Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Insanely efficient and helpful. I originally forgot about our appointment and left my husband without the bike lock key, but Bike Dr promptly rescheduled the appt for the next day. He changed our carg... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig god service og glad for resultatet. Han har fået min gamle cykel til køre som en ny. Alex klarede det jeg havde brug for, og gav anbefalinger til hvad der skulle skiftes/laves næste gang. Min... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Havde bestilt muligt større service af min cykel, og havde fået bekræftet, for nogle dage siden, at han/de ville komme i dag mandag mellem 7-13(ville få besked 30 minutter før ankomst). Lidt træls a... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig god oplevelse! Det er første gang vi prøvede og må sige ret effektive og hurtige. Bookede samme dag og kom nogle timer senere. Min Christiania ladcykel fik eftersyn og skiftede dæk og mere til.... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de reparación de bicicletas

Escrito por la empresa

BikeDoctor er Københavns mobile cykelsmed. Vi kommer til dig - derhjemme, på arbejdet eller hvor din cykel holder. Ingen slæben af tunge ladcykler eller elcykler til et værksted. Du booker online, vælger tid, og vi ordner resten. Siden 2022 har vi udført over 6.000 reparationer i Storkøbenhavn. Vores mekaniker Alex har 10+ års erfaring og er certificeret til Bosch, Bafang og Brose elmotorer. Vi dækker alt fra punkteringer og bremser til fuldservice og kædeudskiftning - på alle cykeltyper. Faste priser uden overraskelser. 100% garanti på reservedele og arbejde. Samme dag eller næste dag.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk god oplevelse med…

Fantastisk god oplevelse med BikeDoctor. Victor kom og fiksede mit baghjul og lover at komme og reparere mine to andre cykler. Bestilte i morges og han kom godt 14. Meget tilfreds.

17 de noviembre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mega effektiv og hurtig service

Mega effektiv og hurtig service. Fra bestilling til udførelse. Samtidig med han udfører sit arbejde med et smil og lige giver cyklen opstramning og olie over alt.konkurrencedygtig pris tilmed. Det er ikke sidste gang jeg bruger Bikedoctor!!!!

1 de noviembre de 2023

En rigtig dårlig oplevelse

Jeg skulle have repareret min elcykel. I første omgang mente de at det var displayet som skulle skiftes. Da de havde skiftet det og det stadigvæk ikke virkede så var det motoren de nu mente den var gal med. Mekanikeren tog cyklen med og gav en horisont på 7-10 dage. Der gik 24 dage før jeg fik min cykel og i de 24 dage var kommunikationen elendig. Dagen hvor cyklen blev tilbageleveret blev den blot stillet på adressen selvom mekanikeren vidste jeg var hjemme og jeg havde en aftale med ham om han ville levere den kl 16 og jeg lukkede ned fra arbejde for at nå hjem for at modtage. Da jeg får den retur får jeg den nedslående melding at de ikke har kunne fixe den og højest sandsynligt derfor han blot nøjes med at stille for ikke at skulle konfrontere mig med det, men nåede at fange ham i indkørslen. De har prøvet at bestille motorer hjem fra 2 lande (Kina og spanien). Men de passede ikke til cyklen. Jeg stiller mig uforstående og spørg mekanikeren hvorfor de ikke har henvendt sig til holland hvor cykelmærket har hovedsæde og hvor en aktiv webshop med reservedele kan købes, men de ville ikke tage chancen og bestille en forkert hjem en 3. Gang. Tilbage står jeg og tænker “okay, det virker godt nok som nogle der slet slet ikke har styr på det”. Jeg vil derfor ikke anbefale dem med mindre man skal have lappet en cykel eller skiftet et kabel eller lign. Hvis der er tale om en større omgang så hold jer fik fra bikedoctor - for de har ingen kompetencer indenfor større reparation af elcykler og jeg spildte de 24 dage. Hold jer for guds skyld væk fra de inkompetente “mekanikere”.

12 de octubre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Havde en aftale med dem mandag

Havde en aftale med dem mandag, hvor der ikke var nogle der dukkede op. Ringede til dem og de fortalte at de havde overset aftalen og spørger om den kan rykkes til dagen efter - hvilket ikke passer ind i min kalender. Dagen efter bliver jeg så ringet op af en mekaniker som spørger ind til cyklen og siger at han er på vej, hvor til at jeg må svare at aftalen var i går. Det virker ikke som om at der er styr på tingene...

9 de octubre de 2023
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Desværre en dårlig (og dyr) oplevelse

Jeg bad om ny pedalstang og opstramning af forbremser (som var blevet skiftet for 1 måned siden). Jeg fik ingen pris inden, trods jeg bad om den.
Da jeg skulle betale, havde de skiftet bremserne helt, havde ikke lavet eftersyn og det de har skiftet ved pedalerne fungerer ikke. Så jeg er gået til en anden cykelsmed, for at få det fikset.
Tilmed bad de mig betale til et privat MobilPay-nr. Hvilket virker lidt sketchy ...

25 de septiembre de 2023

Fantastisk service.

Fantastisk service.. Min søns el-cykel var flad og vi skrev i går aftes og allerede i dag kl 13.00 er den fikset med ny slange og nyt hjul. Dem der var her strammede også lige et par skruer og var super flinke. Kan helt klart anbefales.

19 de septiembre de 2023

Fantastic service

They have talented and friendly employees. I booked an appointment online and the "bike doctor" arrived on time. He solved the problem and the fee was reasonable. I would definitely call them again if my bike needed a repair.

11 de septiembre de 2023

Så fin service

Så fin service. Kom allerede 2 timer efter jeg havde ringet. Meget effektiv og god service.
Ladcykel blev lappet og nu med nyt dæk, og den kører perfekt.
Det er ca 1 1/2 mdr. siden.
Kan kun anbefales! Ville helt sikkert benytte dem igen.

21 de julio de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super nemt med fantastisk service

Vi valgt for nogle måneder siden at læbe en elladcykel. Den skal havde service, jeg havde kontaktet alle cykelsmeden omkring os inden for 15 km radius, men ingen af dem var i stand til at lave et service på en elladcykel.
Men heldigvis stødte jeg på BikeDoctor under en søgning hvad vi så skulle gøre for en ladcykel smider man ikke bare lige ind i bilen og kører rundt med.

Alex kom forbi som aftalt, rigtig service mindet og venlig, så fik vi lavet service på ladcykel rettet så de fejl ikke en gang forhandleren ville lave selv om de var tilstede ved levering.
Så nu er vi klar til endnu en uge og måneder inden det næste service som vi selvfølgelig får lavet af BikeDoctor når vi når der til.

4 de septiembre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Måske verdens hurtigste service…

Jeg kontaktede BikeDoctor kl. 9.40 og 20 min. senere stod Alex derude og var klar til at lave cyklen. Roligt og empatisk menneske, hvor man hurtigt følte sig tryg. Alex lavede cyklen med det samme og jeg er allerede cyklende igen. Kan varmt anbefales og det bliver i hvert fald ikke sidste gang, at jeg bruger Alex!

1 de septiembre de 2023

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse! Baghjulet og pedalerne på min cykel havde sat sig fast, uden jeg kunne finde grunden (efter at have brugt en halv time på at undersøge det).

Da BikeDoctor kom og så på cyklen, begyndte den efter få minutter at virke igen - uden de havde gjort noget andet end at sætte den op på stativet for at begynde at se på den.

Af den grund fik jeg det GRATIS!

Derudover virkelig positivt, at der er mulighed for booking fra dag til dag, samt at det er nemt at komme i kontakt med cykelsmeden via tlf.

Vil klart benytte mig af dem en anden gang.

31 de agosto de 2023

Det var helt perfekt

Det var helt perfekt! Alex kom i lidt god tid, og ventede på jeg var hjemme fra arbejde. Han fiksede herefter alle småskavankerne på min cykel, og gav mig nogle gode råd. Alt sammen på rekordtid! Kan kun anbefale Bikedoctor :)

29 de agosto de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

BikeDoctor the best bike service that i…

BikeDoctor the best bike service that i can recommend to everyone, Alex is so helpful and very professional and very dedicated to his work, I’m so thankful he helped us to assemble my new bike. Me and my husband was so happy that finally i can use my new bike many thanks to alex for helping us with good service and he makes sure that we are satisfied for the work he did to my new bike. Again if you need someone to fix your bike don’t hesitate to call or msg the bikedoctor they always fine time for you .

26 de agosto de 2023

Fantastisk oplevelse med BikeDoctor

Fantastisk oplevelse. Hvis du skal have lavet din cykel uden besvær hjemme er BikeDoctor det du skal bruge.

Alex kom og ordnede min cykel som jeg har haft problemer med. Han er hjælpsom, dygtig og helt igennem fin fyr. Prisen MERE end rimelig!

23 de agosto de 2023

Super god service

Super god service. De fiksede min cykel på stedet og kommunikationen var hurtig og præcis.

Vil klart bruge dem fremover 👍

18 de agosto de 2023

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse. Kan anbefale denne mobile cykelsmed. Fik skiftet slange og dæk på min cykel til rimelig pris af en dygtig teknikker på min hjemme adresse. Kan varmt anbefales 👏

27 de julio de 2023

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.