BGAFOTOBUTIKK.NO Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,3

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg var veldig spent på hvordan rammen jeg bestilte ville bli til bilde jeg hadde. Jeg ble såååå fornøyd!!!! Det ble langt ansikt på meg da jeg skulle legge bilde i rammen...jeg hadde naturligvis må... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg begynte med å kjøpe 1 lang bildebelysning til oljemaleri og etter en ukes bruk var jeg så fornøyd at jeg bestilte enda en, denne gang kortere da maleriet var mindre. Denne belysning ble vel så bra... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

God kvalitet på varene, men treg ordrebehandling Varene holdt god kvalitet og svarte til forventningene. Ordrebehandlingen var derimot treg. Nettbutikken tilbyr ekspresshåndtering mot et tillegg på... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God nettside med alle nødvendige opplysninger. Godt utvalg av skyggerammer (str., trevirke osv). Gode priser. Rask levering, rammene var usedvanlig godt pakket og inneholdt alt man trengte for lett mo... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de comercio electrónico

Escrito por la empresa

Norge største sortiment av rammer, album og posters (20 000+ produkter) - Alltid rask levering - Gode priser - Personlig kundeservice

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

393 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Raskt levert.

Perfekte rammer til mitt bruk.Butikk med veldig bra utvalg.👍👍

Hei,

Tusen takk for den hyggelige anmeldelsen! Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Det er veldig fint å høre at du er fornøyd med både utvalget og rammene. Vi håper å få gleden av å hjelpe deg igjen ved en fremtidig bestilling.

Ha en fin dag!

Veldig bra

Veldig bra, bedre enn forventet og kom ganske fort etter bestilling.

Hei,

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en anmeldelse! Det setter vi stor pris på.

Vi er veldig glade for at du valgte å handle hos oss, og vi håper å få gleden av å hjelpe deg igjen ved en fremtidig bestilling.

Ha en fin dag!

Great value for money

Both the off the shelf frames and passepartout, and the custom frames I have ordered have been of great quality for the price. Would recommend.

15 de enero de 2026

Hello,

Thank you so much for the lovely review! We're really happy to hear that both the ready-made frames and passepartouts, as well as the custom frames, met your expectations and offered good value for the price.

It means a lot to us that you’d recommend us. We truly appreciate you taking the time to share your experience, and we hope to see you back again when you’re ready for your next frames.

Have a great day!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

ble levert raskt og godt inpakket

ble levert raskt og godt inpakket, fornøyd!

28 de febrero de 2026

Hei,
Takk for tilbakemeldingen din på Trustpilot.
Vi er veldig glade for å høre at bestillingen din ble levert raskt og godt pakket. Det er flott å vite at du er fornøyd med opplevelsen din.
Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele tilbakemeldingen din med oss.
Takk og ha en fin dag! 😊

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Veldig fluffy og dårlig

Veldig fluffy og dårlig. Jeg anbefaler det ikke ved lansering.

2 de febrero de 2026

Hei,
Tusen takk for din omtale, men leit at du ikke ble fornøyd med ditt fotoalbum!
Fotoalbum er normalt ikke "fluffy", så om du mistenker det er en feil med varen din, kan du kontakte oss på info@bgafotobutikk.no
Om det bare ble feil vare til ditt bruk, har du angrerett og åpent kjøp på varen.

Ønsker deg en fin dag!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kjøpt belysning og lyspære

Kjøpt belysning og lyspære, pæra til 199 kr virker ikke. Ringt butikk om dette, ble møtt av engelsktalende dame, skulle få kollega til å ringe tilbake. Visste av annen lest kundefornøydhet at det ikke kom til å skje, og det skjedde heller ikke. Kommer aldri til å handle her igjen.

2 de febrero de 2026

Hei Asveig,

Takk for at du deler opplevelsen din, og vi beklager virkelig for både produktet og oppfølgingen du har fått. Dette er ikke slik vi ønsker at det skal være.

Vi er en relativt liten kundeservicegjeng, og det hender derfor at vår norsktalende agent ikke er tilgjengelig. Da vil du kunne få hjelp fra en kollega som snakker svensk eller engelsk.

Vi ser også at det ble forsøkt å ringe deg tilbake, men at vi dessverre ikke fikk svar. Kanskje har du blokkert for ukjente, innkommende nummer? Du er selvsagt veldig velkommen til å kontakte oss igjen på telefon i våre åpningstider (hverdager 09–15, lunsjstengt 12–13) 🌺

Har du en reklamasjon, anbefaler vi at du tar kontakt via chat eller e-post til info@bgafotobutikk.no
På email og chat vil du alltid få svar på norsk, og vi hjelper deg gjerne videre med saken din.

Vi håper du vil gi oss en ny mulighet til å rette opp dette.

Med vennlig hilsen
BGA-teamet

Grei pris på rammer men dyr frakt

Grei pris på rammer men dyr frakt

21 de enero de 2026

Hei,

Tusen takk for at du tok deg tid til å dele tilbakemeldingen din.

Vi er glade for å høre at du er fornøyd med prisene på rammene våre. Samtidig forstår vi at fraktkostnaden kan oppleves som høy. Fraktprisen avhenger blant annet av størrelse, vekt og håndtering av produktene, spesielt siden mange av varene våre krever ekstra beskyttelse under transport.

Tilbakemeldinger som din er veldig viktige for oss, og vi jobber kontinuerlig med å finne gode løsninger for både levering og kostnader. Din vurdering hjelper oss med å forbedre tjenestene våre fremover.

Takk igjen for at du handlet hos oss og for at du delte opplevelsen din.

Ha en riktig fin dag!

Hei, Karen,
Tusen takk for din omtale, og så herlig å høre at du er fornøyd med både pris og kvalitet 😊❤️
Ønsker deg en fin dag,
Med vennlig hilsen
BGA-Teamet

Bra vare til bra pris

Bra vare til bra pris. (Salgsvare) Meget fornøyd.

Respuesta de BGAFOTOBUTIKK.NO

Takk for at du delte tilbakemeldingen din på Trustpilot. Vi setter stor pris på innspillet ditt.

Vi ber deg vennligst om å kontakte oss på info@bgafotobutikk.no, slik at vi kan hjelpe deg videre og finne en løsning på saken din. Vi håper å kunne forbedre opplevelsen din, og vi ville satt stor pris på om du vil vurdere å oppdatere anmeldelsen din når saken er løst.

Takk, og ha en fin dag!

☆ Takker for rammene..!!

☆ Takker for rammene. Jeg pusler bilder av pusslespill. Bildene blir flotte med rammene i fra dere. Fargene på rammen teller mye. Fremhever bildene mye..!!

Respuesta de BGAFOTOBUTIKK.NO

Hei Atle! Så hyggelig å høre at rammene våre får puslespillene dine til å se flotte ut. Vi er helt enige i at de riktige fargene på rammen virkelig kan fremheve motivet! Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen.

Kjapp levering

Bra kvalitet. Bestilte mandag kveld og varen kom torsdag morning.

26 de febrero de 2026

Respuesta de BGAFOTOBUTIKK.NO

Hei Karoline! Så flott å høre at du er fornøyd med kvaliteten og at leveringen gikk så kjapt. Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!

Helt supert

Helt supert! Jeg trengte egendefinerte dimensjoner på rammen min, men med hjelp fra størrelsesguiden endte jeg opp med en som passet perfekt. 👍

25 de febrero de 2026

Respuesta de BGAFOTOBUTIKK.NO

Hei Lasse! Så flott å høre at størrelsesguiden vår var til hjelp og at rammen passet perfekt til dine mål. Det er akkurat det vi håper på! Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen.

God service

Raske tilbakemeldinger på forespørsler og reklamasjon
Ordner opp fort og sender nye produkter.

5 de febrero de 2026

Respuesta de BGAFOTOBUTIKK.NO

Hei Anne! Så godt å høre at du opplevde god service og at vi fikk ordnet opp raskt med nye produkter. Vi setter stor pris på tålmodigheten din og den hyggelige tilbakemeldingen!

God kvalitet på bildene

God kvalitet på bildene. Rask levering.

9 de febrero de 2026

Respuesta de BGAFOTOBUTIKK.NO

Hei Silje! Så hyggelig å høre at du er fornøyd med kvaliteten på bildene og den raske leveringen. Tusen takk for den fine tilbakemeldingen!

Kvalitet

Kvalitet. Flotte gullbelagte rammer som passet perfekt til mine bilder.
Kommer garantert til å bestille fler.
Rask livering, godt pakket inn.
Veldig fornøyd😊

26 de febrero de 2026

Respuesta de BGAFOTOBUTIKK.NO

Hei Eva Linn! Så utrolig hyggelig å høre at de gullbelagte rammene passet perfekt til bildene dine. Vi setter stor pris på de fine ordene om både kvalitet, pakking og levering. Velkommen tilbake neste gang du trenger flere rammer! 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kjapp levering. Knall emballasje.

Kjapp levering.
Meget god emballering.
Pent produkt til god pris.

18 de febrero de 2026

Respuesta de BGAFOTOBUTIKK.NO

Hei Sandra! Så godt å høre at du er fornøyd med både produktet, prisen og innpakningen. Vi legger mye omtanke i å sende varene trygt av gårde, så det er hyggelig at det legges merke til. Tusen takk for den fine tilbakemeldingen!

Raskt levert, høy kvalitet

Raskt levert, med høy kvalitet. Vil bruke igjen.

2 de marzo de 2026

Respuesta de BGAFOTOBUTIKK.NO

Hei Dag! Så hyggelig å høre at du er fornøyd med kvaliteten og den raske leveringen. Vi setter stor pris på at du vil handle hos oss igjen – tusen takk for det fine omdømmet!

Rask levering

Bra produkter, rask levering. Strålende fornøyd.

Respuesta de BGAFOTOBUTIKK.NO

Hei Gunhild! Så hyggelig å høre at du er strålende fornøyd med både produktene og den raske leveringen. Tusen takk for den fine tilbakemeldingen!

Middels fornøyd

De sender ikke så raskt som det ser ut til. Man får riktignok et varsel i Posten-appen dagen etter man har bestilt om at det er pakke på vei, men den pakken bruker de en uke på å få levert til Posten. Skjedde meg to ganger på rad. Det stod riktignok melding om at de hadde mye å gjøre, men i januar så virker det litt rart. Hadde forstått det om det var i desember.

Måtte også melde skade på en av varene jeg mottok, og da ble det ny venting på svar. De sier at de skal svare innen 24-48 timer i ukedagene, men jeg måtte etterlyse svar etter en uke, og selv da brukte de enda et par dager på å svare. Når de først svarte så løste de saken raskt, men å vente 1,5 uke på svar er ikke godt nok når de selv lover noe annet. Kommer neppe til å bruke denne nettbutikken igjen med det første.

30 de enero de 2026

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.