Lang leveringstid. Svarer ikke så hurtigt. Og produktet er jeg bange for ikke virker, da katten bliver ved med at komme hjem med flåter. Det plejer at virke indenfor et døgn
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg modtog nogle loppehalsbånd hvor udløbsdatoen var overskredet. De vil ikke sende nogle nye, eller sende mine penge retur. De svarer ikke på min forespørgsel og er en svindler hjemmeside
Hurtig og kompetent response fra Bigsaver kundeservice. Efter lidt skriverier og jeg skulle dokumentere problemet, fik jeg svar at fabrikken ville sende en ny motor. Efter en uges tid var motoren her... Ver más
Der blev handlet på min henvendelse angående manglende levering af produkt. Selvom det var en lidt gammel bestilling fik jeg en seriøs behandling. Jeg vil fortsat handle gennem Big Saver når der er et... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Vi bringer dig nyeste virale og populære produkter fra sociale medier og internettet - med kæmpe rabatter!
Información de contacto
Dinamarca
- bigsaver.dk
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
fin levering af et godt produkt
fin levering af et godt produkt til en fin pris
Der skal altid være plads til…
Der skal altid være plads til forbedringer
Den er der bare det er dejligt
Den kommer som der bliver lovet dejligt
Altid god og hurtig levering
Jeg fik leveret mit produkt hurtigt
Jeg fik leveret mit produkt hurtigt. ****
Nemt at bestille og levering hurtigt
Nemt at bestille og levering hurtigt. Vare godt emballeret. TAK.
Modtog den bestilte
Modtog den bestilte, efter den oplyste leveringstid.
selve hanskerne er da fine men der er…
selve hanskerne er da fine men der er skutte meget varme i Øv
modtager aldrig deres pakker
kundeservice ved bigsaver er ikke eksisterende!
Jeg har mistet ca. 9/10 pakker bestilt igennem bigsaver nu. nu har bigsaver 3 gange måtte sende den samme pakke til mig, men den bliver ved med og blive leveret forkert. jeg har genbestilt samme pakke siden december 3 eller 4 gange nu, men den bliver altid leveret til forkert adresse. når jeg kontakter bigsaver herom. kan de intet svare på. tilbyder og sende en ny pakke, som aldrig kommer. sådan har det været i 3-4 måneder nu. gentagne fejl, manglende leveringer, manglende produkter. når man kontakter deres kundeservice, undviger de og forholde sig til klagerne. den samme pakke er sendt 3 gange nu og alle 3 gange er den forsvundet. det er et alvorlig problem det her. da det betyder pakker bestilt og betalt igennem big saver, bliver leveret til andre adresser. helt ærlig, hvor mange gange kan bigsaver sende den samme ting forkert!?!? når jeg hver eneste gang kontakter bigsaver omkring dette problem, uden bigsaver retter op på fejl. jeg har ligeledes været i kontakt med kundeservice hver gang der er sket fejl. jeg har prøvet hjælpe dem med og lokalisere fejlene, men deres kundeservice er fuldstændig ligeglad. hvis du bestiller ved bigsaver skal du være klar på og miste alle pakker og derefter indgå i flere måneders klageforløb med deres kundeservice, uden de nogensinde retter deres gentagne fejl.

Respuesta de Bigsaver
Lidt problemer m om betalingen gik…
Lidt problemer m om betalingen gik igennem, men produktet er fint og svarer til forventningerne.
Aftalen blev afholdt
Som beskrevet kom det så tommel op
Kopi loppehalsbånd
Købte et Seresto loppehalsbånd - eller det burde det have været.
Da afsenderen var fra Kina , indpakning og halsbåndet ikke så ud som de plejer - kontaktede jeg Bayer, som er producent af Seresto.
Deres svar var klart - ingen af deres produkter bliver sendt fra Kina.
Så hold jer væk fra det - man ved ikke hvilke produkter der er i

Respuesta de Bigsaver
God information ang.de manglende varer
Det er et loppehalsbånd til min hund
Det er et loppehalsbånd til min hund, han tåler ikke så meget andet. Fungere fint
Rimeligt hurtigt leveringstid
Rimeligt hurtigt leveringstid
Glæder mig til at jeg skal ud i mørket og afprøve min nye lygte.
Første gang køber
Dette var førstegangskøbere , men ikke sidste gang - nemt og til en pris hvor alle kan være med . Tak Bigsaver
Godt produkt
Godt produkt, lever op til forventningerne. Hurtig levering
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.