Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte noen produkter, de ble sendt fra dere superrask i begynnelsen på oktober, men viser seg å ha blitt borte på veien. Henvendte meg til Kundeservice da pakken lot vente på seg. Super kundeserv... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg vil advare mot å kjøpe Pathtaker LED baklykt bagasjebrett MODELL: 366-3-path, fra Bikable. Den slår seg selv på, og da går den i blink. Er vond å slå av og på igjen. Og etter mye frem og tilba... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Varen kom ikke frem, og sporing gjorde det vanskelig å forstå. Det fremstilles som at varen ikke er mottat av transport. Etter over 30 dager var ingen ting mottat og alt stod som lever hos bikabel.... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de accesorios para bicicletas
  2. Tienda de ropa deportiva
  3. Tienda de bicicletas
  4. Tienda de artículos para deportes al aire libre
  5. Ciclismo en ruta

Escrito por la empresa

Info Bikable.no Skrevet af virksomheden Velkommen til Bikable! Et sted å oppdage, lære og bli Bikable Hos Bikable har vi et stort utvalg av sykkelutstyr, sykkelklær, sykkeldeler og alle slags forskjellig verktøy og tilbehør som du trenger for å sykle. Uansett hva slags sykkelutstyr du trenger, så har vi det! Foruten å selge alle typer sykkelutstyr, verktøy og tilbehør, er vi hos Bikable kontinuerlig oppdatert på de nyeste kolleksjonene når det kommer til sykkelklær - for både menn og kvinner. Derfor har vi sykkelklær for hver sesong - vår, sommer, høst og vinter - for å gjøre deg Sykkelbar hele året. Vi har et bredt utvalg av populære merker i vårt utvalg som vil gjøre deg Bikable. Dessuten er vi kontinuerlig oppdatert på de nyeste merkene og trendene innen sykkelverdenen. Dessuten er skoene, klærne, verktøyene og flere andre gjenstander som vi har i vårt store utvalg også perfekt brukbare til mange andre typer sport og aktiviteter. Bikable streber etter å være din favoritt og populære sykkelbutikk på nett. Dessuten er vi ikke bare en sykkelbutikk - vi er faktisk et team av virkelig engasjerte og serviceinnstilte sykkelentusiaster, som alltid er klare til å hjelpe deg og veilede deg med din kjøpsbeslutning. Du er alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice med spørsmål du måtte ha. Vi er her for å hjelpe deg å bli Bikable når som helst! Med vår raske levering kommer du til å elske oss. Vi er kjent for vår raske levering av sykkelutstyr. Bestill i dag og du har den før du vet ordet av det. Samtidig gjør vi det også enkelt for deg å returnere varer til oss. Så hvis du har bestilt feil størrelse eller sykkeldel - ingen grunn til bekymring - vi hjelper deg med det også. Vi har 365 dagers returrett og retur er veldig enkelt hos oss.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 80% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Svært godt utvalg

Svært godt utvalg var viktigste grunnen for at jeg bestilte hos akkurat Bikable. Pris og levering også bra.

16 de marzo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Gir en stjerne pga opplevelsen på chat…

Gir en stjerne pga opplevelsen på chat var svært dårlig... fikk kontakt med kundebehandler som ikke svarte på relevante spørsmål som hvordan hvordan armene som holder syklene på plass når disse er låst med nøkkel, om stag allikevel kan fjernes løsnes fra sykkelstativets ramme.
Og om spesifikt originalt ekstra utstyr kunne levers av bikeable.. dette er til salg hos andre i Norge.
Men siden bikable har relative gode tilbake meldinger valgte jeg og kjøpe sykkelstativet allikevel , samt pris. Satser på at aktuell kundebehandler er problemet her med dårlige egenskaper og elendig service... var på chatten i over en time uten og får svar på 2 spørsmål etter først og besvart de 2 første.
Valgte betaling via Klarna for sikkerhets skyld, da de har ordnet greit opp for meg ved tidligere anledning ovenfor vrien selger... så om det skulle komme til problemer utover kundebehandlere referet til.....

8 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Var litt uheldig med første leveranse

Var litt uheldig med første leveranse, siden vekta ikke ville koble seg opp mot vekta. Etter avtale med gjorde jeg feilsøking gjennom Garmin Support, men uten resultat. Bikable sendte umiddelbart et nytt produkt som har fungert utmerket og problemet løst!

26 de febrero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg vil advare mot å kjøpe Pathtaker…

Den slår seg selv på, og da går den i blink.
Er vond å slå av og på igjen.
Og etter mye frem og tilbake med Bikable.
Så vil ikke Bikable stå inne for dette produktet når det gjelder reklamasjon. Så vær forsiktig med å kjøpe denne type produkter derfra.

20 de noviembre de 2025

Hei Audun.

Vi har forsøkt å komme i kontakt med deg, uten hell.

Vi ønsker selvfølgelig å rette opp i dette så snart som mulig, og beklager å høre at du har hatt en dårlig opplevelse hos oss med en defekt baklykt og hvordan denne sak ble håndteret.

Vi tar til oss alle tilbakemeldinger og streber alltid etter å bli bedre for våre kunder.

Vi håper å komme i kontakt med deg snarest.

Ønsker deg en fortsatt fin dag!

VH Marianne / Country Support Bikable.no

Valorada con 3 estrellas sobre 5

God kundeservice

Fikk tilsendt sykkel sko som hadde defekt spenne , men regner med at kundeservice rydder opp i det, veldig imøtekommende service.

11 de agosto de 2025

Hei Pål.

Takk for din tilbakemelding.

Det er beklagelig å høre at du var uheldig å fikk et defekt produkt da du bestilte hos oss, på best mulig måte vil vi sørge for at du får den delen du mangler til dine sko.

Vi er glade for å høre du er fornøyd med vår service, og vi streber alltid etter å bli bedre for alle våre kunder.

Du ønskes en god dag.

VH
Marianne Hansen , Country Support Norway.

Bestilte noen produkter

Super kundeservice,raskt og effektivt, og nye produkter er sendt da det viser seg at fraktselskap ikke finner den opprinnelige pakken.
Strålende fornøyd.

15 de octubre de 2025

I bought a Segway st3 pro

I bought a Segway st3 pro, after receiving an email confirming it was sent, I received a second saying the item was too heavy to ship! I’ve never heard of any th ing so stupid, an item for sale on a website is too heavy to put in a truck 😂.

7 de octubre de 2025

Hi Alex.

We apologize for this inconvenience and the fact that we had to cancel this order regarding this was to heavy to be shipped.

We are an international company. Some of the products on our website cannot be shipped using our shipping method due to regulations we must follow in this regard.

Wishing you a great day!

BR, Marianne Bikable.no

Bikeable sendte feil innhold

Bikeable sendte feil innhold, ringte og ba meg om å ikke hente pakken (slik at den gikk i retur). Nå er det gått en måned og jeg har fortsatt ikke mottatt bestilte varer

2 de septiembre de 2025

Hei Elisabet,

Det høres ut som du har vært litt uheldig da du ikke fikk din pakke hos oss, samt at du fikk en feil forsendelse og dette skal du ikke kunne forvente som vår kunde.

Vi ettersøkte din pakke hos fraktselskap med det samme du kontaktet oss, og sendte deg en ny forsendelse, dessverre ble denne borte under transport og stoppet opp et sted.

Vi forsøker på best mulig måte å sørge for å forbedre feil og forsikre deg om at det ikke skjer igjen.

Vi har forsøket å komme i kontakt med deg, for å gi deg en kompensasjon for denne uheldige opplevelse.

Ønsker deg en fortsatt fin dag!

VH Marianne, Country Support Norway, Bikable.no

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestilte fra bikable 04.09(Alt hadde de…

Bestilte fra bikable 04.09(Alt hadde de på lager stod det da).
Får beskjed 23.09. At de er tom fra leverandør på 1 par sokker.Horribelt at de kan bruke 19 dager på å finne ut av de ikke har sokker..RÅDER ALLE TIL Å HANDLE FRA ANDRE LEVERANDØRER ENN Å BRUKE BIKABLE

23 de septiembre de 2025

Hei Bjørn.

Leit å høre du føler dette om oss som Webshop.

Det høres ut som om du har vært uheldig her hos oss. Dette er ikke det du som kunde kan forvente når du bestiller en vare fra Bikable.

Dessverre har det skjedd en forsinkelse fra leverandør, som gjorde din pakke ikke ble sendt til tiden da vi ikke kunne hente denne vare hjem fra leverandør, og det beklager vi.

Det vi melder på nettsiden angående når pakkene sendes skal gjerne stemme, deretter tar det 2-5 virkedager før pakken er levert til adressen, feil utover dette vil vi på best mulig måte løse med deg som kunde og gi kompensasjon for dette.

Vi jobber alltid for å gjøre levering enkel og best mulig for våre kunder.

VH,
Marianne Country Support Norway Bikable.no

flott opplevelse, anbefaler

Det var en liten konfusjon da det gjelder leveringstida: bestillingen var pakkert i 4 timer, men etterpå tok det 2 dager før posten fikk det... Allerede i Oslo! Så totalt var det 3 dager fra bestilling til levering, ja. Varer selv var god pakket i perfekt stand, og samme som på nettside - hva annet kan du be om fra en nettbutikk? :)

28 de agosto de 2025

Rask levering

Rask levering, selv om varen kom fra Danmark. Byttefunksjonen fungerte utmerket, at jeg måtte betale returporto på 59 kr er helt ok.

9 de septiembre de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.