Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super hurtig og professionel flytning til den rigtige pris. Først et besøg med aftaler om omfang og pris mv. På den aftalte dag kom et par friske gutter og flyttede alt vores indbo på 4 timer (d... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Uden kendskab til firmaet, entrerede jeg med BG Flyt, Silkeborg - og jeg vandt i lotteriet❗️ Dagen blev en utrolig positiv oplevelse. Flinke, glade, hjælpsomme og kompetente flyttefolk, som fjernede a... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Efter mere end 45 år i samme bolig valgte vi at flytte. Vi kontaktede BG Flyt og fik et fast tilbud - var der et par ekstra ting var det OK. Et team på tre arbejdede effektivt og professionelt med v... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super hurtig og professionel flytning…

Super hurtig og professionel flytning til den rigtige pris.
Først et besøg med aftaler om omfang og pris mv.
På den aftalte dag kom et par friske gutter og flyttede alt vores indbo på 4 timer (det var i samme kommune).
Det hele foregik i hurtigt, professionelt og med stor opmærksomhed på, at der ikke skete skader på møbler mv.
Det kunne ikke gøres bedre - kan varmt anbefales!

9 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super effektive og dygtige folk

Super effektive og dygtige folk - På trods af at huset, vi flyttede til, har et hav af trapper og snævre opgange, så lykkedes det dem rigtig flot at transportere tunge møbler op uden at ridse hverken vægge eller møbler. Vil klart anbefale dem :)

31 de marzo de 2026

Super service

Super service. Alle aftaler overholdt. Virkelig flinke og kompetente flyttefolk. De bedste anbefalinger herfra.

20 de marzo de 2026

Super service!

Har benyttet mig af BG Flyt 3 gange indenfor det seneste år incl. 9 mdr.s opmagasinering af mine ejendele på deres lager.
Altid venlige og imødekommende. Overholder aftaler.
De får 5 stjerner fra mig.

30 de diciembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Simpelthen fantastisk service fra…

Simpelthen fantastisk service fra første kontant, til der var besøg om tilbud på flytningen. Til at der blev leveret flyttekasser, og til vores bette hjem blev flyttet 😃 3 mand mødte op, og flyttet os fra 3 sal, til 1 sal, på lidt under 4 timer. Nu er de 60 flytte kasser snart tomme, og vi kan ringe for afhentning. Klar anbefaling her fra, og vil med glæde anbefale BG Flyt til alt og alle 😃

9 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Uansvarlig flytning

Hvis I ønsker et flyttefirma, som kører ind i jeres naboers postkasser, skal I vælge BG Flyt. Og hvad bedre er, så benægter de hændelsen til trods for billeder.

30 de mayo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

den…

den…
De ha ølægt min vaskemaskine og den vil de gere ha astatte men da vi vil i kontakt med dem så svar de ikke det være en dyr vaskemaskiner

Og kan ikke anbefale dem til og flytte og de ha ølægt et køleskab

19 de julio de 2024

Vi hyrede BG flyt

Vi hyrede BG flyt, til at klare flytningen af vores ejendele fra Silkeborg til Ikast. De var yderst effektive, høflige og alt spillede bare.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalelinger.

11 de diciembre de 2024

Har haft BG Flyt til

Har haft BG Flyt til, at hjælpe mig. Og sikken dog nogle hyggelige, dygtige og hårdtarbejdende gutter. Top professionel- man er i trygge hænder. Dertil en særdeles fair pris. Mine varmeste varmeste anbefalinger herfra til BG Flyt. TAK

27 de agosto de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Flytning uden stress og med humor

Min mor som er frisk senior skulle flytte fra Tønder til Silkeborg. Hun havde brug for forståelse, tryghed og ingen stress omkring sin flytning. Det fik hun i solid stil med BG Flyt og en god portion humor oveni. Jeg har selv prøvet at flytte mange gange med forskellige flyttefirmaer. Dette var ubetinget den bedste oplevelse jeg har haft med flytning. Derfor klart 5 stjerner herfra :-)

15 de agosto de 2024

Varmeste anbefaling

super effektive, dygtige, rare og hjælpsomme flyttemænd 👍 god service og kommunikation 👍 de får den varmeste anbefaling herfra 👍

2 de agosto de 2024

Troværdigt og effektivt flyttefirma

Super dygtige og troværdige flyttemænd. Effektive, serviceminded, godt humør og med en positiv tilgang til opgaven. En fornøjelse at samarbejde med og gjorde flytningen til virkelig god oplevelse. Kæmpestor anbefaling herfra👏👌

1 de julio de 2024

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.