BGAFOTOBUTIKK.NO Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,3

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg var veldig spent på hvordan rammen jeg bestilte ville bli til bilde jeg hadde. Jeg ble såååå fornøyd!!!! Det ble langt ansikt på meg da jeg skulle legge bilde i rammen...jeg hadde naturligvis må... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg begynte med å kjøpe 1 lang bildebelysning til oljemaleri og etter en ukes bruk var jeg så fornøyd at jeg bestilte enda en, denne gang kortere da maleriet var mindre. Denne belysning ble vel så bra... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

God kvalitet på varene, men treg ordrebehandling Varene holdt god kvalitet og svarte til forventningene. Ordrebehandlingen var derimot treg. Nettbutikken tilbyr ekspresshåndtering mot et tillegg på... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de comercio electrónico

Escrito por la empresa

Norge største sortiment av rammer, album og posters (20 000+ produkter) - Alltid rask levering - Gode priser - Personlig kundeservice

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

393 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ganske treg leveranse og når rammen…

Ganske treg leveranse og når rammen først kom var det i dårligere kvalitet enn forventet.

10 de febrero de 2026

Hei Tom,

Takk for at du deler opplevelsen din!

Vi ser at du bestilte varer på egne mål, og at ordren din ble levert innen 7 arbeidsdager. For håndlagde produkter kan det dessverre være vanskelig å få kortere leveringstid, men vi har full forståelse for at det kan oppleves frustrerende når man venter på noe man gleder seg til.

Hvis du ikke er fornøyd med rammen din, har du selvfølgelig både angrerett og åpent kjøp i opptil 90 dager etter kjøpet. Dersom du mistenker at det er en feil med rammen, anbefaler vi at du reklamerer via chat eller sender en epost til info@bgafotobutikk.no ,så hjelper vi deg videre.

Med vennlig hilsen
BGA-teamet

Veldig rask levering

Veldig rask levering. Fornøyd med kjøpet. Har kjøpt flere rammer hos BGA, og har de som min favoritt.

16 de marzo de 2026

Hei, Monica,
Så utrolig hyggelig å høre!
Vi håper vi blir ditt førstevalg i flere framtidige rammebestillinger 😊❤️
Ønsker deg en fin dag,
Med vennlig hilsen
BGA-teamet

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nydelig ramme, veldig fornøyd!

Det ble langt ansikt på meg da jeg skulle legge bilde i rammen...jeg hadde naturligvis målt rammen litt for lite til bilde!! Sånn går det når en holder på selv uten å få garanti fra mannen om at jeg hadde målt rett!!
Jeg sender nye mål til ny ramme i morgen! Veldig fornøyd med dere:-)

2 de marzo de 2026

Hei,

Tusen takk for din hyggelige anmeldelse! Vi er veldig glade for å høre at du ble så fornøyd med rammen din.

Det er lett å gjøre en liten målefeil når man gjør alt selv, så det skjer fra tid til annen. Vi setter stor pris på at du deler opplevelsen din, og vi ser frem til å motta de nye målene dine når du er klar til å bestille en ny ramme.

Takk igjen for de fine ordene!

Fin ramme, god bildekvalitet

Fin ramme, god bildekvalitet, rask levering

30 de enero de 2026

Hei,

Tusen takk for din anmeldelse! Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse. Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd.

Vi håper å få muligheten til å hjelpe deg igjen i fremtiden.

Nydelige produkter

Nydelige produkter. Jeg fikk en ramme med en liten defekt på. De ryddet fort opp i det og sendte meg en ny ramme.

12 de febrero de 2026

Hei,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Det er også godt å høre at vi raskt kunne hjelpe deg da du mottok en ramme med en liten defekt. Vi ønsker alltid å sørge for at kundene våre får produkter de er fornøyde med.

Takk igjen for tilliten, og hjertelig velkommen tilbake!

Speil

Rask levering

5 de marzo de 2026

Hei, Pia ,
Takk for din omtale, så herlig å høre at det gikk raskt!
Vi håper at du også var like fornøyd med det som ble levert.
Ønsker deg en fin fredag!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

+ Enkelt å finne det man trenger😊 Likte…

+ Enkelt å finne det man trenger😊 Likte at man kunne velge glass eller akryl👍💯
- Det tok lang tid før det ble sendt🫤

7 de marzo de 2026

Hei,
Tusen takk for tilbakemeldingen din på Trustpilot.
Vi er glade for å høre at du syntes det var enkelt å navigere på nettsiden vår, og at du likte muligheten til å velge mellom glass og akryl. Samtidig beklager vi at det tok lengre tid enn forventet før bestillingen ble sendt.
Tilbakemeldingen din er veldig verdifull for oss, og vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.
Tusen takk og ha en fin dag! 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

BGAfotobutikk - kvalitet på alle plan!

God nettside med alle nødvendige opplysninger. Godt utvalg av skyggerammer (str., trevirke osv). Gode priser. Rask levering, rammene var usedvanlig godt pakket og inneholdt alt man trengte for lett montering. 😄😄😄Utrolig bra!

Respuesta de BGAFOTOBUTIKK.NO

Takk for at du delte tilbakemeldingen din på Trustpilot. Vi setter stor pris på innspillet ditt.

Vi ber deg vennligst om å kontakte oss på info@bgafotobutikk.no slik at vi kan hjelpe deg videre og finne en løsning på saken din. Vi håper å kunne forbedre opplevelsen din, og vi ville satt stor pris på om du vil vurdere å oppdatere anmeldelsen din når saken er løst.

Takk, og ha en fin dag!

Tipp topp

Tipp topp, alt i orden :)

Respuesta de BGAFOTOBUTIKK.NO

Vi ber deg vennligst om å kontakte oss på info@bgafotobutikk.no slik at vi kan hjelpe deg videre og finne en løsning på saken din. Vi håper å kunne forbedre opplevelsen din, og vi ville satt stor pris på om du vil vurdere å oppdatere anmeldelsen din når saken er løst.

Takk, og ha en fin dag!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

I desember 2025 kjøpte jeg rammer til…

I desember 2025 kjøpte jeg rammer til malerier samt 6 spesialtilpassede passepartout fra dere.

På grunn av manglende varer måtte jeg kontakte dere flere ganger og purre på ettersendelse av de manglende passepartoutene.

Etter nyttår mottok jeg den forsinkede pakken, som skulle inneholde 6 passepartout. Jeg var svært glad da jeg endelig kunne gjøre bildene klare for salg. Dessverre viste det seg etter åpning av pakken at den kun inneholdt 2 passepartout, og ikke 6 som jeg har betalt for.

Jeg må ærlig si at jeg er både skuffet og sliten av denne situasjonen. Jeg forventet en profesjonell og ryddig behandling, men den gjentatte mangelen på leveranse har svekket min tillit til deres firma.

Jeg ber om en snarlig avklaring og informasjon om hvordan dere vil løse denne saken.

Mvh Sylwia Komajda Sikora

1 de febrero de 2026

Hei, Sky,
Vi ser at alle varer skulle ha vært med i din opprinnelige ordre, fordelt på 2 pakker. Dessverre har det ikke vært mulig å sende passepartoutene i en egen forsendelse slik du hadde ønsket deg, men 2 og 2 rammer og passepartouts har blitt fordelt i 2 pakker.
Jeg ser at du har skrevet til oss og informert om at ingen passepartouts var med i pakken, men vi ser på bildene at rammene fortsatt er plastet sammen. Passepartouts legges normalt mellom rammer for å unngå skader.
Vi har likevel opprettet en erstatningsordre til deg, men pga en tastefeil ble det sendt ut 2 pasepartouts (i ulike størrelser) istedenfor 5x av den ene størrelsen.
Det er vi lei for.
Vi har kontaktet deg på email, og venter på svar.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Enkelt å bestille på nettsiden og raskt…

Enkelt å bestille på nettsiden og raskt levert.

15 de enero de 2026

Hei,

Tusen takk for din fine anmeldelse! Vi er glade for å høre at du opplevde det som enkelt å bestille på nettsiden vår, og at leveringen var rask.

Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din og håper å få hjelpe deg igjen ved en fremtidig bestilling.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fine rammer av god kvalitet

Fine rammer av god kvalitet. Godt innpakka.

Hei,

Tusen takk for din fine anmeldelse! Vi er veldig glade for å høre at du er fornøyd med rammene og at de kom godt innpakket frem til deg. Det betyr mye for oss.

Vi ser frem til å hjelpe deg igjen ved en fremtidig bestilling.

Hei Anne Mari,

Tusen takk for den flotte 5-stjerners tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med produktet og at du vil anbefale det videre. Slike tilbakemeldinger betyr mye for oss.

Takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din. Vi håper å se deg igjen hos BGA!

Rammen passet perfekt.

Hei Bjørn,

Tusen takk for 5-stjerners vurderingen.

Så hyggelig å høre at rammen passet perfekt! Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Håper du får mye glede av rammen, og vi hjelper deg gjerne igjen hos BGA en annen gang.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Veldig fornøyd med rammen jeg valgte…

Veldig fornøyd med rammen jeg valgte til kunstbilde mitt.LOVEIT❤️.. Jeg måtte bestille egen mål til blide.
Rask levering ...

23 de enero de 2026

Hei Line,

Tusen takk for den flotte 5-stjerners tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du er så fornøyd med rammen til kunstbildet ditt – og ekstra kjekt at rammen på spesialmål passet bra. Vi setter også stor pris på at du nevner den raske leveringen.

Takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din. Vi håper du får masse glede av bildet ditt, og vi hjelper deg gjerne igjen hos BGA i fremtiden!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Leveringen gikk fort

Leveringen gikk fort, produktene var i bra emballasje. Eneste var at kvliteten til „glasset“ på den ene rammen var ganske dårlig, billig plast som har bølgete striper når lyset treffer. Er jo også en lav pris da.

24 de enero de 2026

Hei,
Tusen takk for at du tok deg tid til å dele tilbakemeldingen din med oss på Trustpilot. Vi er glade for å høre at du var fornøyd med leveringstiden og at produktene kom godt emballert.
Vi setter også pris på kommentarene dine om glasset i rammen. Mange av rammene våre er utstyrt med lett akrylglass (pleksiglass) i stedet for tradisjonelt glass for å gjøre frakten tryggere og redusere risikoen for skader under transport. Samtidig forstår vi at utseendet ikke alltid møter forventningene, og vi setter stor pris på tilbakemeldingen din.
Takk igjen for anmeldelsen din. Tilbakemeldingen din hjelper oss med å fortsette å forbedre produktene og tjenesten vår.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Veldig fornøyd med bestillingen herfra

Veldig fornøyd med bestillingen herfra. Rask levering og enkelt og legge inn spesialmål. Rammer ser bra ut. Ble levert stående på pall med solid stabilisering og innpakning.

26 de febrero de 2026

Hei David,

Tusen takk for den flotte 5-stjerners tilbakemeldingen

Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med både bestillingen, leveringstiden og at det var enkelt å legge inn spesialmål. Vi er også glade for at rammene kom trygt frem og at emballasjen og pallleveringen fungerte godt.

Takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din  det setter vi stor pris på!

Knallfine produkt

Knallfine produkt! Kjapp levering. Bestilt flere gang,aldri blitt skuffet.

Hei Marit,

Tusen takk for den flotte 5-stjerners tilbakemeldingen ⭐

Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med produktene og den raske leveringen. Ekstra hyggelig er det også å vite at du har bestilt fra oss flere ganger og fortsatt er fornøyd – det setter vi virkelig stor pris på.

Takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din. Vi håper å kunne hjelpe deg igjen hos BGA snart!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Elendig produkt

Rammen til puslespill var for tynn til å få plass til selve puslespillet. Vi måtte fjerne plexiglasset og kjøpe puslespill - lim for å få det hele til å henge sammen. Prisene deres er skyhøye for det som leveres. Kjøper nok aldri noe fra dere igjen.

2 de enero de 2026

Hei,
Takk for din omtale, men så leit å høre at puslespillrammen ikke passet til ditt puslespill. Denne rammen passer best til puslespill som er ca 3-4 mm tykt, og man pusler direkte på bakplaten. Er puslespillet stort, kan det likevel lønne seg å lime dette, slik at brikkene ikke faller fra hverandre når rammen henger på veggen.
Om man ikke er fornøyd med en vare fra oss, har man selvsagt både angrerett og åpent kjøp. 😊

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.