Insanely efficient and helpful. I originally forgot about our appointment and left my husband without the bike lock key, but Bike Dr promptly rescheduled the appt for the next day. He changed our carg... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Virkelig god service og glad for resultatet. Han har fået min gamle cykel til køre som en ny. Alex klarede det jeg havde brug for, og gav anbefalinger til hvad der skulle skiftes/laves næste gang. Min... Ver más
Havde bestilt muligt større service af min cykel, og havde fået bekræftet, for nogle dage siden, at han/de ville komme i dag mandag mellem 7-13(ville få besked 30 minutter før ankomst). Lidt træls a... Ver más
Rigtig god oplevelse! Det er første gang vi prøvede og må sige ret effektive og hurtige. Bookede samme dag og kom nogle timer senere. Min Christiania ladcykel fik eftersyn og skiftede dæk og mere til.... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
BikeDoctor er Københavns mobile cykelsmed. Vi kommer til dig - derhjemme, på arbejdet eller hvor din cykel holder. Ingen slæben af tunge ladcykler eller elcykler til et værksted. Du booker online, vælger tid, og vi ordner resten. Siden 2022 har vi udført over 6.000 reparationer i Storkøbenhavn. Vores mekaniker Alex har 10+ års erfaring og er certificeret til Bosch, Bafang og Brose elmotorer. Vi dækker alt fra punkteringer og bremser til fuldservice og kædeudskiftning - på alle cykeltyper. Faste priser uden overraskelser. 100% garanti på reservedele og arbejde. Samme dag eller næste dag.
Información de contacto
Roskildevej 386, 2630, Taastrup, Dinamarca
- +4552523497
- info@bikedoctor.dk
- bikedoctor.dk
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
BikeDocter har genoplivet El´en på vores ladcykel.
Årsagen til jeg bruger 2 min. på at gå ind og anmelde BikeDoctor, er simpelthen fordi det var sådan en god og grundig service. Vores ladcykel havde en del forskellige udfordringer bl.a. med El-delen. Det hele blev ordnet i en hyggelig og venlig atmosfære. Der var transparens omkring pris og produkt. Vi vil helt sikkert bruge dem en anden gang, hvis vores cykler har brug for lidt førstehjælp.
Fantastisk service
Fantastisk service. Grundig, dygtig og utroligt sød. Alex kan jeg klart anbefale, det er mange år siden, at min gamle cykel har kørt så godt! Jeg havde taget den til en anden cykelmekaniker før Alex, og der var ingen forskel. Alex fiksede alt, hvad han kunne finde hurtigt og kompetent efter ønske fra mig, og det var billigere end ved den første mekaniker. Så tak til Alex fra mig og min cykel!
Alex er en stjerne
Alex er en stjerne - fantastisk service og hurtig skift af slange og dæk.
Service og nye dæk bliver også bestilt hos Alex 🤩
Alex er verdens bedste mobile…
Alex er verdens bedste mobile cykelsmed.
Altid venlig og helt utrolig hjælpsom.
Jeg kan varmt anbefale at booke Bikedoctor hvis din cykel skal ordnes.
Dygtig cykel mekaniker og god pris
Dygtig cykel mekaniker, fik tid samne dag, god pris. Kan klat anbefale bikedoktoren.
Har nu brugt Bikedocktor 5-6 gange,
Har nu brugt Bikedocktor 5-6 gange,
Og må bare sige at det er en sand fornøjelse at have dem til at ordne vores cykler. Alex er bare så posetiv og altid smilende. Han brænder for sit lille forretning med højeste passion.
BikeDoctor kan varmt anbefales
Det var en rigtig god oplevelse at få vores cykler repareret hos BikeDoctor. Alex kom på det aftalte tidspunkt og udførte reparationerne hurtigt og helt perfekt. Kan varmt anbefales
Helt ekstraordinært
Helt ekstraordinært
Alex kom forbi i dag til trods for at han har fri for at efterse min cykel. Han kunne ikke udbedre problemet da det var mere omfattende end først antaget men han vil komme tilbage i næste uge for at fixe det.
Super service.
Troede jeg skulle betale 700 kr for en…
Troede jeg skulle betale 700 kr for en slange til begge mine dæk, men det viste sig at det bare var luften som var røget ud henover lang tid, fordi den havde stået i mit skur i et godt stykke tid. Så Alex fyldte luft i begge dæk, og jeg endte med ikke at skulle betale overhovedet. Super flink gut, og god til at give besked inden han var her i det aftalte tidsrum!
Havde bestilt muligt større service af…
Lidt træls at være hjemme mere eller mindre en hel dag, og så ikke høre så meget som et "pip" fra ham/dem.
Det mindste man kunne gøre var at give besked/undskyldning, hvis forsinket eller forhindret.
Hurtig cykelsmed til døren
Hurtig cykelsmed til døren
Jeg bookede BikeDoctor til at skifte slangen på dækket på vores ladcykel og havde en rigtig god oplevelse. Der blev vendt tilbage med det samme på mail og jeg blev ringet op 20 minutter inden ankomst. Super service og cykle kører igen :)
Super sød og god service af Alex
Super sød og god service af Alex . Kom i det aftalte tidsrum ringede 30 min før som lovet. Alt fikset og smurt på 1 time til en god pris!
Bestemt ikke sidste vi ringer efter bikedoctor.
Nemt og bekvemt
Jeg bestilte tirsdag eftermiddag en tid til onsdag 7-13. Den blev med det samme bekræftet, og onsdag morgen havde vi besøg af Alex, der i løbet af kort tid skiftede slange på bagdækket af vores ladcykel. Han gav desuden både kæde og pedaler olie uden ekstra beregning. Vi vil bestemt bruge Bikedoctor igen.
Fantastisk og billig service
Havde valgt mellem 7-13, han kom under 20 min efter bookning, og på 10 minutter var min cykel perfekt igen efter en kæde der længe har drillet. Super flink.
Fantastisk service, og imponerende billigt.
Skod service
De skulle lappe min søns knallert og vi aftalte en fast pris. Men istedet, så vælger de at skifte hele fælgen med dæk og slange. Fælgen er på ingen måde magen til originalfælgen. Og den har ridser over alt og ser meget brugt ud. De tager 200 kr mere, end vi aftalte. De har sat en gipsskrue i min søns gamle dæk, så de kunne overbevise ham om at det var lettere og skifte hele fælgen incl dæk. Hele processen har været så utrolig dårlig og skuffende. Og jeg kan på ingen måde anbefale bikedoctor til nogen.
Pålidelige og hurtige
Pålidelige og hurtige! Og så var prisen også meget fair.
Vi har haft dem ude 2 gange, og begge gange fik vi fantastisk service.
Det er skønt at de bare kommer lige til døren og fikser cyklen, og så er de super søde også :) de gode priser kan vi heller ikke klage over.
Så hvis du står og skal have lavet din cykel så kan du ikke finde bedre efter min mening. Vi bruger kun dem fra nu.
Top service
Top service! Kom ud med kort varsel og fiksede to cykler som den var gået galt med på samme dag :)
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.