mottok vi en video som viste at rammelisten ble dratt ut av posisjon med kraft. Basert på dokumentasjonen vi fikk tilsendt, var vår vurdering at belastningen rammen ble utsatt for var tilstrekkelig til å forårsake deformasjonen og problemene som ble vist. Derfor var det dessverre ikke mulig for oss å fastslå at feilen skyldtes en opprinnelig produktfeil.

Vi har forståelse for at du opplevde situasjonen annerledes, men når vi behandler reklamasjoner er vi nødt til å basere vurderingen på dokumentasjonen som foreligger. I denne saken førte det til at reklamasjonen ikke kunne godkjennes.

Vi forstår at du er skuffet over utfallet, og beklager at vi ikke kunne gi deg den løsningen du ønsket.

Vi ønsker deg likevel alt godt videre.

Vennlig hilsen

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er fornøyd med både produktet og…

Jeg er fornøyd med både produktet og leveringen👍

2 de junio de 2026

Hei, Anne Margrethe,
Takk for hyggelig tilbakemelding!
Så herlig å høre at du ble fornøyd med både levering og produkt 😊🌺
Jeg ser du har bestilt en ramme på mål, så jeg hilser takk for tilbakemeldingen fra vårt rammeverksted!

Ønsker deg en fin dag!

Enkel, raskt og effektivt

Kjapp levering, og svar på mail. Feil ble rettet opp like raskt.

20 de mayo de 2026

Hei Atousa,

Tusen takk for din hyggelige anmeldelse!

Vi er veldig glade for å høre at du var fornøyd med både leveringstiden og vår kundeservice. Å gi raske svar og løse problemer effektivt er veldig viktig for oss, så det er fantastisk å vite at din opplevelse reflekterte dette.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din tilbakemelding, og håper å få betjene deg igjen i fremtiden.

Ha en flott dag!

Godt utvalg

Varene som ble bestilt kom meget raskt frem.

18 de mayo de 2026

Hei, Inge Johnny!
Tusen takk for omtalen din, vi setter stor pris på alle 5 stjerner! 🤩
Ønsker deg varmt velkommen tilbake ved neste innkjøp.

Rask levering

Rask levering. Godt pakket. Fine produkter. God kvalitet.

11 de mayo de 2026

Hei Bente,

Tusen takk for den positive anmeldelsen din!

Vi er veldig glade for å høre at du er fornøyd med den raske leveringen, den gode emballeringen og kvaliteten på produktene våre. Det er viktig for oss å gi kundene våre en god handleopplevelse fra start til slutt, så tilbakemeldingen din betyr mye for oss.

Takk for at du valgte oss, og vi håper å kunne hjelpe deg igjen snart.

Hei Helge,

Bare hyggelig, og tusen takk for din hyggelige Trustpilot-anmeldelse.

Vi er veldig glade for å høre at du var fornøyd med vår raske service, og at alt gikk bra med opplevelsen din. Din positive tilbakemelding betyr mye for teamet vårt og motiverer oss til å fortsette å tilby best mulig service til våre kunder.

Vi setter stor pris på støtten din og ser frem til å kunne hjelpe deg igjen i fremtiden.

Totally happy

Raskt, og super innpakning for transport.

5 de mayo de 2026

Hei Erling,

Tusen takk for din fantastiske 5-stjerners anmeldelse!

Vi er veldig glade for å høre at du var fornøyd med både den raske leveringen og produktet. Din hyggelige tilbakemelding betyr utrolig mye for oss og motiverer teamet vårt til å fortsette å levere best mulig service.

Vi håper å kunne ønske deg velkommen tilbake igjen snart!

Ha en flott dag!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rask levering og fint produkt!

Rask levering og fint produkt!

10 de mayo de 2026

Hei Darya,

Tusen takk for din flotte 5-stjerners anmeldelse!

Vi er veldig glade for å høre at du er fornøyd med både den raske leveringen og produktet. Din hyggelige tilbakemelding betyr mye for oss og motiverer teamet vårt til å fortsette å levere best mulig service.

Vi håper å kunne ønske deg velkommen tilbake snart igjen!

Ha en riktig fin dag!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Enkelt å bestille

Enkelt å bestille, rask levering. Varen stemte med beskrivelsen

6 de mayo de 2026

Hei Eleonora,

Takk for at du tok deg tid til å dele tilbakemeldingen din med oss.

Vi er glade for å høre at det var enkelt å bestille, at leveringen var rask, og at varen samsvarte med beskrivelsen.

Tilbakemeldingen din betyr mye for oss, og vi håper å kunne hjelpe deg igjen i fremtiden.

Vi ønsker deg en flott dag!

Veldig bra

Veldig bra, og hyggelig opplevelse med kundeservice som responderer og kommer med rask løsning

2 de mayo de 2026

Hei, Sandra!
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, det var en veldig hyggelig start på uken.
Vi ønsker deg varmt velkommen tilbake ved neste innkjøp! 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Godt produkt til god pris !

30 de abril de 2026

Hej Rolf,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os på Trustpilot.

Vi sætter stor pris på din feedback, da den hjælper os med at forstå, hvordan vi klarer os, og hvordan vi fortsat kan forbedre vores produkter og tjenester. Din tilbagemelding er meget værdifuld for os.

Hvis der er mere, du gerne vil dele, eller hvis du har brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen i fremtiden.

Vi ønsker dig en rigtig god dag!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Skikkelige rammer til gode priser

Skikkelige rammer til gode priser! Levert uten problem. Liker at glasset er beskyttet av tynn folie på begge sider 😄

23 de abril de 2026

Hei Elin,

Tusen takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss på Trustpilot.

Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din, da den hjelper oss med å forstå hvordan vi gjør det, og hvordan vi kan fortsette å forbedre våre produkter og tjenester. Din mening er svært verdifull for oss.

Hvis det er noe mer du ønsker å dele med oss, eller dersom du trenger hjelp med noe, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss.

Vi ser frem til å kunne hjelpe deg igjen i fremtiden.

Vi ønsker deg en riktig fin dag!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Man får ikke kjøpt uten Klarna

Avhengig av av Klarna for å få kjøpt. Bruker man ikke Klarna, da blir det problemer

15 de abril de 2026

Hei, Signe!
Takk for din omtale,
Klarna håndterer de fleste av våre transaksjoner, der du kan velge betale med Vipps, direktebetaling med kort, eller Klarna-faktura,  men man kan også velge følgende betalingsmåter i kassen:

Visa/Mastercard
Billie (bedriftsfaktura)
Forskuddsfaktura

Ønsker deg en fin dag!

Godt tilfreds

De bestilte varene kom godt innpakket og uskadd etter rimelig leveringstid.

Utseende og kvalitet som forventet.

17 de abril de 2026

Hallo,
Du er hjertelig velkommen, og takk for din vennlige melding 😊
Vi er veldig glade for at vi kunne hjelpe deg, og at alt gikk bra. Det betyr mye for oss å vite at du er fornøyd.
Vi setter virkelig pris på din støtte og ser frem til å hjelpe deg igjen i fremtiden.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Brukte veldig lang tid på å sende ut…

Brukte veldig lang tid på å sende ut varen.

5 de abril de 2026

Hei, Jørgen,
Takk for din omtale, men leit at du ikke ble fornøyd med leveringstiden.
Jeg ser at du i din ordre valgte økonomifrakt, som har en total leveringstid på ca 3-6 arbeidsdager, der pakken ble sendt fra oss 4 arbeidsdager etter bestilling. Jeg ser dog at pakken din har fått en forsinkelse heftet ved seg etter pakken ble overlevert til Bring, det beklager jeg virkelig.
Ta gjerne kontakt med kundeservice, om det er noe vi kan hjelpe med!

Veldig bra!

Kort leveringstid (Oslo), og veldig bra produkter til en vennlig pris 🤩

28 de marzo de 2026

Hei, Heidi,
Tusen takk for omtalen din! Utrolig herlig å høre at du ble fornøyd både med leveringstid, produkter og pris ❤️

Alltid fornøyd.

Bra priser, varene kommer raskt, og er pakket godt. Bestilte stort dyrt glass til ramme, bla, kom helt og fint. Alltid fornøyd.

12 de febrero de 2026

Hei, Lene,
Så utrolig fin omtale, den varmet godt på en fredags ettermiddag! 😊🌺
Ønsker deg og dine en fortreffelig helg.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Knust glass, skadet ramme, dårlig service

Jeg kjøpte en treramme og et tilhørende glass. Glasset ble ikke forsvarlig pakket, og var derfor knust ved ankomst. I tillegg hadde glasskårene skadet rammen. Jeg er også misfornøyd med hvordan de håndterte min reklamasjon. Jeg fraråder alle å bestille noe med glass i fra BGA Fotobutikk. De krenker også ditt personvern.

28 de marzo de 2026
Opinión espontánea

Hei,
Takk for din tilbakemelding.
Vi beklager at rammen og glasset ble skadet under transport, det er selvfølgelig ikke slik det skal være.
Vi mottok din henvendelse sent på kvelden 14. april og svarte deg allerede dagen etter. I vårt første svar informerte vi om at vi selvfølgelig sender ut en ny ramme til deg uten ekstra kostnad, noe vi har gjort. Vi ba også om bilder av emballasjen, dersom det var mulig, slik at vi kunne undersøke hva som kan ha gått galt under transporten og forbedre dette videre.
Angående personvern, har vi ikke brutt dette ved å bruke ditt fornavn i et tidligere svar.
Vi ønsker alltid å finne en god løsning så raskt som mulig når noe går galt, og hjelper deg gjerne videre dersom det fortsatt er noe uavklart i saken.

Ønsker deg en god dag.

BGA-teamet

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bra produkt

Bra produkt, hurtig levert.

25 de marzo de 2026

Hei, Gunnar,
Så hyggelig at du ble fornøyd med både produkter og leveringstid 😊🌺^
Vi lover å jobbe hardt for å få den siste stjerna neste gang!

Ønsker deg en fin dag videre!

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.