Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Lang leveringstid. Svarer ikke så hurtigt. Og produktet er jeg bange for ikke virker, da katten bliver ved med at komme hjem med flåter. Det plejer at virke indenfor et døgn

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg modtog nogle loppehalsbånd hvor udløbsdatoen var overskredet. De vil ikke sende nogle nye, eller sende mine penge retur. De svarer ikke på min forespørgsel og er en svindler hjemmeside

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig og kompetent response fra Bigsaver kundeservice. Efter lidt skriverier og jeg skulle dokumentere problemet, fik jeg svar at fabrikken ville sende en ny motor. Efter en uges tid var motoren her... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Der blev handlet på min henvendelse angående manglende levering af produkt. Selvom det var en lidt gammel bestilling fik jeg en seriøs behandling. Jeg vil fortsat handle gennem Big Saver når der er et... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de cupones

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Vi bringer dig nyeste virale og populære produkter fra sociale medier og internettet - med kæmpe rabatter!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Dk domæne men Kinesisk

Hej

Jeg bestilte den 14 marts 2023, pengende blev trukket samme dag, men jeg har stadig ikke modtaget min vare, jeg har stadig ikke modtaget et trackingnummer, at hæve pengene før man får et trackingnummer eller varen er meget frækt synes jeg, de lover man kan følge varen og at pengene først bliver trukket når varen er afsendt.

At der står bigsaver.dk på siden og pengende bliver hævet fra Kina er direkte misinformation i min verden.

3 de abril de 2023

Hej Martin

Jeg kan ikke finde dig ud fra oplysninger her og vi bruger ikke trustpilot til kundeservice, men jeg du allerede har os på kundeservice@bigsaver.dk og fået tracking?

I så fald du fandt min hjælp tilfredsstillende, vil vi være meget taknemmelig hvis du vil genvurder dine bedømmelses-stjerner her på trustpilot til hvad du mener er fair bedømmelse af os.

Hvis ikke du fandt en passende løsning - skriv til os på kundeservice@bigsaver.dk.

Tyveri

Hvornår kommer min bestilling??
I har hævet beløb??
Ejler Matz

30 de marzo de 2023

Hej Ejler,

Jeg kan ikke finde dig ud fra oplysninger her og vi bruger ikke trustpilot til kundeservice, men jeg tænker der kom en passende løsning her korrekt?

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Måtte efterlyse ordre oplysning efter…

Måtte efterlyse ordre oplysning efter at man havde hævet pengene, og oplever at man ikke vil oplyse om hvor i verden firmaet er. Er det varer der kommer fra andet land er der en mulig opkrævning på told/import moms som post nord vil have 165 kroner for at opkræve. Dette selv om beløbet der kræves er 5 kroner. Det fordobler prisen på varen man har bestilt.

28 de marzo de 2023

Hej Bodil

Elendig service...!!

Elendig service.. Har bestilt en laderstander til mine trådløse ps4 controllere. De skriver at de er kompatible med både ps3 og ps4. Da jeg langt om længe modtager produktet er det KUN kompatibelt med ps3. Der står ingen steder på produktet at det er kompatibelt med ps4, og "MARIE" mener bare at det ER kompatibelt på trods af at jeg har konstateret via billeder at lade stikkene slet ikke er kompatible. SKOD firma.. hold jer LAAAANGT VÆK::!!

27 de marzo de 2023

Hej Johnny,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg møder stor forståelse fra Marie

Jeg møder stor forståelse fra Marie. Min ordre var desværre beskadiget. Marie tilbyder ( efter at have set et billede af skaden) at sende en ny. Jeg kan kun være tilfreds 😊

20 de marzo de 2023

INGEN - 100% Tilfredshedsgaranti, som lovet

INGEN - 100% Tilfredshedsgaranti, som lovet
Bokser stadig med at benytte mig af garantien, det sidste er, jeg har fået en video om hvordan man skiller robotstøvsugeren ad med en saks, så man selv skal reparere den. 48 mails og stadig ingen mulighed for at sende støvsugeren retur og få mine penge. Den koster 3.595,- så synes det burde være i orden.

5 de diciembre de 2022

Hej Helle,

Mig bekendt fandt vi en tilfredsstillende løsning med dig?

I så fald du fandt vr hjælp tilfredsstillende, vil vi være meget taknemmelig hvis du vil genvurder dine bedømmelses-stjerner her på trustpilot til hvad du mener er fair bedømmelse af os.

massageapparat eksploderet

Købte et massageapparat, som jeg satte til opladning om natten, da jeg gik i seng usammenhængende rum. Om morgenen blev je vækket af to kæmpe eksplosioner. Apparatet var eksploderet og der gik ild i gulvtæppet. Sendte besked til BigSaver, som ikke svarede

1 de marzo de 2023
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Marie var ok

Marie var ok, blot troede jeg en overgang hun var en svar-robot.
At det skulle tage 2 mdr at få pakken leveret, er lige længe nok. Desuden var der ingen varsel om at den var afleveret i min postkasse?

6 de marzo de 2023

Køb Ikke Seresto loppehalsbånd

Køb Ikke Seresto loppehalsbånd, det er falske kopier og de virker ikke

25 de febrero de 2023

Hej Charlotte,

Vi kigger meget gerne på din sag her og du skal selvfølgelig være 100% tilfreds med din ordre her - kontakt venligst kundeservice på kundeservice@bigsaver.dk for at finde en passende løsning - hvis du sender til korrekt e-mail adresse modtager du et auto-svar straks med dit henvendelses nr. - modtager du ikke dette, så tjek spam og tjek du skriver til korrekt mail. Alle vores henvendelser besvares indenfor 24 timer.

Har du allerede fået løst din sag - og finder du vores hjælp tilfredstillende, vil vi meget taknemmelig hvis du vil rette dine stjerne til hvad du mener er fair bedømmelse af os.
Jeg håber du ved vi er et deal-site og formidler deals af tredje-part leverandør, hvor vi selvfølgelig tager fuldt ansvar for din oplevelse hos os og dermed sørger for at du enten bliver refunderet eller en genforsendelse finder sted.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det kom jo - jeg er glad i låget

Dent kom jo - også til tiden …. Selvom jeg skulle vente længe. Havde forventet lev. til døren, men fik sms om at afhente.
Desværre er flere gange forsøgt hacket - man kan ikke pege på at det er denne forsendelse. Men det fremme - trods lang vejs fra.

26 de febrero de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

jakke med varme elementer…

Har købt en jakke med varme elementer i.
Hverken varme virker, og størrelsen passer heller ikke til de mål der er opgivet. Jeg har nu været på mail frem og tilbage med BigSaver i små 10 dage, for at få sendt jakken retur samt håb om, at få pengene retur.
De tilbød en ny jakke, hvilket jeg har takket NEJ til..
De har nu tilbudt mig 2 nye jakker🤬🤬
Håber jeg snart får tilbudt mine penge!!
KØB ALDRIG NOGET HER..

22 de febrero de 2023

Hej Charlotte,

Kontakt venligst kundeservice på kundeservice@bigsaver.dk for at finde en passende løsning - hvis du sender til korrekt e-mail adresse modtager du et auto-svar straks med dit henvendelses nr. - modtager du ikke dette, så tjek spam og tjek du skriver til korrekt mail. Alle vores henvendelser besvares indenfor 24 timer.

Har du allerede fået løst din sag - og finder du vores hjælp tilfredsstillende, vil vi meget taknemmelig hvis du vil rette dine stjerne til hvad du mener er fair bedømmelse af os.

Hurtig besvarelse

Hurtig besvarelse, håber ordren ankommer til mig inden for et par dage, som lovet i svaret.

21 de febrero de 2023

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.