Lang leveringstid. Svarer ikke så hurtigt. Og produktet er jeg bange for ikke virker, da katten bliver ved med at komme hjem med flåter. Det plejer at virke indenfor et døgn
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg modtog nogle loppehalsbånd hvor udløbsdatoen var overskredet. De vil ikke sende nogle nye, eller sende mine penge retur. De svarer ikke på min forespørgsel og er en svindler hjemmeside
Hurtig og kompetent response fra Bigsaver kundeservice. Efter lidt skriverier og jeg skulle dokumentere problemet, fik jeg svar at fabrikken ville sende en ny motor. Efter en uges tid var motoren her... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Vi bringer dig nyeste virale og populære produkter fra sociale medier og internettet - med kæmpe rabatter!
Información de contacto
Dinamarca
- bigsaver.dk
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Farligt produkt
Købte et genopladeligt cykellygtesæt til 128 incl forsendelse. Baglygten kunne ikke lyse, opladede den med det resultat at der gik ild i opladeren. Heldigvis var jeg hjemme og kunne lugte røg, slap med et brændemærke på reolen. Det kan så minde mig om aldrig mere at købe noget hos Bigsaver. Det var noget kinesisk junk, erfarede senere at det kunne købes hos Temu for 30 kr. efter en række mails frem og tilbage, fik jeg allernådigst 89 kr. retur
Sikke noget bras
Sikke noget bras. Magnetisk frontrudedækken. De magneter holder jo ingenting. Blæser det lidt er det da væk.
Bigsaver dont buy
Bigsaver , DONT BUY
3 month 30 e mails robot defekt from start
no monny back yet , if it was real they have - 5
tell all
Hvordan bliver man af med disse…
Hvordan bliver man af med disse reklamer. At blokere hjælper intet
Efter jeg har skrevet den sidste…
Efter jeg har skrevet den sidste anmeldelser har de sendt 2 mail til mig hver dag
Jeg har skrevet flere gange de ikke skal sende mail til mig
Får svar hvor de skriver jeg skal fkrive på engelsk og hvad de ellers kan gøre for mig
Alt for lang leveringstid 4 uger mindst…
Alt for lang leveringstid 4 uger mindst ... men de sørger for at trække betalingen straks! Ingen hjælp at hente ved henvendelse . Man får blot autosvar om at den er på vej og takker for tålmodigeden.
Ingen tracking info hos DAO trods forsendelsesnummer er kendt.
Vil ikke anbefale andre at bruge Bigsaver.
Der blev handlet på min henvendelse
Der blev handlet på min henvendelse angående manglende levering af produkt. Selvom det var en lidt gammel bestilling fik jeg en seriøs behandling. Jeg vil fortsat handle gennem Big Saver når der er et passende tilbud.
Stor forståelse og hjælpsomhed
REGERED HURTIG SÅ 10 STJERNER HERFRA
REGERED HURTIG SÅ 10 STJERNER HERFRA
BENNY MOESLUND
Jeg havde ikke fået min pakke til den…
Jeg havde ikke fået min pakke til den forventet tid så sendte en forespørgsel på den, og fik at vide at der kunne gå længere tid.
Så bad jeg om at få mine penge tilbage fordi jeg havde købt en varer magen til et andet sted.
Jeg blev så tilbudt da pakken ankom at beholde den og få 70% I refusion
Lang leverings tid og senere intet…
Lang leverings tid og senere intet leveret
Hurtig og venlig tilbage melding.
Hurtig og venlig tilbage melding.
Det virker ikke det er noget være møg
Det virker ikke det er noget være møg. Det vil ikke godkende adgangskode, når man nu gerne vil købe. Surt
Det er meget bèsvaerligt atbestille…
Det er meget bèsvaerligt atbestille varer
Forkert vare
Jeg har fået den forkert vare, MEN vi fandt en hurtigt løsning. Det var godt.
Manglende ordrebekræftelse
Bestilte en vare for 8 dage siden, pengene blev trukket fra min konto dagen efter, men jeg har ingen ordrebekræftelse fået på mit køb, heller ikke i spam..
Spændt på om jeg modtager min bestilling eller om det var penge ud af vinduet…
SVINDEL!!!
SVINDEL!!!, hold jer væk. Modtog aldrig min bestilte vare.
Hurtig svar med eftersøgte oplysninger…
Hurtig svar med eftersøgte oplysninger blev givet, tak 🙂
Jeg burde ikke giver nogle stjernet..
Jeg burde ikke giver nogle stjernet..
Købt flue ventilator kr 152.00 betalt og nu kan de pludselig ikke finde min ordre ikke finde de har modtaget mine penge selvom jeg har sendt bilag fra min bank
Svindlerfirma køb intet hos dem de er ikke ærlige.
KOPIVARE - OPDATERING AG ANMELDELSE - Rimelig hurtig levering.
Rimelig hurtig levering.
Har købt Seresto loppe og flåt halsbånd til katte. Var lidt nervøs for hvad der kom, da jeg efter min bestilling kunne se en anden skrive, at hun havde fået kopivare.
Jeg har fået den ægte vare og er tilfreds.
DET VAR SÅ IKKE DEN ÆGTE VARE, MEN EN KOPI DER LIGNEDE SÅ MEGET. VI FLYDER OVER I FLÅTER. SPILD AF PENGE. KØB DEM IKKE.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.