1,7

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Blev nekad reklamation på noppriga…

Blev nekad reklamation på noppriga mjukisbyxor som efter 2 månade tappade elasticitet i benen.
Tydligen hör det till vanligheten att de säljer plagg med dålig kvalitet.
Bra då var det sista köpet hos er.

13 de febrero de 2026

BIKBOK

BIKBOK: Bryne M44 Servicen var dårlig fordi de ansatte manglet initiativ og engasjement, og ikke brukte kommunikasjon eller kroppsspråk for å gjøre kunden trygg og velkommen. Kunden kan føle seg ignorert eller uviktig.

20 de enero de 2026

Nya returvillkor

Ingen tydlig information om nya returvillkor i samband med reaprodukter. Man kan välja att returnera i butik när man registrerar sin vara online. När du kommer till butik får du info att man inte alls längre kan returnera reaprodukter i butik längre. Det borde inte ens gå att välja returnera i butik online då. Körde dit i onödan och får sen ändå betala för att skicka tillbaka varan. Bad om en fri retur till följd av denna dåliga systemuppbyggnad och missledande information men fick nej till svar. Hoppas dom ändrar detta så fler inte blir lurade.

6 de diciembre de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Dålig kvalité på linnebyxor

Det som är bra är att personalen är trevlig hjälpsam och informativ.
Jag köpte ett par linnebyxor och snörena gick sönder i tvätten och lossnade sedan helt när man skulle dra åt dem

1 de agosto de 2025

Supertrevlig personal i Borlänge 🙌

Beställde med Click & Collect och min order var klar på ca 50 minuter. Har läst flera recensioner om otrevligt bemötande i butiker, så vill passa på att lyfta butiken i Borlänge (Kupolen) där jag blev otroligt väl bemött. Jag var dessutom lite "krånglig" som direkt ville byta storlek på en av varorna, men det var enbart glada miner och superbra service <3

13 de noviembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Beställde en click and collect

Beställde en click and collect, 2,5 timme senare så var den fortfarande inte packad. Gick själv in i butiken och fick köpa mina varor. Tjejen i kassan säger att hon ska annullera den. 2 timmar senare så får jag mail om att min order finns att hämta ut. Kontaktar då kundtjänst som ska fixa detta. 7 dagar senare och fortfarande inga pengar tillbaka. Ringer då kundtjänst och får höra att han inte alls avbrutit den som jag bett om, så nu ska jag behöva vänta 7-9 arbetsdagar från och med idag på att få mina pengar tillbaka för att personal varken i butiken eller på kundtjänst kan göra sitt jobb. Otroligt drygt bemötande i samtalet också. Noll respekt för kunder

7 de junio de 2024

Pissdålig kundtjänst, fläckiga kläder

Pissdålig kundtjänst, köpte byxor som satt bra i butik men när jag kom hem märkte jag att dom var för långa. Har ingen möjlighet att ta mig tillbaka till butik inom 30 dagar så skickade till kundtjänst för att se om det fanns något att göra. Kundtjänsten svarade, men de läste nog inte frågan så jag formulerade om den och fick exakt samma jätte dåliga svar tillbaka. 3 gånger trots att jag formulerat mig olika och TYDLIGT varje gång. Upptäckte även två fläckar på plagget. När jag åkt 3 timmar för att enbart lämna tillbaka dem fläckiga byxorna hade den butiken jag kom till stängt, utan någon som helst information på webben. Jätte synd att man måste ge dem en stjärna för det förtjänar dom verkligen inte. Hoppas hela företaget går i konkurs. Mvh trogen handlare sen flera år 🥴🤮

4 de abril de 2024

Sämst

Jag beställde click and collect först men ordern blev avbruten nästa dag. Beställde då på nätet eftersom jag verkligen ville ha tröjan och paketet kom på 1 dag vilket är superbra men då har tröjan en fläck på sig. Tycker det är oseriöst att skicka ut fläckiga tröjor. Använde även en rabattkod eftersom det var mitt första köp från bik bok och skickar jag tillbaka så kommer jag ändå inte kunna använda koden igen.

30 de abril de 2024

Rekommenderar

Har helt bytt åsikt om Bikbok, var tidigare väldigt besviken. Nu är de snabba, smidiga och trevliga. Senaste tillfällena jag handlat online eller i butik har de överraskat positivt. Smidigt med klarna och bra villkor för leverans.

26 de diciembre de 2023

OTREVLIGASTE JAG VART MED OM

Jag skulle göra en retur, hon i kassa är extremt otrevlig och svarar kort med en otrevlig ton, hon säger att jag ska visa henne respekt men har en otrevlig ton redan från början, slutar med att jag bara får pengar för ett av plaggen jag lämnat tillbaks och dessutom i kontant fast att jag sagt att jag vill ha på kort. Dit får jag aldrig in igen! Tuna park Eskilstuna, en tjej i mörkt hår

10 de diciembre de 2023

customer Experience 0 and weak arguments. poor people

I am shocked by the lack of professionalism of the Helsinki Forum point and their sales assistants (as well as the complete ignorance regarding fabrics). Shirt purchased on Friday (three days ago) and paid almost 40 euros. Taking it out this morning, my daughter sprayed a drop of perfume on it and it melted like paper. now the shirt has a part that has lost thickness and is completely ruined, after being in our hands for a minute. The shop assistant told me that she would replace it initially then her colleague said that it wasn't possible and that I should try washing the shirt as the problem would probably be solved. I felt cheated as it is clear that the shirt is ruined not through my fault but due to the poor quality of the materials. I was also told to come back tomorrow (why should I spend my time to come back if I’m here now?!) and when I refused they said they would contact the manager which in my opinion didn't happen because a manager wouldn't have resolved the situation in such a poor way without even wanting to talk to me. I was told that I sprayed the perfume too closely and that it was my fault that the shirt was ruined but that's not true, it's their shirt that is of terrible quality. I want to be reimbursed for the money I spent on a tissue and will never buy even a hair clip from them again. I was not listened to and my experience as a customer is disastrous, all this to deny me a replacement/refund which costs them nothing. They really acted like poor people and I didn't expect it. They lost a customer and I won't be the only one because I will also spread the news on Google, where they are local guides. Rating below ZERO: ZERO quality, zero professionalism (they didn't even know what to say about the ruined fabric, they don’t clearly know the argoment) ZERO empathia. I expect to be contacted by trustpilot or Google

5 de diciembre de 2023

Bikbok Vällingby, Jag är medlem i Bikbok

Jag är medlem i Bkbok
för andra gånger genom 3år får jag återköp med rea varor och får godokvitto på en vanlig kvitto som avfärgar efter en månad
Det upplevde jag i Vällingby Bikbok butiken
före gången har varit två år sedan som bikbok i Vällingby accepterade inte min godokvitto på 500kr
nu här gången 249kr syns beloppet men del godokvitto nummer avfärgat
När ville de ge mig den godokvitton först har jag sagt att Bikbok kvitto avfärgar fort säljare sa jag vet
har frågat registerar du min godekvitto på din datasystem jag är medlem du kan göra der för att om avfärgat då har ni på datan säljare sagt tyvärr vi kan inte registerar godekvitton (allt man köper i BikBok registeras på deras system för medlemar utan bara godokvitto) frågade kan du ger mig ett kort istället med belopet 249kr som godokvitto hon sa nej vi har inte godokvitto som kot(lögn, de har men kortet kostar lite för dom)
Har varit i butiken Vällingby BikBok efter circka en månad valde ett par tröja och skulle betala del av beloppet med godokvitto såklart
personalen försökte lösa det men gick inte, har skrivit och signerad på kvitton och lovade att prata med chefen och lösa det
Butiks chefen krävde kvittonummer och sa till mig ring till kundtjäst och fråga när gick jag till butiken efter ett par veckor
Jag tog kontakt med kundtjänst
kundtjänsten hittade min kvitto på sitt datasystem och mejlade till min mejl adress
har varit igen i Vällingby BikBok här om dan tog tid kraft prova kläder hade butiken erbjudande för BlackFriday(ett par dagar innan blackfriday), valde en jacka och ett par byxor kom till kassa igen fick inte utnyttja min godokvitto
säljare tog kontakt med chefen några gånger kvitto nummer och beloppet med all införmation på kvittot i min mejl men fungerar inte och chefen vill inte lösa det
säljare tog kontakt med kundtjänsten ett par gånget fick svar ni har allt i handen säg till din chef lösa detvi kan inte göra mer eller kunden väntar !!!!!!!!!
butiken skulle stängas kl 20 men jag och säljare är i butiken tills kl 20;15
Säljare tog min telefon nummerlovade att lösa det och ringa mig men nu har gott 3dagar och fick inget samtal
uppfattning att de vill godokvittorna bli avfärjad och kunden bli trött och släpper det beloppet

Felet kommer från deras system men chefen ville kunden springer efter det tills blir trott

22 de noviembre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jag har väntat på mitt paket i TVÅ…

Jag har väntat på mitt paket i TVÅ VECKOR. Beställde en tröja till ett speciellt tillfälle, de stog 1-3 dagars leveranstid… Har gått två veckor och har fortfarande inte fått mitt paket. Skrev till kundtjänsten men dom sa att jag skulle vänta. Kommer inte handla där ifrån igen.

11 de abril de 2023

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.