Belevering snel en correct. Spijtig dat we tijdens montage op reis moeten constateren dat een essentieel stuk voor de follow me als accessoire wordt verkocht. Niet direct fout van bikecenter, maar h... Ver más
La empresa ha respondido
La empresa ha respondido
Het pakketje kwam snel aan nadat ik het besteld had. Het lag aan mezelf dat het iets langer duurde omdat jullie net op vakantie waren toen ik het bestelde. Op mijn vraag kwam zeer snel antwoord en h... Ver más
Fiets besteld op vrijdagavond, dinsdag had ik de fiets reeds in huis perfect op maat afgesteld (was zelf niet thuis tijdens de levering). Fiets is tip-top in orde gezet door hun zelf (terwijl ze enk... Ver más
Ik had 2 bidons besteld voor mijn nieuwe fiets maar 2 dagen later kreeg ik een mail dat deze jammer genoeg niet in voorraad waren en deze pas een maand later terug verwacht werden. In deze mail kreeg... Ver más
Ons gans team van fietsliefhebbers staat zowel in onze winkel te Heist-op-den-Berg, Lier ofwel online klaar voor onze klanten de ultieme fietservaring te laten beleven.
Lostraat 33c, 2220, Heist-op-den-Berg, Bélgica
Achterbuiten band moest vervangen worden,waar ik mym fiets gekocht heb moest ik drie weken wachten,bike center afspraak gemaakt en hy lag er direct op,heel vriendelijk personeel ,snelle service top team,frank van calsteren
Zaterdag besteld en gisteren (dinsdag) geleverd. Prima!
Snelle service en ik heb de bestelling snel aangekregen.
Doe de moeite niet om naar die winkel te gaan. Tot september aanvaarden ze geen nieuwe klanten!

Respuesta de Bike Center
Zoals steeds een correcte en snelle levering . En aan een juiste prijs voor deze kwaliteit . Spurcycle-bel
bestelling was op voorraad en is de volgende dag geleverd ! super !
We deden een online bestelling en kregen een snelle service en een zeer goede prijs!
Más información sobre otros tipos de reseñas.