Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had problemen met het ontvangen van de boeken “de koolhydraat arme ovenschotels”en de “bonussen”. Ik had er ook nog 2 andere boeken bijbesteld. Een mailtje gestuurd en binnen de kortste tijd was he... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Eerdere review geschreven, krijg antwoord dat ik moet mailen naar hun klantendienst, wat ik meteen doe. Zij beweren nadien geen mail gehad te hebben. Nu een 2de x dezelfde mail gestuurd. Update;... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gisteravond het boek 101 Koolhydraatarme ovenschotels + 2 bonussen besteld. De ovenschotels zien er lekker uit maar heb het idee dat er wel dubbele recepten in staan. Bij de ene schotel wel peper e... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

25 feb 2025 2 receptenboeken besteld. Dachten we. Na betaling bleek dat de recepten digitaal gestuurd werden terwijl er wel boeken stonden afgebeeld. Inmiddels 2 mails gestuurd met de vraag de koop o... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

3,4

Todas las opiniones

27 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zelfde ervaring, plots een abonnement!

Zelfde ervaring!
Heb hier een receptenboekje besteld en ineens blijk je vast te zitten aan een abonnement (schijnbaar staat er iets automatisch aangevinkt) nu wordt er ineens €9,95 per maand afgeschreven. Toen ik hier achter kwam meteen per mail aangegeven. Zal hier nooit meer iets bestellen,

23 de septiembre de 2022

Beste Ton,

Wat jammer om te horen dat u ontevreden bent met ons product! We bieden het abonnement aan als aparte aankoop (vaak met flinke korting), maar soms adverteren we er ook direct voor.

De meeste producten zijn gewoon los te bestellen en het vinkje voor het abonnement staat niet automatisch aan. Deze moet handmatig ingedrukt worden voordat het wordt toegevoegd aan de winkelwagen. Het kan zijn dat dit per ongeluk is gebeurt.

Ik zie dat mijn collega uw mail al heeft behandeld en met spoed heeft doorgestuurd naar de afdeling abonnementen, waar deze zo snel mogelijk wordt verwerkt. Hier ontvangt u binnenkort van ons bericht over. Dan zit u nergens meer aan vast.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en met vriendelijke groet,
Team BGreat

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zo is gezond eten lekker en goed vol te houden

Wij eten bijna dagelijks de kha recepten van bgreat.nl en het verveeld nooit.

Het is begonnen met de kha ovenschotels en toen hebben wij de pizza en pastagerechten uitgeprobeerd.

Wij waren aangenaam verrast hoe lekker deze gerechten waren zonder aardappels. Sindsdien hebben wij geen aardappels meer gekocht want bij deze maaltijden mis je de aardappels niet.
Soms geven wij een eigen draai aan een recept door extra groenten erbij te doen of een gemengde salade toe te voegen.

De maaltijden zijn snel bereid en eventuele resten kan je de volgende dag makkelijk en zonder smaakverlies opwarmen. Lekker makkelijk.

Bij de broodrecepten zijn het glutenvrije zuurdesembrood, pindakaasbrood en kaneelbrood onze favoriet. Binnenkort gaan wij het knofloobrood uitproberen.

Bij de toetjes zijn de boterkoek, kwarktaart en de banofee taart zeer geliefd. Zo is gezonde voeding beslist geen straf.

Nu mis ik eigenlijk nog een boek met makkelijke kha sausjes en dressings als je zelf een keertje een maaltijd wil samenstellen. Het zou fijn zijn als dit boek digitaal alsook fysiek zou zijn.

Als ik vragen of suggesties heb krijg je meestal dezelfde dag nog een antwoord.
Kortom wij zijn erg blij met de lekkere en makkelijke recepten van bgreat.nl en blijven ervan genieten.

Groetjes
Kirsten

20 de septiembre de 2022

Hoi Kirsten,

Heel erg bedankt voor je uitgebreide review! We zijn erg blij om te horen dat het zo goed in de smaak valt en dat je zoveel baat hebt bij de recepten.

Bedankt ook voor de suggestie van een boek over kha sauzen of dressings. We geven het door aan Timo en wie weet krijgen we er binnenkort een nieuw boek bij!

Nog een fijn weekend en groetjes, Team BGreat

Heerlijke ovenschotel.

Ik heb reeds een aantal gerechten uitgeprobeerd en ze waren allemaal overheerlijk. De gasten gaven mij spontaan een compliment, zelfs mijn kleinzoon van 8 jaar zei heel spontaan "oma wat is dat lekker". Normaal praat hij liever dan dat hij eet, maar nu was hij heel stil en genoot van de lekkere ovenschotel kip met artisjok.
Francine S. Augustus 2022

28 de agosto de 2022

Respuesta de Bgreat

Bedankt voor de fijne review en ook super om te horen dat het gerecht zo in de smaak viel bij de gasten en kleinkind! Dat is natuurlijk erg leuk om te horen.

We wensen je nog veel plezier met de maaltijden en een fijne dag!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ineens zit je vast aan een abonnement

Heb hier een receptenboekje besteld en ineens blijk je vast te zitten aan een abonnement (schijnbaar staat er iets automatisch aangevinkt) nu wordt er ineens €9,95 per maand afgeschreven. Toen ik hier achter kwam meteen per mail aangegeven me nooit ergens voor aangemeld te hebben, na het invullen van een formulier zou het stop gezet worden. Maar helaas is er deze maand gewoon weer €9,95 afgeschreven. Zal hier nooit meer iets bestellen, zeer slechte service.
Inmiddels is het goed opgelost.

8 de septiembre de 2022

Beste Bianca,

Wat leuk te horen dat je het 'Koolhydraatarm 30 Dagen Menu' bij ons hebt besteld. Naast onze koolhydraatarme producten hebben we ook ons Afslank Power Programma. Veel van onze klanten die onze producten hebben gekocht, worden ook lid van ons programma.

Op het moment dat je een van onze producten besteld, geven we de mogelijkheid om met een instapprijs ook direct lid te worden van ons Afslank Power Programma. De klant kan hier zelf voor kiezen. Het betreft een keuze.

Wij vermoeden dat dit misschien niet goed is gezien of gelezen tijdens het afrondingsproces van de bestelling. Na de instapprijs van 1 euro, wordt de maand erna het abonnement 9,95 euro. Dit wordt ook gecommuniceerd en bevestigd.

Als je lid bent van ons abonnement kan je te allen tijde het lidmaatschap stopzetten, met inachtneming van 1 maand opzegtermijn. Dit heeft te maken met de datum van activatie en de verwerkingstijd voor het stopzetten van het abonnement.

We hebben de gegevens erbij gezocht. We zien dat je op 6 juli het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu hebt besteld en datzelfde moment het abonnement hebt geactiveerd. Voor de eerste maand heb je de instapprijs van 1 euro betaald. De 2 maanden erna, toen het maandbedrag voor het abonnement 9,95 euro werd, zien we dat je deze 2 bedragen hebt gestorneerd.

Dit betekent dat deze bedragen niet zijn betaald, maar er in die periode wel toegang was tot het Afslank Power Programma met al haar content, recepten, advies en het onderdeel kunnen zijn van de community van het abonnement.

We hopen dat deze toelichting heeft laten inzien, dat we absoluut proberen op klantvriendelijke wijze onze producten aan te bieden en ons programma proberen onder de aandacht te brengen. Ook bij elke klantvraag proberen we oplossingsgericht te werk te gaan.

De oplossing die we voor jou hebben, is dat we direct het abonnement hebben stopgezet. Ook sturen we nu direct een bevestiging hiervan. De maandbedragen hoeven we niet terug te storten, want die zijn reeds door jou gestorneerd.

Nogmaals excuses voor het ongemak dat onze werkwijze niet helemaal duidelijk was voor jou. We hebben dit nog nader bekeken. We hebben kunnen zien dat we hierover wel communiceren in ons bestelproces.

Mocht je nog vragen hebben, kan je altijd contact met ons opnemen via support@bgreat.nl. Hele fijne dag gewenst!

Hartelijke groet,

Team BGreat!

------------------------------------------------------------------------------------------

Beste Bianca,

We zijn erg blij om te zien dat je de review hebt herzien. En dat je naar wens bent geholpen door ons BGreat! Team.

Bedankt voor de aangepaste sterren en we zijn erg blij dat we het voor jou goed hebben opgelost en dat het naar tevredenheid is geweest.

Hele fijne dag gewenst en bedankt nogmaals.

Hartelijke groeten,

Jammer

Vol goede moed aan het 30 dagen programma begonnen, alleen waren er ook bonussen beloofd bij aanschaf. Zou erg graag bv de soepen willen proberen. Tot op heden helaas niets ontvangen, ook op mail wordt niet gereageerd.

Ps. Alles is inmiddels tot tevredenheid opgelost.

26 de agosto de 2022

Beste J.V.,

Wat jammer om te horen dat u nog geen bonus recepten heeft ontvangen. Wij hebben in ons systeem niks op de naam J.V. kunnen vinden. Zou u ons willen mailen via bgreatklantenservice@gmail.com met als titel "Trustpilot review"? Dan kunnen wij u vanaf daar zo spoedig mogelijk helpen.

Team BGreat

Update: Bedankt voor het aanpassen van de review! We zijn blij om te horen dat alles naar tevredenheid is opgelost.

ervaring met Bgreat

Het weekmenu ziet er erg lekker uit, nog niet gedaan, maar ga ik zeker doen. Daarnaast ook nog de tussendoortjes gekregen, wat ook prima is. In de eerste instantie wilde de menu's niet binnenkomen, maar er werd gelijk aktie ondernomen en hop daar waren ze. Heel prettig en snel geholpen dus ... dikke 10

24 de agosto de 2022

Hoi anoniem,

Bedankt voor de review en fijn om te horen dat je goed bent geholpen door onze klantenservice! We proberen altijd onze klanten zo snel mogelijk van dienst te zijn.

Hopelijk valt het menu ook goed in de smaak, we wensen je in ieder geval alvast veel plezier ermee!

Gratis ovenrecepten snel ontvangen

Gratis ovenrecepten snel ontvangen. Lijkt mij erg lekker en ik ga ze snel proberen. Bedankt!

19 de agosto de 2022

Hoi Miss C.,

Bedankt voor de review en fijn om te horen dat de ovenrecepten snel aankwamen in je mailbox! We wensen je veel kookplezier!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had problemen met inloggen

Ik had problemen met inloggen. Deze zijn snel en adequaat opgelost.
De recepten zijn smaakvol

12 de agosto de 2022

Beste mevrouw Hulsen,

Bedankt voor de review en fijn om te horen dat ons team je snel van dienst heeft kunnen zijn!

Veel plezier met de recepten en groetjes, Team BGreat

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had een vraag wat ik mocht drinkn en…

Ik had een vraag wat ik mocht drinkn en waarom er niet dagelijks fruit in het menu stond opgenomen. Ik kreeg binnen een uur al een reactie.

3 de agosto de 2022

Respuesta de Bgreat

Hoi Fons, bedankt voor de review en fijn om te horen dat je zo snel bent geholpen door onze klantenservice. We doen altijd ons best om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn!

We wensen je nog veel plezier en succes!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Heerlijk eten tijdens het afvallen

Het werkt , door weinig koolhydraten val ik af. Nu 2 kilo in 11 dagen. Wel mis ik fruit (ik at veel fruit) en zijn de lunches soms niet te doen voor mij op werkdagen. Dan moet je gaan schuiven of een vervanger vinden met dezelfde hoeveelheid koolhydraten.
Zo in mijn vakantie is het prima te doen en heb ik de tijd voor de voorbereiding.
De gerechten smaken heerlijk en ik krijg meer dan genoeg te eten op een dag. Ik leer er veel van op gebied van kha recepten.

22 de julio de 2022

Beste Diana,

Bedankt voor je review en fijn om te horen dat het afvallen zo goed gaat! Als je meer behoefte hebt aan fruit kan ik je aanraden om 1x per dag een handje blauwe bessen of aardbeien in de yoghurt te doen. Deze bevatten weinig koolhydraten, maar wel veel vitamines.

Ook kan ik je als tip meegeven (als je dat wil natuurlijk) om de lunches van tevoren klaar te maken. De meeste lunches zijn geschikt om meerdere dagen in de koelkast of vriezer te bewaren. Zo kan je ze dan bijv. op zondag klaarmaken en er de gehele week van genieten zonder extra moeite te hoeven doen.

We wensen je nog veel plezier en succes!

Topdieet

Na vele diëten te hebben geprobeerd, is dit voor mij toch wel het beste dieet. Het is goed vol te houden, geen honger tussendoor en geen dure en ingewikkelde recepten. Je voelt je beter en ik ben in 2 weken bijna 4 kg. afgevallen. Super blij.

19 de julio de 2022

Hoi J.,

Bedankt voor je review en fijn om te horen dat de recepten in de smaak vallen en dat je geen honger meer hebt tussendoor. Ga vooral zo door!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben er nog mee bezig maar de…

Ik ben er nog mee bezig maar de recepten die ik tot nog toe heb gemaakt zijn heerlijk.

10 de julio de 2022

Hoi Carmelita,

Bedankt voor de review! Wat fijn om te horen dat de recepten zo in de smaak vallen. We wensen je veel plezier en geniet ervan!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Be great yes dat ga ik worden dankzij Bgreat

Be great yes dat ga ik worden dankzij
Bgreat geweldig programma en heerlijke fijne recepten
Ik ga beginnen met het 30 dagen programma
Timo bedankt ik weet zeker dat ik me weer heel fijn en gelukkig en gezond ga voelen

3 de julio de 2022

Beste A.M.,

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring! We wensen je alvast veel plezier en succes met het weekmenu.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel tevreden over de persoonlijke hulp…tevredenheid

Heel tevreden over de persoonlijke hulp en belangstelling als er iets anders gaat dan verwacht.En de menu's zijn smakelijk en snel te bereiden.

24 de junio de 2022

Beste Roelie,

Dat doet ons erg goed te horen! We proberen onze klanten te begeleiden en de hulp te bieden die ze nodig hebben.

Hele fijne reactie ook op onze menu's. We zijn blij te horen dat ze smakelijk zijn en snel te bereiden. Dat zijn ook de twee uitgangspunten om ze aan te bieden. Dat het lekker is en snel te bereiden. Én daarnaast ook nog om de maaltijd gemakkelijk klaar te maken.

Nogmaals dan voor de positieve terugkoppeling en blijf vooral op deze voet verder gaan!

Hele fijne dag gewenst! Hartelijke groeten,

Goede recepten

Goede recepten, makkelijk vol te houden, contact oké

22 de junio de 2022

Beste Elly,

Wat goed te horen zeg! Bedankt!

We doen ons uiterste best om de recepten koolhydraatarm aan te bieden, lekker van smaak te laten zijn én gemakkelijk te bereiden.

Nogmaals bedankt voor de positieve feedback.

Fijne dag en hartelijke groeten,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Blij met het bgreat team

Na 30 dagen de koolhydraatarm challenge gevolgd te hebben, ben ik 8 kg afgevallen.
Was goed te doen, heb geen een keer echt trek gehad.
Krijg nu complimenten, dat ik er goed uit zie, zo blij mee.
Maar het mooiste is nog, dat ik na jaren een te hoog clorestorol,het nu zo gezakt is, dat ik meteen mijn medicijn mocht laten staan👍

Bedankt team van bgreat voor de antwoorden, als ik een vraag had.

Groeten Wil Hooijer

19 de junio de 2022

Beste Wil,

Wat super te horen dat het Koolhydraatarm 30 Dagen Menu zo goed is bevallen. Fantastische prestatie van de 8 kg.

Ook heel erg fijn dat het goed genoeg de honger steelt. Super!

Tevens mooi te lezen dat de cholesterol sindsdien is gezakt. En als dat met de juiste voeding kan, is het erg fijn om de medicatie te kunnen laten staan.

Heel erg graag gedaan en blijf dit vooral voortzetten. Een hele fijne dag gewenst en bedankt voor de positieve terugkoppeling.

Hartelijke groeten,

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ik vind het er heel verzorgd uit…

Ik vind het er heel verzorgd uit zien.Maar ik gebruik wel recepten maar pas het aan aan mijn behoefte (3xper dag eten)ik heb genoeg aan de koolhydraatarm tips omdat ik al een virtuele maagband heb maar nog wat. Extra kilo’s kwijt wil want daar is het gestopt naar 30 kilo.
Maar het is heel fijn de ondersteunende recepten en zeker de boodschappen briefjes.
Ik ben woensdag gestart en anderhalve kilo inmiddels kwijt.(zaterdag)
Ik wens iedereen succes Joke

11 de junio de 2022

Hallo Joke,

Bedankt voor je uitgebreide review! Het is natuurlijk helemaal prima om de recepten aan te passen aan je eigen behoefte, dan werkt het het beste! Fijn ook om te horen dat het nu al zoveel voortgang geeft. We wensen je nog veel plezier en succes!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een tevreden klantBen zeer tevreden over de maaltijden.

Ben zeer tevreden over de maaltijden.
Prima te doen en ook smakelijk.
Ik had nog een vraag en die werd ook snel beantwoord, prima service

2 de junio de 2022

Hoi Irma,

Wat fijn om te horen dat de maaltijden goed in de smaak vallen en dat je tevreden bent met onze klantenservice!

Alvast een fijn weekend!

Groetjes, Team BGreat

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.