Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

De geleverde producten waren kort bij de vervaldag. ( 3 maand) ÍK kon afleiden uit mijn bestelling van vorig jaar dat het ging om identiek de zelfde vervaldag en lotnummer: dus de geleverde product... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de accesorios para bicicletas

Escrito por la empresa

Van Eyck Sport: Fietsen, accessoires & kledij kopen online - Geniet van voordelige prijzen & snelle levering. Fietsen, accessoires en kledij, dat bestel je bij Van Eyck.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 10% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Levering van shimano remschijven en…

Levering van shimano remschijven en remblokjes. Stipte levering en zeer scherpe prijzen. Van Eyck is de topper in de fietsenwereld, zonet een E-bike gekocht en meer dan tevreden over de goede uitleg en service.

20 de abril de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Controleer de vervaldatum van voedingsproducten

De geleverde producten waren kort bij de vervaldag. ( 3 maand)
ÍK kon afleiden uit mijn bestelling van vorig jaar dat het ging om identiek de zelfde vervaldag en lotnummer: dus de geleverde producten waren reeds meer dan een jaar oud.
Op mijn reactie of ik alvast een gedeelte kon omwisselen voor het zelfde product met een latere vervaldatum tot op heden geen antwoord ontvangen.
Anderzijds reeds jaren tevreden klant en nooit problemen omtrent service en levering.

9 de abril de 2026

Zeer tevreden!

Correcte levering, zeer tevreden over de Shimanoketting, voldoet perfect aan mijn verwachting net zoals mijn ervaring, in het verleden. Kortom tevreden over de prijs/kwaliteit en zeker ook over het telefonisch contact! TOP!

17 de abril de 2026
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Grève Bpost

Le problème c'est que je n'ai toujours pas reçu le colis à cause de la grève chez Bpost

7 de abril de 2026

Betrouwbare levering

1 dag voor mijn vertrek merkte ik dat ik geen geïsoleerde camelback slang meer had, handig om in de bergen te toerskiën. Ik bestelde het op een andere site waar het aangeduid stond als op voorraad. Na bestelling bleek het niet op voorraad. Bij Van Eyck Sport heb ik dan een tweede bestelling gedaan die de volgende dag geleverd werd.

10 de marzo de 2026

Positieve winkelervaring !

Na zeer recente on-line aankoop wahoo kickr rollr (die voor mij niet bruikbaar bleek) positief probleemoplossend onderhoud in shop te Geel. Nazicht / test / terugname / vervangende aankoop op kundige en vriendelijke wijze behandeld door Yentl en collega's.

13 de marzo de 2026
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Webwinkel kan beter

Met de website heb ik slechte ervaringen. Is niet opgebouwd om te gebruiken met uw smartphone. Loopt soms vast, producten kunnen niet worden verwijderd, de filters zijn heel beperkt, de info over de producten is basic, de zoekfunctie geeft niet alle producten weer....Had ook problemen met een cadeaubon die ik niet kon inwisselen omdat ik boven het bedrag zat. Het verschil bijbetalen werkte niet. Een mail naar Van Eyck bleef onbeantwoord. 2 dagen na bestelling nog geen melding dat de producten onderweg zijn. Ik koop al jaren fietsonderdelen bij Van Eyck omdat de prijzen concurentieel zijn, het aanbod ruim is en het een Belgisch bedrijf is en ik de eigen economie liever steun dan deze van een ander land. Ik hoop dan ook dat er eens werk wordt gemaakt van een gebruiksvriendelijke website.

11 de marzo de 2026
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.