Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had problemen met het ontvangen van de boeken “de koolhydraat arme ovenschotels”en de “bonussen”. Ik had er ook nog 2 andere boeken bijbesteld. Een mailtje gestuurd en binnen de kortste tijd was he... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Eerdere review geschreven, krijg antwoord dat ik moet mailen naar hun klantendienst, wat ik meteen doe. Zij beweren nadien geen mail gehad te hebben. Nu een 2de x dezelfde mail gestuurd. Update;... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gisteravond het boek 101 Koolhydraatarme ovenschotels + 2 bonussen besteld. De ovenschotels zien er lekker uit maar heb het idee dat er wel dubbele recepten in staan. Bij de ene schotel wel peper e... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

25 feb 2025 2 receptenboeken besteld. Dachten we. Na betaling bleek dat de recepten digitaal gestuurd werden terwijl er wel boeken stonden afgebeeld. Inmiddels 2 mails gestuurd met de vraag de koop o... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

3,4

Todas las opiniones

27 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Koolhydraadarme leefstijl kan ook lekker zijn

Met deze recepten kan je zien dat een koolhydraadarme leefstijl ook lekker kan zijn. Het zijn recepten met normale ingrediënten, niet moeilijk en lekker.
Een koolhydraadarme leefstijl kan voor mensen interessant zijn als ze overgewicht hebben, want het teveel aan koolhydraten slaat men op, en verbruik dit vaak niet waardoor er diabetes type 2 kan ontstaan. Men eet vaak teveel koolhydraten.
Mijn man is daar een goed voorbeeld van. Diverse diëtisten gehad, viel een paar kilo af, en kwam vervolgens meer aan. Nu met een koolhydraadbeperkte leefstijl (max 100 gr. koolhydraten per dag) is hij 17 kilo afgevallen en van zijn diabetes type 2 medicatie af (nooit zelf stoppen met de medicatie maar onder begeleiding van huisarts doen).
Ik hoef zelf niet echt af te vallen maar ook ik merk dat als ik maar wat mínder koolhydraten eet dat ook ik afval.

2 de enero de 2023

Hoi Diana,

Je hebt zeker gelijk dat een koolhydraatarm levensstijl interessant kan zijn voor mensen met overgewicht of diabetes type 2. Toch kan het soms erg intimiderend zijn om anders te gaan eten, daarom doen we ons best om makkelijke, lekkere en toegankelijke recepten te creëren die voor iedereen te genieten zijn!

Wat super om te horen dat je man al zoveel is afgevallen en zelfs van zijn medicatie af is. Dat horen we graag!

Bedankt voor je review en met vriendelijke groet,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn ervaring met Bgreat is goed.

Mijn ervaring met Bgreat is goed. In het verleden 30 dagen koolhydraatarm gedaan en het werkt!!!
Goede en makkelijke recepten.

8 de enero de 2022

Hallo Gerda,

Bedankt voor de fijne review en wat super om te horen dat je zo'n goede ervaring hebt met het 30 dagen menu! We zullen ons best doen om dit jaar nog meer lekkere recepten te uploaden :)

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ongewenste afschrijvingen en abbonoment al lang stop gezet.

Sinds 21 Juli 2021 het abbonoment stop gezet echter kwam ik er per eind november 2022 toevallig achter dat er nog steeds bedragen werden afgeschreven per maand. Email gestuurd en er werd bevestigd dat het abbonoment was stop gezet en dat ik een bank overzicht van de tevsel betaalde bedragen moest sturen, dit ook gedaanmaar tot heden geen reactie ook geen reacties meer op mijn emails. Het betreft een bedrag van €174,05 welke als deze niet binnen afzienbare tijd wordt betaald ik genoodzaakt ben dit te escaleren, heel jammer dat het zo moet. Zou graag zien dat het alsnog wordt opgelost.

27 de noviembre de 2022

Update: 16 december 2022

Beste Wietske,

Ons team heeft afgelopen 29 november het abonnement correct stopgezet. Er was een fout van onze kant waarbij er een dubbel abonnement liep. We hebben u ook een aantal extra maanden vergoed. In totaal zijn dit 6 maanden.

We hopen hiermee dat u voldoende bent geholpen en nogmaals onze excuses voor het ongemak!

Rozemarijn - Team BGreat

Beste Wietske,

Wat jammer om te horen dat u nog zo lang heeft moeten doorbetalen. Ik zag in ons systeem dat het abonnement inderdaad gewoon op 21 juli afgesloten had moeten worden. Ook zag ik dat mijn collega contact met u heeft geprobeerd op te nemen op 28 november naar aanleiding van uw mail. Helaas kregen wij een foutmelding dat het mailadres niet bestond.

Heeft u voor ons toevallig nog een ander mailadres waar we u op kunnen contacten? Hopelijk lukt het dan wel!

Matige recepten, nul support

Matige recepten, veel gerechten worden niet echt lekker, een beetje soepig. De support waar jullie over schrijven? Nooit iets gehoord op mijn vragen! Zijn we dan wel afgevallen? Moeizaam. Eerst ging er wel wat af maar soms kwamen we aan terwijl we ons 100% aan het 30 dagen plan hielden. Geen aanrader.

3 de diciembre de 2022

Beste Jeanette,

Wat vervelend om te horen dat je geen goede ervaring hebt met onze recepten en klantenservice. We doen altijd ons best om mensen via de mail of via FB en de community van dienst te zijn. Helaas kan ik uw mailadres niet zien, dus kan ik ook niet nakijken of wij uw mails hebben ontvangen (soms gaat daar nog wel eens wat mis). Onze excuses hiervoor.

Wat betreft het niet/moeizaam afvallen bij het 30 dagen menu vind ik dat natuurlijk ook jammer om te horen! Het menu is ingericht op de gemiddelde mens, sommige mensen hebben net iets meer of iets minder nodig. Ik kan me daarom goed voorstellen dat het erg frustrerend is als het afvallen zo moeizaam gaat.

Als je interesse hebt, kan je nog een mailtje naar bgreatklantenservice@gmail.com sturen met in de titel "N.a.v. Trustpilot review". Ons team kan je vanaf daar eventueel verder helpen met wat tips en tricks en dan kunnen we ook gelijk zien wat er met de vorige mails is gebeurd.

Nogmaals onze excuses en met vriendelijke groet,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hier vind je koolhydraatarme recepten

Ik gebruik de website van Bgreat al ruim een jaar, omdat ik keto/koolhydraatarm ben gaan eten en ben er superblij mee. Minimaal een keer per week eten we een recept van Timo en regelmatig zelfs vaker. Het zijn smaakvolle en makkelijke recepten met ingrediënten die ik gewoon in de supermarkt kan krijgen. Ik vind de uitleg van het recept leuk en de extra tips en variaties zijn erg fijn. Nog nooit een tegenvaller gehad!

30 de noviembre de 2022

Hoi Marieke,

Bedankt voor de positieve review en wat leuk om te horen dat jullie zo vaak genieten van onze recepten! Ik wens je nog veel meer eetplezier!

Lekkere recepten

Vandaag in mijn inbox weer heerlijke koolhydraatarme recepten van tussendoortjes mogen ontvangen. In het verleden het 30 dagen menu besteld. De koolhydraatarme leefstijl bevalt me prima dankzij de makkelijke en lekkere recepten. Bgreat komt altijd na wat ze beloven. Via mail wordt er snel en persoonlijk gereageerd, of het nu om support of info gaat!

28 de noviembre de 2022

Hoi Ingrid,

Wat fijn om te horen dat de recepten goed in de smaak vallen en dat je tevreden bent met onze klantenservice. We wensen je nog veel plezier en eet smakelijk!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

ebooks

Wat jammer is dat er nergens wordt verteld dat de boeken Ebooks zijn. Ze worden wel als boek met kaft weergegeven.
Ook de shop is moeilijk te vinden.
Beste Bgreat,
Op uw reactie:
Op de website in het menu is geen link naar de shop.
Ook bij het afrekenen wordt niet vermeld dat het om een e-book gaat.
Het klopt dat er niet om een adres wordt gevraagd.

26 de noviembre de 2022

Beste heer Dekker,

Wat jammer om te horen dat u niet tevreden bent met onze online boeken. We hebben hiervoor gekozen vanuit overwegingen voor het milieu en omdat wij zo nu en dan onze boeken updaten. Zo hebben onze leden altijd de nieuwste en beste versie beschikbaar. Met papieren boeken is dit helaas niet mogelijk, waardoor we ervoor hadden gekozen om deze niet te produceren.

Bij het afrekenen wordt als het goed is benoemd dat het om een e-book gaat. Ook hoeft u daar geen adres in te vullen, omdat we onze boeken alleen via de mailbox verzenden.

De webshop kunt u vinden via de links in onze mails.

Hopelijk maakt deze informatie het wat duidelijker!

Met vriendelijke groet, Team BGreat

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik kreeg een snelle reactie op mijn…

Ik kreeg een snelle reactie op mijn vraag en was daar direct mee geholpen .

21 de noviembre de 2022

Hoi Mary,

Wat fijn om te horen dat je zo snel bent geholpen! We doen ons best om iedereen altijd zo goed mogelijk van dienst te zijn :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Op 3 oktober ben ik begonnen met dit…

Op 3 oktober ben ik begonnen met dit avontuur en was blij dat ik 6 kilo kwijt was. Echter stond toen de weegschaal stil ondanks dat ik zo mn best deed. Dankzij de support en enkele practische van het Bgreat team gaat de weegschaal verder naar beneden en ben ik nu bijna 9 kilo kwijt. Deze tips hebben mij dat extra duwtje gegeven. Dank daarvoor!

11 de noviembre de 2022

Hoi Lucienne,

Wat super dat je inmiddels al bijna 9 kilo kwijt bent! Een gewichtsplateau kan soms echt de moed doen wegzakken, maar heel goed dat je bent doorgegaan en dat de tips goed hebben geholpen. We wensen je nog veel plezier en succes!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Met mijn vraag ben ik zeer snel…

Met mijn vraag ben ik zeer snel geholpen en vond dat erg fijn. Dat geeft vertrouwen en daar hou ik van:)

6 de noviembre de 2022

Hoi Birgitta,

Wat super om te horen dat je zo tevreden bent met onze service! We doen altijd ons best om onze klanten zo goed en snel mogelijk van dienst te zijn.

Heerlijke recepten…

Van de week de koolhydraatarme ontbijtkoek gemaakt was echt top! Iedereen in het gezin vond hem heerlijk willen nooit meer een andere!
Daarna ook nog de kip curry voor het avondeten gemaakt is ook echt een aanrader! Ik ben blij met de recepten van bgreat.nl

7 de noviembre de 2022

Hoi Claudia,

Wat leuk om te horen dat de ontbijtkoek en kip curry zo lekker waren! Dat is altijd een mooi compliment.

Top eten

Ik vind het duidelijk beschreven hoe het te maken (en ben echt een slechte kok). Fijn voor de variatie. Ook met een gezin. Iedereen eet het.

10 de noviembre de 2022

Hoi Ciska,

Wat fijn om te horen dat het zo goed in de smaak valt en dat het ook lukt om de recepten goed te volgen. We wensen je nog veel plezier ermee en eet smakelijk!

Vraag en antwoord

Verhelderend antwoord gekregen op de gestelde vraag. Goede uitleg over het gebruik van de App. Leuke en lekkere recepten en makkelijk te maken. Dankbaar

31 de octubre de 2022

Hoi S.,

Bedankt voor de review en fijn om te horen dat de recepten in de smaak vallen! Veel plezier!

Heerlijke ovenschotel

Heerlijke ovenschotel en de puree hebben wij niet gemaakt maar de ingrediënten zo in de ovenschotel. Daardoor een heerlijke bite.

1 de noviembre de 2022

Hoi Bootsma,

Wat fijn om te horen dat de ovenschotel zo in de smaak valt! Het mag natuurlijk altijd met of zonder puree ;) Recepten zijn er om naar je eigen smaak aan te passen!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Kopieergedrag

Helaas maakt bgreat gebruik van kopieergedrag . Veel recepten van de lowcarbchef vindt je bij bgreat terug en ze verkopen de content zelfs. Schandalig !

31 de octubre de 2022

Hallo Carola,

Wat jammer om te horen dat je niet blij bent met onze recepten. We schrijven en maken echter al onze recepten zelf. Ze zijn daarom geen kopie van andere websites.

Wel is het met koolhydraatarm eten zo dat er een beperkt aantal mogelijkheden zijn qua ingrediënten, waardoor een algemeen recept overeenkomstige ingrediënten en bereidingswijzen kan hebben met een andere website.

Hopelijk maakt deze informatie het wat duidelijker.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Als je van onwijs veel spam houdt.

Schrijf je alsjeblieft nooit in voor nieuwsbrieven en zo bij bgreat, binnen de kortste keren word je gek gespamd met allerlei mail over schimmige zalfjes en dat soort dingen. Uitschrijven lukt niet, iedere keer ben je zogenaamd uitgeschreven, maar de volgende dag weer vele mails, dag in dag uit dezelfde mails. Gisteren zelfs 68 en als je die wil opzeggen staat altijd ook dat 30 dagen menu mailadres erbij dus komt zeer zeker van hun af.

29 de octubre de 2022

Hallo Gerda,

Wat jammer dat je zo'n last hebt van de mails. In principe zou je gewoon uitgeschreven moeten zijn wanneer je klikt op de "uitschrijven" knop onderaan de mail. Mogelijk moet je hier nog een extra bevestiging voor invullen, maar daarna is het over.

Ook sturen wij geen 68 mails per dag. In perioden met wat meer acties komen er soms meerdere mails per dag binnen, maar we doen ons best om dat niet te vaak voor te laten komen.

Als het uitschrijven van de mails inmiddels nog niet is gelukt, zou je ons een mail willen sturen naar bgreatklantenservice@gmail.com? Dan kunnen we kijken of het lukt om je handmatig van de mail lijst te halen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vragen over de recepten worden…

Vragen over de recepten worden uitgebreid beantwoord.. vele alternatieven gegeven.. erg fijn..

26 de octubre de 2022

Hoi Rian,

Wat fijn om te horen dat je vragen snel worden beantwoord/alternatieven worden gegeven! We doen ons best om iedereen zo goed mogelijk te kunnen begeleiden!

Groetjes, Team Bgreat

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Een aanrader voor een lekkere KHA maaltijd 👍

Recepten die KHA eten een feestje maakt. Veel is te gebruiken als basisrecept zodat je zelf eindeloos kunt variëren. Bij vragen heel snel antwoord, ook héél belangrijk. Ik geef net geen 5 sterren omdat er soms een klein slordigheid in de recepten zit, bijv een ingrediënt overhouden 😉. Dit wordt door de snelle reactie op fb voor het grootste gedeelte weer goed gemaakt.
Kortom een aanrader als je lekker en gevarieerd KHA/Keto wilt eten

23 de octubre de 2022

Hoi Yvonne,

Wat leuk om te horen dat je geniet van de maaltijden! Ze zijn zeker makkelijk aan te passen om te kunnen variëren. Wat betreft het overhouden van ingrediënten, zullen we dat even in de gaten houden zodat het in de toekomst (hopelijk) niet meer voorkomt!

Groetjes, Team Bgreat

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn vooroordeel klopte van géén kant!!!!

Eindelijk zeer aarzelend besloten mijn manier van "lekker" eten (maar niet zo gezond) om te zetten naar dan maar minder lekker eten (en dus wel gezond). Een aantal recepten geprobeerd van Bgreat.nl. Uhhhhhh, dat had ik dus veel eerder moeten doen. ALLE (!!!) tot nu toe gemaakte recepten smaken echt lekker en..... zijn simpel te maken. Ook de gebruikte kruiden zijn zéker een waardevolle toevoeging aan de smaak van de verschillende gerechten. TOP site dus!!!!!

20 de octubre de 2022

Hoi Patrick,

Bedankt voor de enthousiaste review! En super om te horen dat de recepten zo in de smaak vallen. We doen ons best om steeds weer lekkere én gezonde recepten online te zetten. Eet smakelijk!

Groetjes, Team BGreat

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.